Nie wiem czy pamietacie Hubercika z marzycielskiej poczty?
Hubercik
Zeszlej zimy dzieki waszej uprzejmosci i wsparciu Hubert byl jednym z dzieciakow ,ktorym udalo sie wyslac swiateczna kartke i maly upomionek
Hubert ma 5 lat. Od chwili urodzenia do tej pory przeszedł 10 operacji. Urodził się z wieloma wadami – zarośniętym odbytem, niedorozwojem kości krzyżowej, skróceniem lewej górnej i dolnej kończyny, półkręgami oraz wadą serca Tetralogia Fallota, czyli złożoną, siniczną wadą. Ponadto ma niedoczynność tarczycy i alergię pokarmową.
Kilka dni temu napisala do mnie jego mama z zapytaniem o pomoc dla jej synka
W wiadomosci do mnie pisze , ze bardzo potrzebuja przed zimą nawilżacza powietrza dla Hubercika, często bardzo łapie infekcje i jest alergikiem jest to niezbędne i szukja pomocy w zakupie .
To nawilżacz jaki potrzebuje Hubercik
nawilzacz
koszt tego sprzetu(329 zl) nie jest jakis wybitnie wygorowany ale jak pisze mama chlopca :
Nasze wydatki przekraczają nasze możliwośi finansowe. .leki rehabilitacja , ciągłe wyjazdy musimy prosić o wsparcie, zakup nawilżacza jest niezbędny, Hubert w tym roku przyjął 17 antybiotyków nie chcemy żeby ta sytuacje się powtarzała
Myslicie , ze uda nam sie uzbiuerac rownowartosc tych pieniedzy?
PIsalam juz gdzie indziej ale wkleje tu jeszcze raz
z poprzednich akcji po odliczeniu zakupow dla babci Walentyny i zakupie lozeczka dla Oskarka
Pomagamy-super-babci
lozko dla oskarka
zostalo nam dokladnie
179.97 f
Jak wiecie obiecalam zrealizowac jeszcze marzenie Patrycji odnosnie swiatlowowdow ale na to trzeba jeszcze troszke czasu ,nie wiem dokladnie ile bedzie wynoscic realizacja tego marzenia dlatego te pieniadze sa zamrozone na ten cel
Dlatego pytam Was czy uda nam sie zanim zrealizujemy marzenie Patrycji zebrac 65 funtow na zakup nawilzacza?
Pomozecie?