MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Informacja od Admina

« poprzednia strona

Strona 4 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Str 4 z 4

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

Wilki2

Post #1 Ocena: +1

2021-03-13 16:31:31 (4 lata temu)

Wilki2

Mężczyzna

Z nami od: 15-12-2019

Opinia moderatora: Post edytowany jako nic nie wnoszący do tematu. Konefka

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

SweetLiar

Post #2 Ocena: 0

2021-03-13 16:40:15 (4 lata temu)

SweetLiar

Kobieta

Z nami od: 05-02-2015

Ada powinna się pożegnać po tylu latach, takie jest moje zdanie. Wyszła po angielsku.
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Maat17

Post #3 Ocena: 0

2021-03-13 16:46:38 (4 lata temu)

Maat17

Kobieta

Z nami od: 18-02-2021

Cytat:

2021-03-13 14:38:18, Jurny_Jurek napisał(a):
Tak myślałem, że nasz "nowy" dodatek użyje wątek by się wyżalić. Teraz ma nie taki mikroklimat bo na forum dyskusyjnym - uwaga: dyskutujemy ale zgodnie i broń boże miej inną opinię i zacznij dyskutować. 🙃

Szkoda, że nie było Cię tutaj 10-13 lat temu, pewnie miałabyś już 6 konto.

To o mnie? :-(

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

EFKAKONEFKA33

Post #4 Ocena: 0

2021-03-13 16:50:07 (4 lata temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Temat zamykam. Informacja o odejściu Ady została zamieszczona.

Część o cenzurze i moje pytania przeniosę później do innego wątku i jak ktoś będzie chciał to będzie mógł sie wypowiedzieć. Temat mimo, że zamkniety, będzie wisiał widoczny jeszcze przez jakiś czas.

Dopisek ze strony pierwszej

Są czasem sytuacje, że cokolwiek nie zrobisz, spogladając z perspektywy czasu, uznajesz, że i tak mogłaś to zrobić lepiej, lub wybrałaś niewłasciwe rozwiązanie. Tak jest właśnie w tym przypadku. Uważałam, że powinnam napisać kilka słów o rezygnacji Ady, stąd wątek. Przy okazji wątku chciałam się dowiedzieć co sądzicie o mojej pracy. Teraz patrząc na wszystkie rozmowy telefoniczne i na privach, jakie przeprowadziłam, patrząc na wypowiedzi w wątku, uważam, że mogłam się ograniczyć tylko i wyłącznie do informacji o rezygnacji bez podawania przyczyn.
Wątek po przemyśleniu zamknęłam, bo nie chciałam, żeby służył do rozmawianie o kims, kogo już nie ma i nie może stanać we własnej obronie. Watek miałam nadzieję, że pozwoli mi zapoznać się ze spostrzeżeniami odnośnie cenzury wprowadzanej przeze mnie na forum.
Wszystko, co robię na forum jest podyktowane tym, że licze się ze zdaniem innych i chcę je brac pod uwagę. Niemniej teraz szczerze napiszę, że na daną chwile czuję sie personalnie jak ktoś, kto gdzieś tam zawiódł.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona 4 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,