| Autor |
(Odpowiedzi: 28) |
| _Steve_ |
Post #1 2008-02-07 20:17 (5 miesięcy temu) |

Z nami od: 17-05-2007 Skąd: |_ [] |\| |] [] |\| |
Cytuje:
Wiele osób, zapytanych o przyszłość, pisze, że nie ma jeszcze sprecyzowanych planów. "Marcheweczka": - Jak nadal będzie tak jak jest, to ja zostanę [w Anglii], chyba, że źle zacznie się tu dziać, wtedy poszukam innego skrawka na ziemi.... Niektóre osoby, takie jak "Xfish", podają bardzo przyziemne powody: - Właśnie się dowiedziałem, ze tam gdzie pracowałem, zarobki dochodzą do ok. 3000 zł netto (jak wyjeżdżałem 2 lata temu było to ok. 1700 zł). Kiedyś mówiłem, ze jak dostanę prace za 3000, to się zastanowię nad powrotem. Teraz poczekam do 5000.
Ale są też głosy bardziej romantyczne - "marcinb": - Ja wracam za rok, półtora, chyba, że spotkam miłość swego życia i wtedy się zdecyduję. "Marzena 984" zdecydowała się na powrót, ale zostawia sobie furtkę: - Wracam w marcu, bo chcę spróbować własnych sił, jak mi się powiedzie i interes pójdzie dobrze, to zostaje w Polsce, a jak nie to za góra 8-9 miesięcy wracam do UK.
Całą dyskusję najlepiej podsumowuje "bloby00": - Przecież trzeba być tam, gdzie jest dobrze. Teraz jest dobrze tutaj, to po co się przenosić? No, a planowanie za 5, 10, 20 lat to nieco za wcześnie. Myślicie, ze po 20 latach spędzonych w tutaj, gdzie to macie główny środek pracy, rodziny, znajomych i życia, będziecie nadal w stanie się przenieść, tak tylko dla kaprysu? A najśmieszniejsze, że po dłuższym czasie, tam w Polsce to już nie będzie wasz dom.
Calosc i zrodlo TUTAJ/\/\
|
|

|

|
|
| marcheweczka |
Post #2 2008-02-07 20:30:31 (5 miesięcy temu) |

Z nami od: 27-07-2007 Skąd: ✿✿Rochdale✿✿ |
|
|

|

|
|
| _Steve_ |
Post #3 2008-02-07 20:32:45 (5 miesięcy temu) |

Z nami od: 17-05-2007 Skąd: |_ [] |\| |] [] |\| |
Moze chodzilo o zapytanych - w sensie tematu. Padlo pytanie na forum, Wy odpowiadaliscie, czyli zostaliscie zapytani ![:-] :-]](modules/Forum/images/smilies/yellow/icon_cheesygrin.gif) /\/\
|
|

|

|
|
| bloby00 |
Post #4 2008-02-07 20:53:13 (5 miesięcy temu) |
Z nami od: 23-01-2008 Skąd: London |
Hehehe.... No to jestem SLAWNY ! ![:-] :-]](modules/Forum/images/smilies/yellow/icon_cheesygrin.gif) Zwlaszcza, ze to ja bylem tym co najlepiej podsumowal cala dyskusje
Ja juz za darmo autografow to nie dam, jak chcecie to mozecie kupic...
P.S. Steve, dobra robota za odszukanie artykulu (chyba, ze powiedzieli MW) My name's Bloby.... just Bloby :)
|
|

|
 |
|
| stokesay |
Post #5 2008-02-07 21:36:21 (5 miesięcy temu) |

Z nami od: 30-05-2007 Skąd: Nuneaton |
Gdyby powiedzieli , w artykule znalazloby sie info o zrodle artykulu
Skoro wy sie zabieracie za sprzedaz swoich autografow, to ja biore sie za dystrybucje gadzetow Mojej Wyspy: kubki, smycze, breloki na dobry poczatek (pewnie najbardziej chodliwe beda podkoszulki z Avatarkami naszej piatki  ).Biznes is biznes
Gratulacje dla Was
 Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu :]
|
|

|

|
|
| marcheweczka |
Post #6 2008-02-07 21:40:21 (5 miesięcy temu) |

właśnie tez zwróciłam uwage na źródło...szczerze....niby to tylko nick.....ale szkoda,ze tak łatwo moga powykradac wypowiedzi....niech rusza 4 litery i realnie popytaja ludzi a nie kit potem wciskaja....jacy to oni poinformowani.....a na smyczy mozecie nawet zamiescic moja podobizne...jak iwsc na calosc,to na calosc✿✿ (¯`·.¸ღRaz Anioł, raz diablica-jedna twarz, a dwa obliczaღ¸.·´¯)✿✿
|
|

|

|
|
| stokesay |
Post #7 2008-02-07 21:47:26 (5 miesięcy temu) |

Cytat:
2008-02-07 21:40:21, marcheweczka napisał(a):
właśnie tez zwróciłam uwage na źródło...szczerze....niby to tylko nick.....ale szkoda,ze tak łatwo moga powykradac wypowiedzi....niech rusza 4 litery i realnie popytaja ludzi a nie kit potem wciskaja....jacy to oni poinformowani.....a na smyczy mozecie nawet zamiescic moja podobizne...jak iwsc na calosc,to na calosc
Traktuje to jako zgode na rozpowszechnianie Twojego wizerunku
To jak po calosci to dorzucam jeszcze usluge MMS
Tak a propos marcheweczka - jak twoj Belkin  ?? Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu :]
|
|

|

|
|
| marcheweczka |
Post #8 2008-02-07 21:54:45 (5 miesięcy temu) |

Belkin spoczywa w szafce i zapewne smieje sie z moich prób,które wykonuje średnio raz w tygodniu by go podłączyć...co do wizerunku...kto pyta zgode na rozpowszechnianie ma...ale lepiej zastrzeż sobie prawa autorskie,bo to moze byc złoty interes✿✿ (¯`·.¸ღRaz Anioł, raz diablica-jedna twarz, a dwa obliczaღ¸.·´¯)✿✿
|
|

|

|
|
| stokesay |
Post #9 2008-02-07 21:59:35 (5 miesięcy temu) |

® ® ® P R A W A A U T O R S K I E Z A S T R Z E Ż O N E ® ® ®
odswiezam temat i nie zasmiecam obecnego ;)
Aaale smycz Mojej Wyspy chetnie kupie ![:-] :-]](modules/Forum/images/smilies/yellow/icon_cheesygrin.gif) Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu :]
|
|

|

|
|
| frelcia |
Post #10 2008-02-07 23:37:41 (5 miesięcy temu) |

Z nami od: 01-05-2007 Skąd: Skelmersdale - Lathom |
_Steve_ piszesz 5 osób slawnych, a w tym artykule poza osobami juz wymienionymi jest:
[*] Pan_czesiu wypowiedz
[*] Skibiki wypowiedz
[*] Milusia wypowiedz
[*] Anika84 wypowiedz
[*] Anmi ale wypowiedz niestety nie na naszym forum
[*] Tordis wypowiedz
[*] Juspaw wypowiedz
[*] Szyper88 ale nie znalazlam jego wypowiedzi
[*] Marzena984 wypowiedz
Tak wiec widzicie, ten artykul byl oparty szczególnie na wypowiedziach forumowiczów Mojej Wyspy i gratulacje Im za to.
Pozdrawiam Bo smutek rodzi się zawsze z czasu, który upływa, a nie zostawia owocu.
|
|

|

|
|