MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Dieta proteinowa Dukana

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 19 z 268 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 18 | 19 | 20 ... 266 | 267 | 268 ] - Skocz do strony

Str 19 z 268

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Adacymru

Post #1 Ocena: 0

2010-04-28 22:13:09 (15 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Zakonczony etap PP, ja pozbylam sie 3 kg, a maz 4, ten to ma zawsze z gorki.....

Wprawdzie dzisiaj juz powinnismy przejsc na drugi etap, ale .... zapomnielismy kupic warzywa, a jak sobie przypomnielismy to juz bylo za pozno na bieganie do sklepu.

Musze przyznac, ze przy organizacji lekkiego stopinia, jak do tej pory, to przygotowywanie potraw zajmowalo mi mniej czasu niz w porownaniu do czasu przed dieta. Zaskoczona jestem milo ze potrawy nie byly pozbawione smaku, bo to moja pierwsza w zyciu dieta, cale szczescie ze ziola i naturalne przyprawy mozna stosowac.

Ja czuje sie bardzo dobrze przy tej diecie.
Ada

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

reivilo

Post #2 Ocena: 0

2010-04-28 22:21:10 (15 lat temu)

reivilo

Kobieta

Z nami od: 09-09-2007

Cytat:

2010-04-24 19:13:32, Guylian napisał(a):
... zebysmy podawaly tu nazwy konkretnych produktow, ktore mozna jesc i w jakim sklepie sa dostepne. Widzialam podobny topik na innym forum i mysle, ze przydalaby sie nam wersja na angielskim gruncie.

total 0% ma chyba najlepszy stosunek bialka.....w ALDI jest dobry serek wiejski....ma chyba 14% bialka i 0,2% tluszczu

polecam z polaczeniem galaretek bezcukrowych lub zelatyny ktora ma 53g bialka na 100g jako sernik na zimno....

Ludzie myślcie ....to nie boli !!

Do góry stronyOffline

Kasia_red

Post #3 Ocena: 0

2010-04-29 09:30:12 (15 lat temu)

Kasia_red

Kobieta

Z nami od: 10-07-2009

Widzę, że w dziale o diecie Dukana dochodzi do rozmów na wątki zupełnie niemerytoryczne - zatem kasuję wszystkie uwagi nie na temat. Jeśli ktoś ma uwagi lub rady na temat odchudzania, to może się nimi podzielić np. tutaj, proszę ten wątek zostawić osobom, które wymieniają się doświadczeniami tej diety.
Nie wchodź w dyskusję z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem

Do góry stronyOffline

Strona WWW

BADmanners

Post #4 Ocena: 0

2010-04-29 10:01:41 (15 lat temu)

BADmanners

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 23-04-2010

"Na tym etapie cieszymy się już pewnie nową, idealną sylwetką. Aby jej jednak nie stracić, raz w tygodniu powracajmy do menu z fazy ataku. Etap ten towarzyszyć nam będzie już zawsze..."-to cytat z 4 etapu tej cudownej diety.moim zdaniem Dieta DUKANA nijak się ma do rzeczywiśtości, czy wy wierzycie,że ten stan będzie trwał wiecznie?Proszę spojrzec trochę dalej poza wskazówkę wagi łazienkowej...
Tu nadaje radio VAVAMUFFIN.

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #5 Ocena: 0

2010-04-29 20:21:19 (15 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Dzsiaj byl nasz pierwszy dzien z jarzynami. Moge polecic woreczki, ktore dzialaja na zasadzie gotowania na parze w mikrofalowce, szczegolnie na lunch do pracy wygodne. Ja kupilam kiedys w Home Bargains poly lina steam cooking bags, nie pamietam, ale tanie byly.

Obrazek
Ada

Do góry stronyOffline

malwa25

Post #6 Ocena: 0

2010-04-29 21:29:35 (15 lat temu)

malwa25

Kobieta

Z nami od: 29-04-2010

Hej dziewczyny!
Miło zobaczyć że ktoś jeszcze zmaga się z tą dietą:-D. Ja jestem na niej od poniedziałku. Mój cel to pozbycie się ok 25 - 30 kg. Mam nadzieję że jakimś cudem uda mi się tego dokonać:-Y. Ważyłam się w poniedziałek rano (przed dietą) i w środę rano było już 1,8 kg mniej :-] . Po prostu urosłam w oczach (na szczęście tylko;-)). Ale dzisiaj mam jakiś kryzys. Po prostu nie mogę już patrzeć na ryby w puszkach i filety :-[. Wiem że przyczyną tego jest za mała rozmaitość. Mam tą książkę, przeczytałam, mam przepisy ale na dobrą sprawę przy takiej ilość kg jaki chcę zgubić powinnam jeść same białka. A w tych przepisach (w 1 fazie) nie do końca są same proteiny. Poza tym mam problem z kupowaniem produktów w marketach. Mam Asde pod nosem, Sainsbury nie daleka i chodzę po tych marketach i nic nie mogę znaleźć. Powiedzcie mi czy znalazłyście serek homogenizowany albo obojętnie jaki beztłuszczowy? Proszę też o przepisy np w jaki sposób przyrządzić filety z ryby tak żeby zabić smak bądź nadać jej całkiem inny a nie używać soli. Dla mnie brak soli to katorga :-| . Laski podtrzymajcie mnie jakoś na duchu ...:-[

Do góry stronyOffline

malwa25

Post #7 Ocena: 0

2010-04-29 21:31:16 (15 lat temu)

malwa25

Kobieta

Z nami od: 29-04-2010

Aha Adacymru najlepsze woreczki do pieczenia są w Asdzie Roasting Bags tam gdzie folie do pieczenia itd. Masz 10 szt za 1f - rewelacja :).

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #8 Ocena: 0

2010-04-29 21:45:17 (15 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

ANie zapomnij, ze mozesz dodawac rozne przyprawy i ziola, tylko nie takie pasty z dodatkiem oleju.

Ja np lososia, polewam cytryna, pieprz, i na grylu (albo patelni). Innym razem z jogurtu total (0%) robie sos/dip dodajac poszatkowana pietruszke-natke, pieprz, zgnieciony czosnek.

Kup sobie suszone ziola, sa tanie w supermarketach i eksperymentuj.

Kurczaka np, pakuje dwie cytryny do srodka, zabki czosnku pod skore wciskam, posypuje pieprzem, ziolami prowansalskimi, papryka na ostro, i do piekarnika. Jak sie wypiecze, przekladam do innego naczynia, zeby jeszcze tluszczu nie wciagalo mieso. Pokrojone mieso mozna na zimno rowniez np jak kanapki na placki z otrab, z serkiem bialym jak kanapke. Pokrojone mozna uzyc jako dodatek do omletow. Ja rowniez dodaje do jogurtu naturalnego troche musztardy (ja kupowalam Miele), pokrojony kurczak i juz jest nastepny sposob.
Ada

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2010-04-29 21:57:31 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #10 Ocena: 0

2010-04-29 21:59:18 (15 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Ja ten serek kupowalam
Ada

Do góry stronyOffline

Strona 19 z 268 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 18 | 19 | 20 ... 266 | 267 | 268 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,