MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Ups, komuś puściły nerwy.4

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 5 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

Str 5 z 9

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

zosiasamosia

Post #1 Ocena: 0

2017-09-01 18:03:44 (8 lat temu)

zosiasamosia

Konto usunięte

Skoro już nam tak dobrze idzie... 😜
Lubicie biały omlet? Jest na mojej liście oczekujących, ale tak się jakoś nie składa, żebym miała białka na zbyciu.

cris82 wrazie czego kup boczniaki, będzie mniej pospolicie 😂

A tak w ogóle to tytuł wątku powinien brzmieć: Ale jaja 🥚😂

[ Ostatnio edytowany przez: zosiasamosia 01-09-2017 18:36 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

darraj

Post #2 Ocena: 0

2017-09-01 23:01:40 (8 lat temu)

darraj

Konto usunięte

Werdewie, chcialoby sie rzec, a nie mowilem(pisalem- temat2) ze, Cie zaoraja(zajejcznica).

[ Ostatnio edytowany przez: darraj 01-09-2017 23:02 ]

"We're all mad here" Mad Hatter

Do góry stronyOffline

andyopole

Post #3 Ocena: 0

2017-09-02 03:02:12 (8 lat temu)

andyopole

Mężczyzna

Z nami od: 20-09-2008

Cytat:

2017-09-01 18:03:44, zosiasamosia napisał(a):
Skoro już nam tak dobrze idzie... 😜
Lubicie biały omlet? Jest na mojej liście oczekujących, ale tak się jakoś nie składa, żebym miała białka na zbyciu.

cris82 wrazie czego kup boczniaki, będzie mniej pospolicie 😂

A tak w ogóle to tytuł wątku powinien brzmieć: Ale jaja 🥚😂

[ Ostatnio edytowany przez: <i>zosiasamosia</i> 01-09-2017 18:36 ]

Zrób tatara, ja zjem, białka Twoje! Ja przy tatarze robię zawsze bezy.

Do góry stronyOffline

WybitnieWrednyW

Post #4 Ocena: 0

2017-09-02 08:02:48 (8 lat temu)

WybitnieWrednyWerdew

Konto usunięte

Cytat:

2017-09-01 23:01:40, darraj napisał(a):
Werdewie, chcialoby sie rzec, a nie mowilem(pisalem- temat2) ze, Cie zaoraja(zajejcznica).

Tak, dokładnie tak. Masz rację.
To było tak oczywiste że bardziej być nie mogło.
No, ale jak to napisałeś wcześniej. Z koniem mam się kopać?:-8

Pomimo istnienia takich tematów..
Nr1
Nr2
Nr3
Nr4
Nr5

Najlepiej przekształcić czyjś temat w kolejny swój prywatny wątek na którym można brylować zdjęciami i pokazami potraw z kosmosu.
Przykładowa "berbelucha" z ostatnich zdjęć to nic innego jak właśnie ..
Berbelucha, która w różnych regionach naszego pięknego kraju nosi różne nazwy.
Ale wystarczy zrobić zdjęcia i opis żeby pokazać że "zagranicom" to doopieroo..:-8
A my Polaki to jakie wieśniaki, bo jajecznica itp.

Przykładowa "jajecznica ze szczypiorkiem" była/jest symbolem! prostego jedzenia ulubionego przez Polaków!

A co widzimy na zdjęciach? "szuksza" z rejonów nam tak odległych jak obiecanki przedwyborcze.:-8

Do niektórych nie dociera że istnieje (w brew pozorom) liczna grupa osób które preferują proste jedzenie, proste filmy, i leżenie na kanapie jako styl życia.
I to własnie ONI są najliczniejszą grupą stojącą u podstaw władzy.
W tym przypadku forum.

A tak dla przypomnienia o czym ten wątek oryginalnie miał być.

[b]2017-09-01 05:42:26, WybitnieWrednyWerdew napisał(a): Droga Ado (bo wypada sie przywitac – czyz nie?)[/B]

Dlaczego słoń ma trąbe? Żeby sie tak nagle nie zaczynał.

W tym przypadku zamiast traby bedzie “Cześć”, “Hi”, “Dzień dobry” - co kto woli. Chodzi o to, żeby sie przywitać.

Doceniam, ze zauwazylas moje starania wzgledem forum. Aczkolwiek odczytujesz je opatrznie. Jedyna moja intencja jest dodanie chocby odrobiny zycia w skamieline, w ktora to forum sie obraca. Z Twojego (moze tez innych) punktu widzenia, to proby rozwalenia kazdego tematu. Z mojego; to proba przemycenia odrobiny humoru/kpiny/ironii/luzu (odpowiednie skreslic) – czyli tego wszystkiego, czego nam brakuje na codzien w tym smutnym jak (tu wpisz, co Cie­ smuci najbardziej) swiecie.

Ja rozumiem, ze jest wiele osob poszukujacych porad, wsparcia, informacji, sposobow na rozwiazanie roznych problemow itp. Ale oprocz funkcji informacyjno-doradczej forum powinno tez byc chociaz odrobine rozrywkowe (btw. Gotowanie, pieczenie I ciaza nie dla wszystkich jest rozrywka – sa tacy, ktorzy interesuje innny rodzaj humoru).

Tak z reka na sercu – ile jest tematow, w ktorych przecietny uzytkownik forum moze tak sobie napisac co robi, co lubi, co go cieszy itp itd?

Ja wiem, ze trzeba rownac do najlepszych I siegac idealow. Ale gdyby wszyscy byli idealni byloby nudno. Sa tacy, ktorych na sniadanie cieszy jajecznica ze szczypiorkiem, “Glupi I glupszy” jako rozrywka kulturalna, a praca na tasmie jest szczytem ich ambicji. Jesli tylko wkladaja w to cale swoje serce I czyni ich to szczesliwym – chwala im za to. Ale patrzac na obecne forum – nie widze w nich aktywnych jego uzytkownikow. Forum (jak sama nazwa wskazuje) jest dla wszystkich. Niestety – wedlug mnie – obecna jego dosyc sztywna, sformalizowana I bardzo “seriozna” formula odstrasza wielu dotychczasowych uzytkownikow.

Jesli uwazasz, ze moje posty smieca – to faktycznie trzeba je posprzatac. Jesli taka aktywnosc uzytkownika forum nie ma dla Ciebie sensu, to ja nie widze sensu funkcji Moderatora na Mojej Wyspie. Powodzenia.

Btw. Pomyslow na zycie mam az nadto. Podrzucic kilka?­

Ps. Poprzedni post został usunięty przez moderatora, gdyż uznał że ponieważ bo...:-8

[ Ostatnio edytowany przez: WybitnieWrednyWerdew 02-09-2017 08:15 ]

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #5 Ocena: 0

2017-09-02 08:50:30 (8 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2017-09-02 08:02:48, WybitnieWrednyWerdew napisał(a):
Cytat:

2017-09-01 23:01:40, darraj napisał(a):

Najlepiej przekształcić czyjś temat w kolejny swój prywatny wątek na którym można brylować zdjęciami i pokazami potraw z kosmosu.
Przykładowa "berbelucha" z ostatnich zdjęć to nic innego jak właśnie ..
Berbelucha, która w różnych regionach naszego pięknego kraju nosi różne nazwy.
Ale wystarczy zrobić zdjęcia i opis żeby pokazać że "zagranicom" to doopieroo..:-8
A my Polaki to jakie wieśniaki, bo jajecznica itp.

Przykładowa "jajecznica ze szczypiorkiem" była/jest symbolem! prostego jedzenia ulubionego przez Polaków!

A co widzimy na zdjęciach? "szuksza" z rejonów nam tak odległych jak obiecanki przedwyborcze.:-8

Do niektórych nie dociera że istnieje (w brew pozorom) liczna grupa osób które preferują proste jedzenie, proste filmy, i leżenie na kanapie jako styl życia.
I to własnie ONI są najliczniejszą grupą stojącą u podstaw władzy.
W tym przypadku forum.

Temat "szukszy" vel mojej berbeluchy uwazam za zamkniety skoro nie trafia w Twoje i innych gusta *THUMBS UP*
Pojde sie polansowac we wlasciwych tematach :-] wskazanych powyzej przez Ciebie

No to w takim ukladzie o czym dzis chcesz porozmawiac ? Jestem otwarta na propozycje :-) i obiecuje z reka na sercu nie wyskakiwac z wyszukanymi daniami z kosmosu w tym watku :-]

Do niektorych dociera ale moze wolniej :-8 No ale trzeba mi wybaczyc, ze nie jestem specjalnie lotna .Taki moj urok
Apropo lezenia na kanapie . Zaskocze Cie ale wczoraj wlasnie lezalam plackiem caly w zasadzie dzien i ogladalam

Obrazek

Polskie ! Nie zagramaniczne i z tego co wiem trafiajace w szerokie gusta

Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

boszka8

Post #6 Ocena: 0

2017-09-02 08:53:34 (8 lat temu)

boszka8

Kobieta

Z nami od: 08-08-2014

Apropo lezenia na kanapie . Zaskocze Cie ale wczoraj wlasnie lezalam plackiem caly w zasadzie dzien i ogladalam .A można było wątek wyczyścić bo chyba nie w temacie byłaś :m

[ Ostatnio edytowany przez: boszka8 02-09-2017 08:56 ]

Do góry stronyOffline

gosian

Post #7 Ocena: 0

2017-09-02 09:02:33 (8 lat temu)

gosian

Kobieta

Z nami od: 06-09-2007

Szczerze Wredny, to ty tez potrafisz zaśmiecać często wątki pisząc nie na temat. I tak często to robisz ze swoim kumplem moderatorem. .pogawędki sobie robicie w innych, nie na temat wątkach. A przecież macie swój "napijacze postów ".
Dla mnie osobiście tego typu wątki są dziecinne. Stary facet a zachowujesz się jak w piaskownicy. Idź lepiej porob zdjęcia jak to ludzie krzywo parkują.
Miłego dnia
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.

Do góry stronyOffline

Kasia_red

Post #8 Ocena: 0

2017-09-02 09:02:33 (8 lat temu)

Kasia_red

Kobieta

Z nami od: 10-07-2009

Wredny, zjedz Snikersa, bo jak jesteś głodny, to zaczynasz być nudny :-]
Nie wchodź w dyskusję z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem

Do góry stronyOffline

Strona WWW

WybitnieWrednyW

Post #9 Ocena: 0

2017-09-02 09:05:24 (8 lat temu)

WybitnieWrednyWerdew

Konto usunięte

Cytat:

2017-09-02 09:02:33, Kasia_red napisał(a):
Wredny, zjedz Snikersa, bo jak jesteś głodny, to zaczynasz być nudny :-]

Rozumiem że właścicielom portalu jest nie na rękę/portfel gdy jest ruch na serverach/wejścia na stronę.
I można wnioskować że chcesz zaoszczędzić im problemu z wydawaniem zarobionych pieniędzy ;-)

[ Ostatnio edytowany przez: WybitnieWrednyWerdew 02-09-2017 09:06 ]

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #10 Ocena: 0

2017-09-02 09:11:31 (8 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2017-09-02 08:53:34, boszka8 napisał(a):
Apropo lezenia na kanapie . Zaskocze Cie ale wczoraj wlasnie lezalam plackiem caly w zasadzie dzien i ogladalam .A można było wątek wyczyścić bo chyba nie w temacie byłaś :m

[ Ostatnio edytowany przez: <i>boszka8</i> 02-09-2017 08:56 ]

Ale ktory watek milaam wyczyscic ?

Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Strona 5 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,