MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

WYROZNIONY FORUMOWICZ

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 9 z 58 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8 | 9 | 10 ... 56 | 57 | 58 ] - Skocz do strony

Str 9 z 58

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2017-09-03 16:23:41 (8 lat temu)

Mężczyzna

Konto usunięte

Cytat:

2017-09-03 16:20:48, tyniek napisał(a):
Gdy upłynie godzina Wielim dostanie kolejną ode mnie nominacją za kolejny wpis.

Ponieważ popieram jego stanowisko.

Szczegonie zaglosuj po godzinie na jego wypowiedz powyzej ze ludzie za duzo tu glosuja :)

-----
Ja glosuje na kolege Boromir za ta wypowiedz - bardzo konkretny wpis, informatywny, a jeden z pierwszych w historii profilu.
:)

[ Ostatnio edytowany przez: KatyD 03-09-2017 17:10 ]

Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #2 Ocena: 0

2017-09-03 17:54:24 (8 lat temu)

Mężczyzna

Konto usunięte

Cytat:

2017-09-03 16:23:41, KatyD napisał(a):
Cytat:

Szczegonie zaglosuj po godzinie na jego wypowiedz powyzej ze ludzie za duzo tu glosuja :)

-----
Ja glosuje na kolege Boromir za ta wypowiedz - bardzo konkretny wpis, informatywny, a jeden z pierwszych w historii profilu.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>KatyD</i> 03-09-2017 17:10 ]

A swoja droga to tak na serio mozna glosowac nie tylko wielokrotnie ale rowniez wielokrotnie na ta sama osobe? to ja glosuje na kolege ludzik50 po raz drugi za ten wpis :-]

Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #3 Ocena: 0

2017-09-03 18:03:59 (8 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #4 Ocena: 0

2017-09-03 18:09:12 (8 lat temu)

Mężczyzna

Konto usunięte

Cytat:

2017-09-03 18:03:59, tyniek napisał(a):
Cytat:

2017-09-03 17:54:24, KatyD napisał(a):
Cytat:

Cytat:

-----

A swoja droga to tak na serio mozna glosowac nie tylko wielokrotnie ale rowniez wielokrotnie na ta sama osobe? to ja glosuje na kolege ludzik50 po raz drugi za ten wpis :-]

To ja zgodnie z zapowiedzią, konsekwentnie (nabijając posta i klikalność) zagłosuję na Wielima w tym temacie.
:-]

Tym razem post nr. 4 str. nr. 2.

Ponieważ zgadzam się z autorem.

To dla mnie troche bez sensu regulamin, ale faktycznie znalazla sie luka w systemie. to ja staje w szranki s kolega Tyniek i tez bede starala sie nabijac glosy, moze dosc czesto uda mi sie zagladac w tygodniu roboczym. To ilosci glosow moga byc rekordowe...

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

4ary

Post #5 Ocena: 0

2017-09-03 18:13:29 (8 lat temu)

4ary

Konto usunięte

Cytat:

2017-09-03 18:03:59, tyniek napisał(a):
Cytat:

2017-09-03 17:54:24, KatyD napisał(a):
Cytat:

Cytat:

-----

To ja zgodnie z zapowiedzią, konsekwentnie (nabijając posta i klikalność) zagłosuję na Wielima w tym temacie.
:-]

Tym razem post nr. 4 str. nr. 2.

Ponieważ zgadzam się z autorem.

No coz poziom i uczciwosc niektorych moderatorow juz od pewnego czasu odbiega od poziomu szarych forumowiczow. Moze tu nalezy szukac spadku frekwencji na forum. *BRAVO*
Glosuje na Tynka za ta wypowiedz.

Sorki za brak polskich znakow :)

[ Ostatnio edytowany przez: 4ary 03-09-2017 18:19 ]

To pierwszy dzien reszty mojego zycia

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #6 Ocena: 0

2017-09-03 18:20:07 (8 lat temu)

Mężczyzna

Konto usunięte

Efkakonefka to jaki jest obecnie stan glosow bo sie pogubilam? Bede prosila o czeste update'y

---
Edyt: acha, czyli Wielim trzy glosy za udzial w dyskusji, a ja z calym szacunkiem dla Wielima ktorego lubie, jednak bede promowac Ludzik50 za ta sama dyskusje oraz inne. Olsniona przez moderatora Tyniek widze ze de facto nawet nie musze glosowac rzadziej niz raz na godzine wiec pozwole sobie na edycje tego wpisu (edycja to nie zlamanie regulaminu wydaje mi sie?) i oddam swoj trzeci glos na Ludzik50 za bardzo fachowa porade w sprawie fazy i zera w zyrandolu tutaj

[ Ostatnio edytowany przez: KatyD 03-09-2017 18:31 ]

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #7 Ocena: 0

2017-09-03 18:36:29 (8 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #8 Ocena: 0

2017-09-03 18:46:12 (8 lat temu)

Mężczyzna

Konto usunięte

Cytat:

2017-09-03 18:36:29, tyniek napisał(a):
Cytat:
To dla mnie troche bez sensu regulamin, ale faktycznie znalazla sie luka w systemie. to ja staje w szranki s kolega Tyniek i tez bede starala sie nabijac glosy, moze dosc czesto uda mi sie zagladac w tygodniu roboczym. To ilosci glosow moga byc rekordowe...

Jak dla mnie to nie żadna rywalizacja, po prostu staram się głosować (zgodnie z regulaminem

Nie dziwie sie ze dla moderatora to zadna rywalizacja, tym bardziej jesli dostrzega wiecej pozytywow w jednym uzytkowniku niz w calej licznej reszcie (Efcia wyrozniala ROZMAITE osoby). Dla kogos kto rzadziej zaglada i rzadziej bedzie glosowac, bedzie to inaczej wygladac. Zgadza sie ze wykryles braki w regulaminie. Ja podazam. Ja chyba jako moderator wolalabym porozmawiac z Efkakonefka ze brakuje w regulaminie ograniczen a nie wykorzystywac to jak zwykly uzytkownik ale to pewnie ja jestem jakas skrzywiona z moim "sumieniem".

Tyniek, fajny z Ciebie facet ale chyba rozpieprzamy Efci jej watek obawiam sie.

----
acha, moj czwarty glos na Ludzik50 za ten wpis

Ludzik50, mam nadzieje ze sie fajnie rozpiszesz do 10-go tak zebym "zgodnie z sumieniem i regulaminem" mogla Cie przeglosowac. Bo inaczej bede musiala skoncentrowac sie na kims innym! :-]

[ Ostatnio edytowany przez: KatyD 03-09-2017 18:52 ]

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #9 Ocena: 0

2017-09-03 18:58:56 (8 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #10 Ocena: 0

2017-09-03 19:02:28 (8 lat temu)

Mężczyzna

Konto usunięte

Cytat:

2017-09-03 18:58:56, tyniek napisał(a):
Cytat:

2017-09-03 18:46:12, KatyD napisał(a):
Cytat:

Tyniek, fajny z Ciebie facet

Obawiam się, że mijasz się z prawdą oceniając mnie.

No dobra moze nie taki znow fajny facet... (I ktoz dogodzi mezczyznie, och...)

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona 9 z 58 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8 | 9 | 10 ... 56 | 57 | 58 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,