MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Jeżeli ktoś chce rządzić,

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 9 z 12 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8 | 9 | 10 | 11 | 12 ] - Skocz do strony

Str 9 z 12

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

WinstonSmith

Post #1 Ocena: 0

2010-08-08 15:28:55 (15 lat temu)

WinstonSmith

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 01-12-2009

Cytat:

2010-08-08 15:02:27, BADmanners napisał(a):
Mylisz się, na stadion może pójdę ,a do świątynie nie. Na stadionie będzie można zobaczyc czołowe drużyny narodowe Europy(a może i świata), a może i klubowe. Natomiast w świątyni czołowych pomyleńców co prawic będą,że świat i wszystkie gatunki powstały 5000 lat temu w ciągu 7 dni.
Tak więc co do trafności wydanych pieniedzy to ze stadionem nie pomylono się, może wreszcie będzie jakies zaplecze dla młodzieży, która w odpowiednich warunkach będzie rozwijała swoje sportowe zainteresowania.

W świątyni conajwyżej zawisną łańcuszki i krzyżyki na ścianach, a kler będzie doił kasę z i tak biednych emerytów.

Podsumowując,lepiej na sport i dobre widowisko, niż na herezje i mamienie tłumu.

hmm, 5000 lat temu w ciągu 7 dni ?
BADmanners, jak chcesz podyskutować ze mną o nauce to gorąco zapraszam na moherowy wątek Nauka

muszę przyznać, ze ciężko mi się z wami dyskutuje bo nie mam odpowiedniego wykształcenia, ale proszę przeczytać UWAŻNIE i CAŁY 3 x 15 = 1, czyli syndrom Mawrodego

"Człowiek – to podstawowe prawo ludzkiej psychiki – broni swego dobrego wyobrażenia o sobie. Jeśli fakty mówią, że jest idiotą, to zaprzecza faktom. Jeśli ktoś go oszuka, to może to zauważyć tylko do określonego momentu – ale po przekroczeniu pewnej granicy uruchamia w sobie rozpaczliwą obronę poczucia własnej wartości. Od tej chwili, jak molierowski Orgon, obraża się na każdego, kto usiłuje mu otworzyć oczy, i coraz gorliwiej idealizuje tego właśnie, kto z niego zrobił durnia.

Tknięty tym syndromem osobnik wścieka się, bluzga wszystkim, którzy usiłują mu przemówić do rozumu, odrzuca najoczywistsze argument, słowem, ze wszystkich sił nie przyjmuje prawdy do wiadomości – bo prawda, musiałby to sam przed sobą przyznać, jest taka, że okazał się naiwnym głupkiem."

pomyślcie jeszcze raz: receptą na zadłużenie jest zwiększenie wydatków?
Ihr Präsident, unser Premierminister, Ваш премьер-министр, наш президент, czy m

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

koniokrad

Post #2 Ocena: 0

2010-08-08 15:44:47 (15 lat temu)

koniokrad

Mężczyzna

Z nami od: 28-04-2010

przed czy po wizycie u kosmetyczki?

Raz na pół roku chodzę do kosmetyczki.
To jakiś wstyd?

Wstyd, że tylko raz na pół roku :-]

Do góry stronyOffline

BADmanners

Post #3 Ocena: 0

2010-08-08 15:45:40 (15 lat temu)

BADmanners

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 23-04-2010

Nie wiedziałem o istnieniu Twojego własnego wątku o początkach świata, w wolnej chwili chętnie się zapoznam. Co do linku 3x15 odrazu sobie darowałem widząc podpis pana Ziemkiewicza.

Nigdzie nie mówiłem ,że wydawanie więcej to droga na wyjście z zadłużenia, oceniłem tylko trafnośc wydanych przez państwo pieniędzy z mojego punktu widzenia.

Natomiast ty cały czas kopiujesz cudze treści(ok, ja też czytam innych ,ale generalnie staram się przedstawiac własne wnioski, bazowac, a kopiowac -to jest różnica).Działasz metodami redaktora1966, którego paradoksalnie krytykujesz w jego wątku.

Gardzę instytucją kościoła katolickiego, a politycznie to bliżej mi do PO, niż do pis. Zeby uniknąc tu zaraz stu linków z błędami PO ,to powiem,że świadom jestem, że jak sam sobie nie poprawię to nikt mi nie pomoże.Piszę o tym po to,żeby zadac pytanie Tobie...co dalej, jak to naprawic, jaka wizja dla Polski według Ciebie, i która partia? może czytam nieuważnie, ale jeszcze nie wywnioskowałem z Twoich postów Twojej wizji i poglądów.

ps. a co do Twojego wątku, to zapoznałem się pobieżnie...znowu brak tam Twojej wizji, powiem tyle:

udowodnij,że bóg istnieje, a ja wtedy pójde do świątyni.

ps2.
Próbując byc kulturalnym przemęczylem prawie całego tego ziemkiewicza...hmmm miałem kolegę co robił podobne numery ,oczywiście na trochę mniejszą skalę-skończyło się tak,że szykował się potężny wpierdol, a raczej egzekucja, a cała rodzina włącznie z tymi co w usa siedzieli sie składała,żeby mu dupę uratowac, tak więc gniot ziemkiewicza na siłe wspierany psychologicznymi teoriami jest po prostu nietrafiony.

[ Ostatnio edytowany przez: BADmanners 08-08-2010 16:05 ]

Tu nadaje radio VAVAMUFFIN.

Do góry stronyOffline

WinstonSmith

Post #4 Ocena: 0

2010-08-08 16:06:55 (15 lat temu)

WinstonSmith

Mężczyzna

Konto zablokowane

Ja nie krytykuje Redaktora1966 za to ze kopiuje i/czy pisze dużo, krytykuje go za propagowanie dokładnie do tego samego co naziści(mam nadzieje ze nieświadomie).

a Ziemkiewicz po prostu zwraca uwagę, ze jak wybieramy kogoś dla haseł 3x15, ale później zamiast 15 dostajemy 23,24 albo 25, to należy się jednak zastanowić i przyznać do błędu a nie robić z siebie idioty i udawać ze 23 to mniejwięcej tyle samo co 15,
bo to może świadczyć o chorobie psychicznej.

jak Hail_Eris ostatnio naskoczył na mnie, to co prawda z niechęcią ale sprawdziłem co wnioskował poseł Palikot.

ale Ziemkiewicza to już nie czytam, co?, bo nie

Do góry stronyOffline

BADmanners

Post #5 Ocena: 0

2010-08-08 16:08:03 (15 lat temu)

BADmanners

Mężczyzna

Konto zablokowane

jest ps2 powyżej , przeczytałem

Do góry stronyOffline

WinstonSmith

Post #6 Ocena: 0

2010-08-08 16:40:11 (15 lat temu)

WinstonSmith

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2010-08-08 15:45:40, BADmanners napisał(a):
ps2.
Próbując byc kulturalnym przemęczylem prawie całego tego ziemkiewicza...hmmm miałem kolegę co robił podobne numery ,oczywiście na trochę mniejszą skalę-skończyło się tak,że szykował się potężny wpierdol, a raczej egzekucja, a cała rodzina włącznie z tymi co w usa siedzieli sie składała,żeby mu dupę uratowac, tak więc gniot ziemkiewicza na siłe wspierany psychologicznymi teoriami jest po prostu nietrafiony.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>BADmanners</i> 08-08-2010 16:05 ]

:-]
trafiony jak cholera, na 100%(o ile jeszcze procenty cokolwiek oznaczają)

"Tknięty tym syndromem osobnik wścieka się, bluzga wszystkim, którzy usiłują mu przemówić do rozumu, odrzuca najoczywistsze argument, słowem, ze wszystkich sił nie przyjmuje prawdy do wiadomości – bo prawda, musiałby to sam przed sobą przyznać, jest taka, że okazał się naiwnym głupkiem."

ale jak wolisz to możemy wrócić do wątku o moherowych beretach Nauka i mojego skromnego wniosku: "każdy kto naukowo nie wyjaśni ze się mylę, nie będzie mógł gadać ze moherowe baby są głupie, jak nie udowodni to znaczy ze głupszy niźli one."

proponuje temat: "osobliwość", albo na początek coś łatwiejszego - może procenty?

Do góry stronyOffline

maw2be

Post #7 Ocena: 0

2010-08-08 16:51:07 (15 lat temu)

maw2be

Mężczyzna

Z nami od: 04-10-2006

Cytat:

"Tknięty tym syndromem osobnik wścieka się, bluzga wszystkim, którzy usiłują mu przemówić do rozumu, odrzuca najoczywistsze argument, słowem, ze wszystkich sił nie przyjmuje prawdy do wiadomości – bo prawda, musiałby to sam przed sobą przyznać, jest taka, że okazał się naiwnym głupkiem."

wipisz wymaluj cytat do wielkiego niskim wzrostem miłośnika kotów, który dla celów marketingu politycznego, ale wbrew własnym przekonaniom założył konto w banku

Do góry stronyOffline

BADmanners

Post #8 Ocena: 0

2010-08-08 16:53:26 (15 lat temu)

BADmanners

Mężczyzna

Konto zablokowane

no właśnie procenty- w przypadku mawrodego się zgadza, w przykładzie z moim kolegą nie(tłum nie dał sie zmanipulowac) więc jest 50: 50, a ty twierdzisz ,że ziemkiweicz ma rację w 100%- więc to Tobie należy się przpomnienie podstawowych działan.

Do góry stronyOffline

WinstonSmith

Post #9 Ocena: 0

2010-08-08 16:54:18 (15 lat temu)

WinstonSmith

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2010-08-08 16:51:07, maw2be napisał(a):
Cytat:

wipisz wymaluj cytat do wielkiego niskim wzrostem miłośnika kotów, który dla celów marketingu politycznego, ale wbrew własnym przekonaniom założył konto w banku

tak, Ty na pewno powinieneś zacząć od czegoś łatwego, może spróbuj tutaj %

Do góry stronyOffline

BADmanners

Post #10 Ocena: 0

2010-08-08 16:55:36 (15 lat temu)

BADmanners

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2010-08-08 16:53:26, BADmanners napisał(a):
no właśnie procenty- w przypadku mawrodego się zgadza, w przykładzie z moim kolegą nie(tłum nie dał sie zmanipulowac) więc jest 50: 50, a ty twierdzisz ,że ziemkiweicz ma rację w 100%- więc to Tobie należy się przpomnienie podstawowych działan.

dasz radę cos od siebie powiedziec?

Do góry stronyOffline

Strona 9 z 12 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 8 | 9 | 10 | 11 | 12 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,