MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Po paszport z niemowlęciem...

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

wiolonczela

Post #1 Ocena: 0

2008-06-24 14:42:31 (17 lat temu)

wiolonczela

Kobieta

Z nami od: 19-04-2008

Witam! Moje dziecko skończyło 3 tygodnie i chciałabym mu wyrobic paszport i mam pytanko do doświadczonych mam, kiedy (w którym miesiącu) najlepiej wziąśc dziecko, tzn. na ponad dwugodzinną podróż do Londynu, aby go nie zamęczyc i nie rozdrażnic bez sensu - 2 miesiące, 3???. Jest to moje pierwsze dziecko, i nie wiem po prostu.
Czy istnieje "najlepszy" okres lub godzina, w którym nie ma tłoku, kolejek i jest w miarę sprawnie, bo nie uśmiechają mi się powroty?
Dziękuję i pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

punk50

Post #2 Ocena: 0

2008-06-24 15:52:19 (17 lat temu)

punk50

Z nami od: 11-05-2007

ja bylam ze swoja mala ze 2 tyg temu. Ma ona jednak pol roku :) Bylismy okolo godziny 9 rano (tuz przed otwarciem) byla dos spora kolejka, jednak wszystko poszlo bardzo sprawnie, lacznie ze wszystkim zajelo na to ok godzinki...ja nastawialam sie na jakies 3 ;)Tez jechalismy ok 1.5 godz pociagiem. mala jednak w miare dobrze zniosla podroz. Wspominam mile :)

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

aisab

Post #3 Ocena: 0

2008-06-24 16:41:19 (17 lat temu)

aisab

Kobieta

Z nami od: 03-05-2007

hej, ja jechalam blisko 6h autem z 5tygodniowym malenstwem, cala droge spal z przerwami na zmiane pieluszki i mleczko:-) Wydaje mi sie ze nie ma odpowiedniego wieku na taka "wyprawe", trzeba sie tylko odpowiednio przygotowac, a bedzie dobrze:-) Powodzenia!
jest dobrze :-)

Do góry stronyOffline

Arikowa_zona

Post #4 Ocena: 0

2008-06-25 19:20:05 (17 lat temu)

Arikowa_zona

Kobieta

Z nami od: 08-05-2008

Moja corcia miala 3 miesiace jak wyruszylismy do Londynu. W tym miescie zawsze sa korki wiec i komfort jazdy ograniczony.
W Konsulacie pelno osob, ale moze juz to sie zmienilo :)
Pozdrawiam!
Take me as I am And don't try to understand Where love is hard to find I'll keep it in my mind ...

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

clockwork_orang

Post #5 Ocena: 0

2008-06-25 19:37:07 (17 lat temu)

clockwork_orange

Z nami od: 28-06-2007

akurat dzis bylem w konsulacie londynskim - kolejka ponizej godziny po paszport i dosc sprawna obsluga(widac, ze kolejka sie 'rusza')
po odbior nie trzeba stac(jak ja :-( ) przed konsulatem - jest oddzielne okienko i nie ma kolejki w srodku

ps. powinni przywrocic rezerwacje przez neta - latwiej i niejako pewniej, choc nie zawsze krocej :-]

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,