pozdrawiam i dzięki
Sorry, ze truje du... tymi sprawami o paszport ciągle ale to już ostatni raz!!! I hope

|
temat zamknięty | nowy temat | Regulamin |
---|---|
wiolonczela | Post #1 Ocena: 0 2008-10-01 12:53:52 (17 lat temu) |
Z nami od: 19-04-2008 |
Jak powyżej, czy ktos niedawno odwiedzał ambasade w Londynie? wybieramy się w piątek z małym złożyc wniosek o paszport i nie wiem, czy nie spodziewac się kolejek kilometrowych (zastanawiam się czy wyjechac skoro świt bo nie chcę niepotrzebnie męczyc dziecka), i ile czekaliście na paszport? cos jeszcze powinnam wiedziec? fotki chcę zrobic na miejscu bo nie mam jak zrobic tego przed wyjazdem.
pozdrawiam i dzięki Sorry, ze truje du... tymi sprawami o paszport ciągle ale to już ostatni raz!!! I hope ![]() |
marcin_c | Post #2 Ocena: 0 2008-10-01 13:28:22 (17 lat temu) |
Z nami od: 29-12-2005 Skąd: sway |
po pierwsze wniosek sklada sie w konsulacie a nie w ambasadzie.bylem w zeszlym tygodniu ok godz.11 nie bylo duzej kolejki, moze z 5 osob.ciagle ktos wychodzi i przychodzi,idzie to w miare szybko.na paszport tymczasowy dla dziecka trzeba czekac ok 5 tygodni.
marcin c.
|
Webmaster | Post #3 Ocena: 0 2008-10-01 13:28:52 (17 lat temu) |
Z nami od: 18-04-2003 Skąd: Yorkshire |
Rozumiem, że to dla Ciebie pilna i ważna sprawa, ale na forum obowiązują pewne zasady. Jedną z nich jest nie powielanie tematów. Dla przypomnienia, poprzednie Twoje posty znajdują się niżej:
Jeśli masz więcej pytań, lub inni użytkownicy forum nie odpowiedzieli na wszystkie Twoje pytania, wystarczy dopisać się do raz założonego tematu, a nie zakładać 4 (słownie cztery) o tym samym. Nie odpowiedziano na Twój post? Zrób literówkę, zobaczysz ile osób się odezwie
![]() |
|