Pamietacie zapewne , ze z ostatniej akcji Marzenie Angeliki reaktywacja zostalo nam
239.18 f
Marzenie Angeliki reaktywacja
Doszlam do wniosku , ze szkoda aby te pieniadze lezaly bezczynnie. Rozmawialam ostatnio z mama Hubercika , ktoremu jakis czas temu ofiarowalismy nawilzacz pomocny w walce z choroba chlopca.
Hubercik potrzebuje naszego wsparcia
Kilka slow o Huberciku.
Hubert urodził się w 2004 r. Od chwili urodzenia do tej pory przeszedł 10 operacji. Urodził się z wieloma wadami – zarośniętym odbytem, niedorozwojem kości krzyżowej, skróceniem lewej górnej i dolnej kończyny, półkręgami oraz wadą serca Tetralogia Fallota, czyli złożoną, siniczną wadą. Ponadto ma niedoczynność tarczycy i alergię pokarmową.
Po kolejnych konsultacjach wiemy już, że jedyne co nam zostało to rehabilitować naszego Synka i modlić się by było dobrze.
Po rozmowie z mama dowiedzialam sie , ze aktualnie znajduja sie w ciezkiej sytuacji finansowej. Zwrocila sie do mnie z prosba czy moglabym popytac znajomych o zbedne ubrania na chlopca 122- 128. Zwracam sie wiec do Was z serdeczna prosba abyscie przejrzeli swoje szafy i zobaczyli czy macie moze jakies ubrania po swoich dzieciakach , ktore moze przydalyby sie chlopcu?
Alicja nie prosi o wiele. W zasadzie jedynie o ubrania dla synka .
Ja ze swej strony pomyslalam , zeby jesli sie zgodzicie czesc pieniedzy przeznaczyc na zakup ksiazek . Z tego co mi sie udalo wyciagnac od mamy koszt zakupu ksiazek dla Huberta do szkoly to wydatek rzedu okolo 320 zl (okolo 70 funtow) .
Co Wy na to , zeby ta kwote przeznaczyc na wsparcie chlopca w wyprawie do szkoly?Moze dobrym pomyslem bylby zakup jakis niedrogich przyborow szkolnych?
Czekam na Wasze sugestie .
Z przyjemnoscia odpowiem na wszelkie zapytania zadawane na privie .