MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Swojskie obiady, wedliny itp.

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2012-08-07 09:42:43 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Yvonne_67

Post #2 Ocena: 0

2012-08-07 11:10:06 (13 lat temu)

Yvonne_67

Kobieta

Z nami od: 08-04-2011

Jesli chodzi o sprzedaz zywnosci musialabys postarac sie najpierw o odpowiednie certyfikaty i zezwolenia od lokalnego council`u.
To wyglada na dzialalnosc typu “take away”.
Jak sobie policzysz wszystkie koszty produkcji, transportu, opakowan, reklamowek, ubezpieczen, elektrycznosci, gazu, wody, pracownikow,..........i wyjdzie ci, ze niezle zostaje, to na pewno warto sprobowac, jesli w okolicach jest na to zapotrzebowanie.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

frecia

Post #3 Ocena: 0

2012-08-07 11:20:36 (13 lat temu)

frecia

Kobieta

Z nami od: 07-12-2010

ja mysle ze to bardzo dobry pomysl. jezeli ceny byly by przystepne i dobra jakosc potraw. Chetnie bym zamowila np. domowe pierogi, czy krokiety domowe :)

Do góry stronyOffline

Dwunasty

Post #4 Ocena: 0

2012-08-07 12:09:11 (13 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Heheheh już to przerabialiśmy na forum, co ciekawe również chodziło o Manchester.

Pomysł dobry i smaczny. Przy odpowiedniej reklamie w polskich mediach to kto wie? Poprzednia firma niestety spamowała fora, a tego ludzie nie lubią:))))

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2012-08-07 12:57:05 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

anna69

Post #6 Ocena: 0

2012-08-07 13:04:47 (13 lat temu)

anna69

Kobieta

Z nami od: 06-08-2008

Swojskie wyroby to ok- ale miesko zaraz po uboju mozna dostac u kazdego pozadnego rzeznika w uk...w kozdym razie gdyby pl take away dzialal w mojej okolicy ti co jakis czas pewnie bym skozystala.

Do góry stronyOffline

Dwunasty

Post #7 Ocena: 0

2012-08-07 13:18:25 (13 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Na swojskie wyroby, wędliny czy nawet mięso myślę że chętni by się znaleźli. Zakładając oczywiscie że wszystko świeże i w normalnych cenach.
Co do polskiego jedzenia na wynos...pewnie i chętni by byli tylko pytanie czy wam się będzie opłacać rozwiezienie 10 porcji pierogów do 10 różnych adresów? Na rodzinki i duże zamówienia za bardzo i za często bym nie liczył.
Swego czasu ktoś mi opowiadał jak to zadzwonił po domowy obiadek za 4.50 i niestety usłyszał że z jednym obiadem nie opłaca im się jechać. Prawda jest taka że najczęściej właśnie domowy obiad chciałby zamówić samotny facet po powrocie z pracy, a ze wzgledu na koszta raczej w centrum nie mieszka itd...
No chyba że ograniczycie działalność do jednego rejonu, ale to już może być za mało klientów.

Do góry stronyOffline

mochito11

Post #8 Ocena: 0

2012-08-07 15:50:49 (13 lat temu)

mochito11

Kobieta

Z nami od: 07-06-2011

Krokiety, pierogi itd.robię sama w domu i myslę, że nie tylko ja jedna, ale faktycznie mięso, wędliny jak najbardziej świetny pomysł.Poza tym ludzie organizują takie imprezy okolicznościowe np. jak komunie dzieci( mnie też to czeka) i własnie wtedy już samej nie będzie mi się chciało robić tego wszystkiego w większej ilości.
I chetnie skorzystałabym z takiego smacznego bo zakładam , że taki by był:) polskiego cateringu.Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

macadi

Post #9 Ocena: 0

2012-08-07 17:23:23 (13 lat temu)

macadi

Kobieta

Z nami od: 02-12-2010

oj marzy mi sie takie polskie jedzonko... pisze sie juz teraz pod warunkiem, ze potrawy beda naprawde smaczne. ostatnia firma nie bardzo przypadla nam do gustu jesli chodzi o pierogi ale golabki mieli fajne. ja nigdy nie mam czasu na zadne pracochlonne potrawy i generalnie nie lubie gotowac. pierogi, krokiety, golabki, kotlety, wedliny moglabym zamawiac dla calej rodziny.

Do góry stronyOffline

rozwazna

Post #10 Ocena: 0

2012-08-07 17:30:36 (13 lat temu)

rozwazna

Kobieta

Z nami od: 21-04-2012

Ja mysle ze tez dobry pomysł za rok mam komunie i przydałoby sie zeby mozna było wszystko zamowic i bez paprania sie usiasc spokojnie do stołu.
A tak trzeba bedzie sie dwoic i troic przy garach i wszystko szykowac wrrr nie cierpie tego.
Uzależniona od MW.

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,