Po Europie
Ps.WW w trzęsącym sie pociągu wklejenie tego jednego linka zajęlo mi sekundy .Lenistwo jest wiec słabą wymówką
Str 6 z 58 |
temat zamknięty | nowy temat | Regulamin |
---|---|
EFKAKONEFKA33 | Post #1 Ocena: 0 2017-08-26 07:54:05 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
Moje wyróżnienie również dla Richmond za wiele użytecznych podpowiedzi, wskazówek i rad w różnych wątkach .Pierwszy z brzegu przykład bo w przypadku tej osoby można wklejać setki przykładów
Po Europie Ps.WW w trzęsącym sie pociągu wklejenie tego jednego linka zajęlo mi sekundy .Lenistwo jest wiec słabą wymówką Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
WybitnieWrednyW | Post #2 Ocena: 0 2017-08-26 08:02:16 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
|
EFKAKONEFKA33 | Post #3 Ocena: 0 2017-08-27 12:01:40 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
O 16 tej zamykamy glosowanie.Wyróżniony forumowicz będzie proszony o przesłanie mi danych: Imię,nazwisko i adres na priv 😊
Powodzenia Po 16 zaczynamy kolejne dwa tygodnie .Od 27.08 do 10.09 wyróżniamy kolejne osoby za wypowiedzi i zachowania w tym przedziale czasowym ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Adacymru | Post #4 Ocena: 0 2017-08-27 16:24:13 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
Glosy podliczone i na zwycieskiej pozycji utrzymala sie od paru dni Galadier z 5-ioma nominacjami.
BRAWO Galadier!!! Pozostali wyroznieni uzytkownicy: Efka 4 Wielim 3 Hants 2 Richmond 2 Maria13 2 KatyD 1 AgentOrange 1 Kanonier30 1 Andyopole 1 (Andy poinformowal ze nie bierze udzialu ale glos oddany podliczylam) GiantGoram 1 Galadier -przeslij Effce dane do wysylki nagrody.
Ada
|
galadriel | Post #5 Ocena: 0 2017-08-27 16:36:39 (8 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Super, dzieki
![]() To ja na nowy tydzien/ 2 tygodnie zglaszam KatyD, ogolnie za to ze sie rozszalala na forum i forum toz rozkreca zakladajac coraz to nowe tematy. Co ciekawy watek sie pojawi i czlowiek zajrzy to tam autor KD. Zapewne przez 2 tygodnie jej sie nazbiera glosow dodatkowo za jekias ciekawe wpisy. Trudno wybrac jeden, stad again- tymczasem za caloksztalt. Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
|
|
Adacymru | Post #6 Ocena: 0 2017-08-27 16:48:09 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
Narazie musisz Gal wstawic jakis link na poparcie nominacji. Ja glosuje na KD za ciekawy watek Przystojnego-Polaka-spoleczny-status-w-UK-Odrzucanie-kandydatow
Ada
|
galadriel | Post #7 Ocena: 0 2017-08-27 16:52:10 (8 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Dobra, ja na KD za Bakaliye:
http://www.mojawyspa.co.uk/forum/62/61263/Bakaliye od razu mi sie z Wolodyjowskim i Baska skojarzyly. No i ogolnie, Sarmacja, szable w dlon. Po prostu gdzies tam w tej zwyklej takiej szarej bieganinie nagle sie czlowiek cofa do czasow liceum. Taka odskocznia. Niby nic nowego, a przyjemnie na cos takiego na forum trafic. [ Ostatnio edytowany przez: galadriel 27-08-2017 16:53 ] Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
Post #8 Ocena: 0 2017-08-27 22:51:36 (8 lat temu) |
|
Konto usunięte |
Cytat: 2017-08-27 16:36:39, galadriel napisał(a): To ja na nowy tydzien/ 2 tygodnie zglaszam KatyD, ogolnie za to ze sie rozszalala na forum i forum toz rozkreca zakladajac coraz to nowe tematy. Po pierwsze, gratulacje Galadriel ![]() A dodatkowo - dziekuje Wam, Adzie rowniez, za glos. Szczerze mowiac przy kazdym nowym watku troche sie boje ze bedzie zbanowany jako spam ale probuje i na razie wyglada na to ze jest ok ![]() A ja troche nietypowo moze, oddam glos na dwie osoby, oponentow w waznej wedlug mnie dyskusji o leczniczym - lub nie - dzialaniu nowych lekarstw hants badania nad kanabinoidami ludzik50 argumenty przeciw leczeniu kanabinoidami a dodatkowo jeszcze, jesli mozna, to trzeci glos na kanonier30 za zalozenie tamtego jakze osobistego a rownoczesnie ciekawego watku. nowotwory Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese
|
Adacymru | Post #9 Ocena: 0 2017-08-30 07:43:40 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2017-08-27 12:01:40, EFKAKONEFKA33 napisał(a): Od 27.08 do 10.09 wyróżniamy kolejne osoby za wypowiedzi i zachowania w tym przedziale czasowym ![]()
Ada
|
vlade | Post #10 Ocena: 0 2017-08-30 14:17:44 (8 lat temu) |
Z nami od: 01-04-2006 |
|