...pozamiatac; )
jesli to niewlasciwy dzial, to prosze moderacje o przenienisienie

|
|
---|---|
galadriel | Post #1 Ocena: 0 2021-03-13 19:58:16 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Just for the heads up, moze sie namyslisz i wrocisz...
...pozamiatac; ) jesli to niewlasciwy dzial, to prosze moderacje o przenienisienie ![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
Emeryt56 | Post #2 Ocena: 0 2021-03-13 21:48:02 (4 lata temu) |
Z nami od: 15-01-2018 Skąd: Montreal (Bristol) |
Czas goi rany. Pozdrawiam
|
ROTAREDOM | Post #3 Ocena: 0 2021-03-14 15:41:55 (4 lata temu) |
Z nami od: 05-02-2011 Skąd: 英國 |
Jak zwykle nie zdążyłem!!! poniżej
Tu widze temat otwarty na godzin 5, minut 1, sekund 33 To że Ada nie chciała sie pożegnać- nieszkodzi, ale może inni chcieli coś napisać na dowidzenia. BRAK MOŻLIWOŚCI!!! Cytat: ...to nie wypAda! ; )
Co nie wypADA to jakoś do mnie pasuje. Ja czasem pisze/mówie to co mysle, co nie wypada lub nie na miejscu. Teraz mi sie przypomniało: Pamietam jak Ada kiedyś jakąs akcje charytatywna zrobiła. A ja Ade chciałem z wiadrem wysłać zbierać środki na akcje pod kościół na pasterce w wigilie. Bana nie dostałem chyba dlatego bo świtęa były akurat. ![]() To było chyba w 2014 B. PRZEPRASZAM. Wiem to naprawde nie wypADAło, chciałem chyba zrobić krypto reklame tylko. Może sie uśmiechnie do nas z zaświatów teraz. ![]() Ada nie zdązyła, (ale kochani!!! naszczeście jestem tu JA) pewnie chciała nam właczyć to choć wiadomo nie wypADA: Marta Barczok - Twoje zdrowie Czuje ze dziś nie powstrzyma was nic przed upadkiem takim na samo dno zaciskam pięść by do góry ja wznieść, zeby KRZYCZEC to co myśle, A co!!! Krew to nie woda, pełna zgoda, pełna zgoda! Twoje zdrowie jeszcze raz za to, za to ze cie znam, za ten czas. niesłuchamy dobrych rad ... Sto lat sto lat... ADACYMRU Kochamy Cie, a Co!!! K**fa lubiłem ją. Opinia moderatora: Post edytowany z off topu. Usunęłam też kilka postów niżej jako off topy. Karjo1 ______________________________________________________________ گاو نر اینترنتی
|
tomaszzet | Post #4 Ocena: 0 2021-03-14 22:33:19 (4 lata temu) |
Z nami od: 09-05-2010 Skąd: South Yorkshire |
Niesiony telepatią wstawiłem odpowiednią relację na moim FB. Po czym wszedłem tutaj,
![]() Ada, powodzenia ![]() Polityczny inaczej. Czytam w radiu bajki dla dzieci.
|
Kanonier30 | Post #5 Ocena: 0 2021-03-19 14:43:21 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Droga Ado. Pomimo różnic pomiędzy Nami jest mi przykro, że odeszłaś z Forum, z pozycji moderatora. Uważam, że nadawałaś kształt MW.
Może jednak kiedyś powrócisz? Pozdrawiam, mocno Tomek (Kanonier 30) |
|