Str 6 z 27 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2011-11-02 10:04:34 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #2 Ocena: 0 2011-11-02 10:05:18 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
kolezanka_szkla | Post #3 Ocena: 0 2011-11-02 10:08:32 (14 lat temu) |
Z nami od: 17-12-2010 Skąd: L5 |
marcys - a zrobisz, gdy twarog bedzie "po terminie"? Odlozysz na polke nic nie mowiac?
Leonka - dzieki. Moja corka ma 12 lat - zaryzykuje. "Chuda krowa, to jeszcze nie sarenka"
|
kolezanka_szkla | Post #4 Ocena: 0 2011-11-02 10:09:38 (14 lat temu) |
Z nami od: 17-12-2010 Skąd: L5 |
CO JEST????? Edytowac juz TEZ nie moge?????
Mialo byc: A CO zrobisz, gdy twarog bedzie przeterminowany? "Chuda krowa, to jeszcze nie sarenka"
|
anna69 | Post #5 Ocena: 0 2011-11-02 10:12:17 (14 lat temu) |
Z nami od: 06-08-2008 Skąd: W Yorkshire |
a mnie nic nie denerwuje juz....bo kupuje tylko kilka produktow i to nie w nablizszym mi sklepie a najlepszym jaki znalazlam...
A jest to : -zakwas do Zurku, Barszczu Bialego lub Barszczu Czerwonego - bo nie mam ani weny ani checi robic tego sama....a kupuje tych samych maerk co moja mama w PL.... -koperek suszony Prymat -bo wychodzi taniej w Asda (co nie zmienia faktu ze staram sie jednak uzywac swierzego) -Bulke tarta, ale nie ta w palastikowym woreczku a w papieorwym , nie pecznieje tak na patelni i jest lepsza w smaku on anglieksich Breadcrumbs... -sledzie w oleju (u nas maja z beczki solone pyszne) -ogorki kiszone i kapuste ale tylko Krakusa i tylko w sloiku (no chyba ze akurat maja swierze z beczki) - w zadnych woreczkach....bo to sama chemia w tych woreckzach jest, to przeciez nienaturalne ze to nie pecznieje i nic sie z tym niedzieje, skoro przecierz bakterie w w ogorkach i kapuscie dalej pracuja....sama chemia... -maslanke ale tylko Mragowska - tak jak w PL ![]() -i moj czasem bierze zolty ser w plastrach czy poledwice sopocka jak jest ladne.... -a no i w swieta mak na makowiec kupuje i karpia - bo wychodzi taniej niz w anglieksich sklepach.... Twarog juz dawno zastapilam serkiem wiejskim, nawet w Pl wole ten smak, a tu kupuje po prostu Cottage Cheese, nawet na sernik po kikukrotym zmieleniu sie nadaje - choc przynaje czasem ide na latwizne i kupuje juz mielony w PL sklepie.... zawsze dostaje paragon, gdzie jest dokladnie wymienione co i za ile, kazdy produkt ma naklejke z cena....nigdy nie mam klopotow ![]() |
|
|
Post #6 Ocena: 0 2011-11-02 10:18:09 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #7 Ocena: 0 2011-11-02 10:24:39 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
kolezanka_szkla | Post #8 Ocena: 0 2011-11-02 10:28:32 (14 lat temu) |
Z nami od: 17-12-2010 Skąd: L5 |
Mnie nie chodzi o niecenzurlane slowa. Ja mam w zwyczaju (bez wzgledu na to GDZIE) grzeczni i kulturalnie oddac do rak sprzedawczyni towar przeterminowany z wyjasnieniem, zeby nikt inny przez pomylke tego nie kupil.
"Chuda krowa, to jeszcze nie sarenka"
|
kolezanka_szkla | Post #9 Ocena: 0 2011-11-02 10:32:17 (14 lat temu) |
Z nami od: 17-12-2010 Skąd: L5 |
Poniewaz nie moge edytowac wlasnych postow - cd:
Po takim moim zachowaniu - to pani sprzedajaca w polskim sklepie mnie zbluzgala. "Chuda krowa, to jeszcze nie sarenka"
|
Post #10 Ocena: 0 2011-11-02 10:33:57 (14 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|