MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

WYROZNIONY FORUMOWICZ

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 6 z 58 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ... 56 | 57 | 58 ] - Skocz do strony

Str 6 z 58

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

EFKAKONEFKA33

Post #1 Ocena: 0

2017-08-26 07:54:05 (8 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Moje wyróżnienie również dla Richmond za wiele użytecznych podpowiedzi, wskazówek i rad w różnych wątkach .Pierwszy z brzegu przykład bo w przypadku tej osoby można wklejać setki przykładów
Po Europie

Ps.WW w trzęsącym sie pociągu wklejenie tego jednego linka zajęlo mi sekundy .Lenistwo jest wiec słabą wymówką
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

WybitnieWrednyW

Post #2 Ocena: 0

2017-08-26 08:02:16 (8 lat temu)

WybitnieWrednyWerdew

Konto usunięte

Głosuję na Richmond za wiele cennych rad w tym temacie.

Opinia moderatora: Edycja moderatora

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

EFKAKONEFKA33

Post #3 Ocena: 0

2017-08-27 12:01:40 (8 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

O 16 tej zamykamy glosowanie.Wyróżniony forumowicz będzie proszony o przesłanie mi danych: Imię,nazwisko i adres na priv 😊
Powodzenia

Po 16 zaczynamy kolejne dwa tygodnie .Od 27.08 do 10.09 wyróżniamy kolejne osoby za wypowiedzi i zachowania w tym przedziale czasowym
*THUMBS UP*
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Adacymru

Post #4 Ocena: 0

2017-08-27 16:24:13 (8 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Glosy podliczone i na zwycieskiej pozycji utrzymala sie od paru dni Galadier z 5-ioma nominacjami.

BRAWO Galadier!!!

Pozostali wyroznieni uzytkownicy:

Efka 4 
Wielim 3
Hants 2 
Richmond 2
Maria13 2
KatyD 1 
AgentOrange 1 
Kanonier30 1 
Andyopole 1 (Andy poinformowal ze nie bierze udzialu ale glos oddany podliczylam) 
GiantGoram 1 

Galadier -przeslij Effce dane do wysylki nagrody.
Ada

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

galadriel

Post #5 Ocena: 0

2017-08-27 16:36:39 (8 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Super, dzieki:-] Efka chyba moje namiary ma, ale podam jeszcze raz na wszelki wypadek.

To ja na nowy tydzien/ 2 tygodnie zglaszam KatyD, ogolnie za to ze sie rozszalala na forum i forum toz rozkreca zakladajac coraz to nowe tematy. Co ciekawy watek sie pojawi i czlowiek zajrzy to tam autor KD.

Zapewne przez 2 tygodnie jej sie nazbiera glosow dodatkowo za jekias ciekawe wpisy. Trudno wybrac jeden, stad again- tymczasem za caloksztalt.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOnline

Temat zamknięty

Adacymru

Post #6 Ocena: 0

2017-08-27 16:48:09 (8 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Narazie musisz Gal wstawic jakis link na poparcie nominacji. Ja glosuje na KD za ciekawy watek Przystojnego-Polaka-spoleczny-status-w-UK-Odrzucanie-kandydatow
Ada

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

galadriel

Post #7 Ocena: 0

2017-08-27 16:52:10 (8 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Dobra, ja na KD za Bakaliye:

http://www.mojawyspa.co.uk/forum/62/61263/Bakaliye

od razu mi sie z Wolodyjowskim i Baska skojarzyly. No i ogolnie, Sarmacja, szable w dlon. Po prostu gdzies tam w tej zwyklej takiej szarej bieganinie nagle sie czlowiek cofa do czasow liceum. Taka odskocznia. Niby nic nowego, a przyjemnie na cos takiego na forum trafic.

[ Ostatnio edytowany przez: galadriel 27-08-2017 16:53 ]

Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOnline

Temat zamknięty

Post #8 Ocena: 0

2017-08-27 22:51:36 (8 lat temu)

Mężczyzna

Konto usunięte

Cytat:

2017-08-27 16:36:39, galadriel napisał(a):
To ja na nowy tydzien/ 2 tygodnie zglaszam KatyD, ogolnie za to ze sie rozszalala na forum i forum toz rozkreca zakladajac coraz to nowe tematy.

Po pierwsze, gratulacje Galadriel :)
A dodatkowo - dziekuje Wam, Adzie rowniez, za glos. Szczerze mowiac przy kazdym nowym watku troche sie boje ze bedzie zbanowany jako spam ale probuje i na razie wyglada na to ze jest ok :)

A ja troche nietypowo moze, oddam glos na dwie osoby, oponentow w waznej wedlug mnie dyskusji o leczniczym - lub nie - dzialaniu nowych lekarstw

hants badania nad kanabinoidami

ludzik50 argumenty przeciw leczeniu kanabinoidami

a dodatkowo jeszcze, jesli mozna, to trzeci glos na kanonier30 za zalozenie tamtego jakze osobistego a rownoczesnie ciekawego watku.
nowotwory
Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Adacymru

Post #9 Ocena: 0

2017-08-30 07:43:40 (8 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Cytat:

2017-08-27 12:01:40, EFKAKONEFKA33 napisał(a):

Od 27.08 do 10.09 wyróżniamy kolejne osoby za wypowiedzi i zachowania w tym przedziale czasowym
*THUMBS UP*
Ada

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

vlade

Post #10 Ocena: 0

2017-08-30 14:17:44 (8 lat temu)

vlade

Mężczyzna

Z nami od: 01-04-2006

Nominacja dla cyp3k ze od 45 lat z hakiem doradza wytrwale. szacun... takich ludzi nam trzeba.

link

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona 6 z 58 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ... 56 | 57 | 58 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,