Str 17 z 26 |
|
---|---|
Jurny_Jurek | Post #1 Ocena: 0 2019-07-06 10:34:13 (6 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
kiki, moze czas sobie zadac pytanie czy warto niszczyc sobie zdrowie przez ludziki? Ludzie zabiegani, zestresowani, pograzeni w nalogach czesto mowia sobie - nie czas na zmiany. A potem jest za pozno. Praca nad sona to nie tylko jedzenie ale wiele innych rzeczy i moim skromnym zdaniem nie warto czekac.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
ParaDox | Post #2 Ocena: 0 2019-07-06 10:36:18 (6 lat temu) |
Z nami od: 18-03-2004 Skąd: Londyn |
Cytat: 2019-07-06 10:18:16, kik1976 napisał(a): hmm, wg tej recepty musialbym wyprowadzic sie na bezludna wyspe.. bo poki co najbardziej wkurzaja mnie ludziki..radzic sobei ze stresem.. zbyt duzo czynnikow do zmiany... ale udalo sie 1 zmienic.. narazie nei pomoglo.. ![]() ktory z was poradzil sobie z alkoholizmem lub narkotykami? wyszedl i jest czysty min 5 lat..? [ Ostatnio edytowany przez: <i>kik1976</i> 06-07-2019 10:22 ] Widze ze jestes w poważnym zaprzeczeniu lub po prostu lubisz się sprzeczać Wychodze z tego lokalu. Mile dnia. A dla wszyskich myslacych "dlaczego by nie spróbować", zapraszam do klubu Beyoncé, Hugh Jackman, Nicole Kidman, Jennifer Lopez i wielu wielu innych All truth passes through three stages: First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident
|
cris82 | Post #3 Ocena: 0 2019-07-06 10:59:12 (6 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
pewnie sa takie ekstramalne przypadki gdzie potrzebna jest fachowa pomoc ale czy taki luzny watek na forum jest odpowiednim miejscem na szukanie zlotego srodka? pewnie cala reszta jest otyla z lenistwa nie ma co sie oszukiwac i braku silnej woli
u mnie spoko koncze wlasnie prace poszlo latwiej niz myslalem od 20 wczorajszego dnia jestem na wodzie zjem cos o 12 w sumie nie jestem jakis pecjalnie glodny moze dlatego ze bylo duszno z rana jestem w malym szoku bo czasami sie zdarzy ze nawet po sniadaniu dwie godziny pozniej potrafi mi skrecic zoladek z glodu hehe moze mialem dobry dzien : ) w sumie jak dzisiaj o tym myslalem to zrezygnowalem z jednej kanapki/platkow o 5.30 a drugie sniadanie przesunie sie z 10 na 12 szczerze to zaden wyczyn ; ) odpuscilem tez kawe z rana [ Ostatnio edytowany przez: cris82 06-07-2019 11:01 ] |
ParaDox | Post #4 Ocena: 0 2019-07-06 11:13:33 (6 lat temu) |
GRATULACJE cris82
Zamist kanapki o 12 moze szklanka gazowanej (lub kawa) wody i poczekaj do obiadu ![]() Kawa pomaga spalac tluszcz. Nie wnikam w to czy jest zdrowa. Jak wszysko inne, w umiarkowaniu jest OK [ Ostatnio edytowany przez: ParaDox 06-07-2019 11:17 ] All truth passes through three stages: First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident
|
cris82 | Post #5 Ocena: 0 2019-07-06 11:49:19 (6 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
nie dzieki wole pozostac w ekipie hugh jackman : P
|
|
|
NightFury | Post #6 Ocena: 0 2019-07-06 11:58:33 (6 lat temu) |
Z nami od: 25-01-2012 Skąd: Liversedge |
Cytat: 2019-07-06 10:36:18, ParaDox napisał(a): Cytat: 2019-07-06 10:18:16, kik1976 napisał(a): hmm, wg tej recepty musialbym wyprowadzic sie na bezludna wyspe.. bo poki co najbardziej wkurzaja mnie ludziki..radzic sobei ze stresem.. zbyt duzo czynnikow do zmiany... ale udalo sie 1 zmienic.. narazie nei pomoglo.. ![]() ktory z was poradzil sobie z alkoholizmem lub narkotykami? wyszedl i jest czysty min 5 lat..? [ Ostatnio edytowany przez: <i>kik1976</i> 06-07-2019 10:22 ] Widze ze jestes w poważnym zaprzeczeniu lub po prostu lubisz się sprzeczać Wychodze z tego lokalu. Mile dnia. A dla wszyskich myslacych "dlaczego by nie spróbować", zapraszam do klubu Beyoncé, Hugh Jackman, Nicole Kidman, Jennifer Lopez i wielu wielu innych Jeśli się nie ma pojęcia o problemach i schorzeniach psychicznych to się mówi pierdoly. Nie wszystko leczy się dieta. Swoją droga od wieków jedliśmy jak je większość z nas. Albo w wersji trzy posiłki dziennie albo w wersji co 3-4 godziny zależy jak komu pasowało i było ok. Nikt nie uskutecznial głodówek, i jak cris słusznie zauważyl, społeczeństwo było szczupłe i wydaje się, ze zdrowsze. Zapytajcie swoje mamy czy babcie jak się odżywiały i czy stosowały glodowki. Wiem, ze u mnie nigdy tak nie było i wszyscy są szczupli. Jeśli juz to tu o ruch chodzi, o styl życia, o to ze ludzie więcej czasu spędzają w trybie siedzącym niż się ruszając. Dzieci więcej siedzą przed jakimś ekranem niż np biegając po łące, lesie czy wspinając się na drzewa. Nasz pokolenie, lata 80, po szkole jak wyszło na podwórko to wracało po zmroku. Cały czas byliśmy w ruchu. A teraz? Masakra. Music leads me through my life
|
Adacymru | Post #7 Ocena: 0 2019-07-06 12:11:25 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2019-07-06 10:36:18, ParaDox napisał(a): Cytat: 2019-07-06 10:18:16, kik1976 napisał(a): hmm, wg tej recepty musialbym wyprowadzic sie na bezludna wyspe.. bo poki co najbardziej wkurzaja mnie ludziki..radzic sobei ze stresem.. zbyt duzo czynnikow do zmiany... ale udalo sie 1 zmienic.. narazie nei pomoglo.. ![]() ktory z was poradzil sobie z alkoholizmem lub narkotykami? wyszedl i jest czysty min 5 lat..? [ Ostatnio edytowany przez: <i>kik1976</i> 06-07-2019 10:22 ] Widze ze jestes w poważnym zaprzeczeniu lub po prostu lubisz się sprzeczać Wychodze z tego lokalu. Mile dnia. A dla wszyskich myslacych "dlaczego by nie spróbować", zapraszam do klubu Beyoncé, Hugh Jackman, Nicole Kidman, Jennifer Lopez i wielu wielu innych Temat mial byc o uczuciach osob z nadwaga, a ty drwisz i traktujesz temat jak spot reklamowy. Moze daj sie wypowiedziec innym na temat, bo o IF juz napisales wiele, i linkow tez dales, a my nie mamy po 14 lat, zeby stylem zycia idola z plakatu sie zachwycac. Nie rozumiesz, nie wierzysz ze istnieja inne przyczyny problemow poza tym co widziesz (otylosc), to twoja sprawa. Bycie ignorantem na ludzkie problemy nie jest atrakcyjne i twoje wysmiewcze podejscie do problemow psychicznych, czy psychologicznych nie pomaga innym uzytkownikom, ktorych zdanie tez chcielibysmy poznac, zamiast slychac nadania z megafonu o 16/8, szczegolnie ze nie interesuje cie nawet czy elementy sa zdrowe czy nie. Cytat: moze czas sobie zadac pytanie czy warto niszczyc sobie zdrowie przez ludziki?
Jak te "ludziki" to np zalezne od nas bliskie osoby, to jak sobie wyobrazasz twoja rada pomaga? Oddac do domu opieki, zeby powrocic do bezstresowego zycia ze smukla sylwetka?
Ada
|
ParaDox | Post #8 Ocena: 0 2019-07-06 12:15:59 (6 lat temu) |
NightFury.
Z kąd wiesz ze nie mam pojecia? Ah, bo Ty wiesz lepiej, tak? ...ktory z was poradzil sobie z alkoholizmem lub narkotykami? wyszedl i jest czysty min 5 lat..? A moze wlasnie ktos tak jest. Ale z Twojego rozumowania wynika ze nawet jak jedna osoba na 100 nie wyjdzie z nalogu to metoda wykorzystana przez innych i tak jest do dupy Czepiacie sie wszykiego. NIKT tu nie powiedzial ze WSZYKO czy 100% mozna zalatwic dieta. Rozmawiamy o tym ze ograniczenie jedzenia jak np IF 16/8 ma ogromne benefity dla wszyskich, nie tylko dla tych co maja problem z nadwaga Poczytajcie co pisza lekarze o benefitach i nie sluchajcie mnie bo jak juz wiecie nie ma zielonego pojecia i pisze bzdury Napisalem: "Wychodze z tego lokalu. Milego dnia." Eh, wrócilem ale widze ze szkoda mojego czasu dla tych w poważnym zaprzeczeniu lub po prostu lubiący się sprzeczać ![]() All truth passes through three stages: First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident
|
NightFury | Post #9 Ocena: 0 2019-07-06 13:10:12 (6 lat temu) |
Z nami od: 25-01-2012 Skąd: Liversedge |
Niektóre lekcje musza zostać przeżyte aby zostały zrozumiane.
Music leads me through my life
|
SweetLiar | Post #10 Ocena: 0 2019-07-06 13:15:42 (6 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Cytat: 2019-07-06 13:10:12, NightFury napisał(a): Niektóre lekcje musza zostać przeżyte aby zostały zrozumiane. ![]() Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|