Cytat:
2017-01-27 15:27:29, Wielim napisał(a):
Nie . Pytali tylko czy zabezpieczony haslem bo musza sprawdzic dzialanie wyswietlacza po wymianie. Nic nie zniknelo a zona miala setki zdjec i danych > Zreszta nic ich to pewnie nie interesowalo . A sam telefon wygladal jak nowy . Nawet uslyszalem " dostaje pan nowy telefon"

tylko za jaka cene

no ale zona bedzie miala nauczke zeby dbac o telefon i zabezpieczyc przed upadkiem
Niestety, ale taki numer u mnie nie przejdzie.
Byłem w Carphone Warehouse w Coventry i na miejscu tego nie robią.
Najpierw obsługiwał mnie Anglik. Powiedział, że wysyłają to do Londynu, czeka się 2 tygodnie i że cena to 270 funtów. Powiedziałem, że kolega w Londynie miał to zrobione za 250, a on na to, że cena jest wszędzie taka sama, więc pewnie też mnie tyle będzie kosztowało. Potem poszedłem do M&S kupić drobne przekąski i zdecydowałem się podejść jeszcze raz do CW. Tym razem rozmawiałem z
Indianinem. Spytałem się, gdzie jest w pobliżu centrum naprawcze jak w Londynie. Powiedział, że w Leicester Fosse Park, coś poszukał na necie i stwierdził: "we are stopping doing that. They will not do it in Leicester". Spytałem się, czy może jest taka opcja w Birmingham. Odp.: "no, we have to send it to Samsung in London". Koszt naprawy 180 funtów. Powiedziałem, że kolega zapłacił 250, a on, że "that's probably the right price".
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
Może masz jakieś namiary na ten sklep w Londynie i idzie z nimi pogadać?
[ Ostatnio edytowany przez: ChrisCov 27-01-2017 17:26 ]
A very unrealistic man who thinks his ass is like wine - the older the better