Opinia moderatora: Post edytowany jako nic nie wnoszący do tematu. Konefka
Str 4 z 4 |
temat zamknięty | nowy temat | Regulamin |
---|---|
Wilki2 | Post #1 Ocena: +1 2021-03-13 16:31:31 (4 lata temu) |
Z nami od: 15-12-2019 Skąd: gdzieśtu |
Opinia moderatora: Post edytowany jako nic nie wnoszący do tematu. Konefka |
SweetLiar | Post #2 Ocena: 0 2021-03-13 16:40:15 (4 lata temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Ada powinna się pożegnać po tylu latach, takie jest moje zdanie. Wyszła po angielsku.
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
Maat17 | Post #3 Ocena: 0 2021-03-13 16:46:38 (4 lata temu) |
Z nami od: 18-02-2021 Skąd: New Kingdom |
Cytat: 2021-03-13 14:38:18, Jurny_Jurek napisał(a): Tak myślałem, że nasz "nowy" dodatek użyje wątek by się wyżalić. Teraz ma nie taki mikroklimat bo na forum dyskusyjnym - uwaga: dyskutujemy ale zgodnie i broń boże miej inną opinię i zacznij dyskutować. 🙃 Szkoda, że nie było Cię tutaj 10-13 lat temu, pewnie miałabyś już 6 konto. To o mnie? ![]() |
EFKAKONEFKA33 | Post #4 Ocena: 0 2021-03-13 16:50:07 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Temat zamykam. Informacja o odejściu Ady została zamieszczona.
Część o cenzurze i moje pytania przeniosę później do innego wątku i jak ktoś będzie chciał to będzie mógł sie wypowiedzieć. Temat mimo, że zamkniety, będzie wisiał widoczny jeszcze przez jakiś czas. Dopisek ze strony pierwszej Są czasem sytuacje, że cokolwiek nie zrobisz, spogladając z perspektywy czasu, uznajesz, że i tak mogłaś to zrobić lepiej, lub wybrałaś niewłasciwe rozwiązanie. Tak jest właśnie w tym przypadku. Uważałam, że powinnam napisać kilka słów o rezygnacji Ady, stąd wątek. Przy okazji wątku chciałam się dowiedzieć co sądzicie o mojej pracy. Teraz patrząc na wszystkie rozmowy telefoniczne i na privach, jakie przeprowadziłam, patrząc na wypowiedzi w wątku, uważam, że mogłam się ograniczyć tylko i wyłącznie do informacji o rezygnacji bez podawania przyczyn. Wątek po przemyśleniu zamknęłam, bo nie chciałam, żeby służył do rozmawianie o kims, kogo już nie ma i nie może stanać we własnej obronie. Watek miałam nadzieję, że pozwoli mi zapoznać się ze spostrzeżeniami odnośnie cenzury wprowadzanej przeze mnie na forum. Wszystko, co robię na forum jest podyktowane tym, że licze się ze zdaniem innych i chcę je brac pod uwagę. Niemniej teraz szczerze napiszę, że na daną chwile czuję sie personalnie jak ktoś, kto gdzieś tam zawiódł. Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|