MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Bar Mleczny Apis sp.z.o.o

« poprzednia strona

Strona 18 z 18 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 16 | 17 | 18 ] - Skocz do strony

Str 18 z 18

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

jolantina

Post #1 Ocena: 0

2020-06-25 17:22:51 (5 lat temu)

jolantina

Kobieta

Z nami od: 17-11-2008

jak juz wypackam cala krupczatkę to tragedii nie ma, tez używam zwykłej, ale cenie ja za taka fajna fakturkę naleśników, jeśli ktoś robi makaron - nie ja - to używa chyba sobie krupczatkę. Jest to jednak produkt do zastąpienia, jak już napawde jestem w potrzebie to kupuje fine semolina i jest cos w ten deseń, w przeciwieństwie do ziemniaczanki, której niczym nie umiem zastąpić.:-)
Diabla oszukac nie grzech

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

ZlotaPerla1

Post #2 Ocena: 0

2020-06-25 18:03:18 (5 lat temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

Muszę wypróbować w naleśnikach :-)
Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #3 Ocena: 0

2020-06-25 18:36:21 (5 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Na to pogode to tylko kwasne mleko, mizeria (ale tym razem na jogurcie zeby lzejsza byla) a wieczorem/ dopiero tak teraz, jak juz sie da gotowac mlode ziemniaki z koperkiem (ktorego akurat nie ma pod reka, to bedzie inne zielsko). Jesli jutro pogoda powtorka z rozrywki, to smoothie z jakis mrozonych czarnych jagod, czy inne owoce lesne.

Plus banana bread i carrot cake jako extra rowniez robione dopiero wieczorem.
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Strona 18 z 18 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 16 | 17 | 18 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,