MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Ups, komuś puściły nerwy.4

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 7 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

Str 7 z 9

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

EFKAKONEFKA33

Post #1 Ocena: 0

2017-09-02 09:37:53 (8 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2017-09-02 09:30:52, WybitnieWrednyWerdew napisał(a):
Cytat:

2017-09-02 09:27:00, EFKAKONEFKA33 napisał(a):

Niemniej temat bedzie zostawiony jak dlugo bedziemy sobie milo rozawiac o protych przyjemnosciach wiekszosci Polakow ( na zyczenie WW )

Widocznie jest potrzeba takiego tematu i jestem za tym zeby sobie istnial :-)

Oooo wielkie CI dzięki pani za twą chojność i pobłażliwość :-]

ps. nie wiem co to są "proty"
(pewnie znowu zoś zagranicznego)

[ Ostatnio edytowany przez: <i>WybitnieWrednyWerdew</i> 02-09-2017 09:32 ]

Znaj moje dobre serce :-] Klaniam sie unizenie i padam do szanownych nozek

Proty juz poprawilam kochany Werdewie. Musisz wybaczyc prostej, przyslepawej kobiecie za ta karygodna literowke

Mozesz mnie w nagrode ukarac :-]
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

WybitnieWrednyW

Post #2 Ocena: 0

2017-09-02 09:52:36 (8 lat temu)

WybitnieWrednyWerdew

Konto usunięte

Cytat:

2017-09-02 09:37:53, EFKAKONEFKA33 napisał(a):
Musisz wybaczyc prostej, przyslepawej kobiecie za ta karygodna literowke

Mozesz mnie w nagrode ukarac :-]

Zakładam że znasz najsłynniejszy przykład braku jednej malutkiej kreseczki w literce, więc nie będę go tu przytaczał.

A co do karania:-8 hmmm...

Podobno Wy kobiety uwielbiacie ten film:-]
Ale ja jestem tzw. Klasyczny leniwiec kanapowy.:-]

ps. A w zasadzie jestem zaskoczony twoją obecnościa na forum, teraz.
Czyż nie powinnaś właśnie nabijać kolejne kilometry na rowerze?:-8

[ Ostatnio edytowany przez: WybitnieWrednyWerdew 02-09-2017 09:55 ]

Do góry stronyOffline

Kasia_red

Post #3 Ocena: +2

2017-09-02 09:56:47 (8 lat temu)

Kasia_red

Kobieta

Z nami od: 10-07-2009

Przydałaby się na forum kategoria 18+ :-]
Nie wchodź w dyskusję z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem

Do góry stronyOffline

Strona WWW

WybitnieWrednyW

Post #4 Ocena: 0

2017-09-02 10:01:04 (8 lat temu)

WybitnieWrednyWerdew

Konto usunięte

Cytat:

2017-09-02 09:56:47, Kasia_red napisał(a):
Przydałaby się na forum kategoria 18+ :-]

Aż Ci dałem plusika :-]

Tylko nie wiem co w jajecznicy jest niestosownego:-8
No chyba że ... :-T[
*ROFL*

================================

Cytat:

2017-09-02 09:36:21, lulilu1 napisał(a):
Szczerze mówiąc nie bardzo rozumiem- Wredny na forum pełni funkcję zaczepną- być może upierdliwą (?)-null

Wielkie dzięki za dobre słowo i wsparcie na niedzielę.
Pierwsza część twojego zdania napawa mnie dumą Wredny na forum pełni funkcję zaczepną- być może upierdliwą

Zaś ciąg dalszy niestety łzami ale według moich obserwacji nie szkodliwą..:-[

:-]

Tak czy owak, kilka wojenek i gównoburzy udało się rozpętać (ta obecna jest już moją czwartą) w tym jedna prawie światowa *ROFL*

Przynajmniej ludzie zaglądają z ciekawości.

[ Ostatnio edytowany przez: WybitnieWrednyWerdew 02-09-2017 10:06 ]

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #5 Ocena: 0

2017-09-02 10:06:38 (8 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2017-09-02 09:52:36, WybitnieWrednyWerdew napisał(a):

Zakładam że znasz najsłynniejszy przykład braku jednej malutkiej kreseczki w literce, więc nie będę go tu przytaczał.

A co do karania:-8 hmmm...

Podobno Wy kobiety uwielbiacie ten film:-]
Ale ja jestem tzw. Klasyczny leniwiec kanapowy.:-]

ps. A w zasadzie jestem zaskoczony twoją obecnościa na forum, teraz.
Czyż nie powinnaś właśnie nabijać kolejne kilometry na rowerze?:-8

[ Ostatnio edytowany przez: <i>WybitnieWrednyWerdew</i> 02-09-2017 09:55 ]

Czyzby chodzilo ci o laske ? :-8 tudziez łaskę? znam znam :-)

Dzieki Tobie odkrylam, ze nie jestem kobieta :-] wspomniany przez Ciebie film nie jest uwielbianym przeze mnie

Ciesze sie, ze Cie zaskakuje :-)
Kilometrow nie nabijam bo od wczoraj lezakuje na kanapie bo jestem chora. Ot dopadla mnie rzeczywistosc. Ale nie martw sie wkrotce wroce do formy i bede nabijac kilometry dalej

Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

WybitnieWrednyW

Post #6 Ocena: 0

2017-09-02 10:19:47 (8 lat temu)

WybitnieWrednyWerdew

Konto usunięte

Cytat:

2017-09-02 10:06:38, EFKAKONEFKA33 napisał(a):
..
Kilometrow nie nabijam bo od wczoraj lezakuje na kanapie bo jestem chora. Ot dopadla mnie rzeczywistosc.

Ta wiadomość akurat nie należy do dobrych.:-(
Jestem wredny, ale nie aż tak.

Wracaj do zdrowia.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #7 Ocena: 0

2017-09-02 10:22:36 (8 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2017-09-02 10:19:47, WybitnieWrednyWerdew napisał(a):

Ta wiadomość akurat nie należy do dobrych.:-(
Jestem wredny, ale nie aż tak.

Wracaj do zdrowia.

Dziekuje ci bardzo *KISSING*

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #8 Ocena: 0

2017-09-02 10:27:12 (8 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

szczerze mówiąc nie bardzo rozumiem- Wredny na forum pełni funkcję zaczepną- ale według moich obserwacji nie szkodliwą.

No I tu sie zgadzamy

Cytat:

Jest na forum przynajmniej trzech użytkowników, którzy w sposób jawny obrażają innych i rozsiewają treści rasistowskie, homofobiczne, szowinistyczne- mają się oni całkiem nieźle.
Od czasu do czasu ktoś im zwróci uwagę, zablokuje konto na parę dni i wsio.

Naprawdę nie można swojego zdania przedstawić i powiedzieć, że coś się nie podoba a można głosić treści za które w większości krajów - można by było ponosić odpowiedzialność przed sądem?

Nie wiem o kim piszesz wiec ciezko mi sie odniesc. Za kazdym razem jesli widzisz takie zachowanie warto uzyc zgloszenia do moderacji zeby powiadomic o naruszeniu regulaminu. I czesto tez te zachowania o tresciach rasistowskich, homofobicznych czy szowinistycznych okazuja sie kwestia dyskusyjna czego przykladem byla niedawna sprawa Tomalskiego. Niemniej jesli uwazasz, ze ktos przekracza granice dobrego zachowania poinformuj moderatorow. Kazde z nas ma prace zawodowa i inne obowiazki wiec ciezko bez waszej pomocy wszystko wylapac. Nie da rady wszystkiego czytac i na wszystko zwrocic uwage

Cytat:

Naprawdę nie można swojego zdania przedstawić i powiedzieć, że coś się nie podoba a można głosić treści za które w większości krajów - można by było ponosić odpowiedzialność przed sądem?
Gość założył temat, o czymś i w jakimś celu - wyraził swoje niezadowolenie ,krytykę, wskazał na konretne- jego zdaniem niestosowne zachowanie - trzy razy go kasowali- widziałam pierwszy temat - i naprawdę nie wiem za co został usunięty??? czytałam regulamin i nie dopatrzyłam się w pierwszej wersji treści niedozwolonych?

Zdanie mozna przedstawic ,dlatego ten watek nie wylatuje w kosmos.W takiej formie jakiej jest nic mu nie dolega . Pierwszy zostal usuniety, bo zawieral prywatne wiadomosci. Na forum publicznym nie wklejamy prywatnych wiadomosci innych uzytkownikow. Temat w takiej formie jak ta gdzie sie wyraza niezadowolenie nie jest niczym zlym.

Cytat:

Nałogowo czyszcony wątek- wyróżniony forumowicz ( choć tam pytania i dociekania a także uwagi Wrednego były na temat)- tu natomiast pełna samowolka i ...nic.

Na to pytanie czemu watek wyrozniony forumowicz jest czyszczony znajdziesz w samym watku

Wyrozniony
Jak napisalam w tamtym watku jesli regulamin jest zly a moglo sie tak zdarzyc czekam na propozycje jak go ulepszyc . Nie tylko WWW ale wszystkich forumowiczow :-)

Cytat:

P.S. Co do prostego życia i rozrywek- trzy razy tak !!!

Tez jestem za *FLOWER*

Do góry stronyOffline

Jurny_Jurek

Post #9 Ocena: +1

2017-09-02 11:44:58 (8 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

Cytat:

Jest na forum przynajmniej trzech użytkowników, którzy w sposób jawny obrażają innych i rozsiewają treści rasistowskie, homofobiczne, szowinistyczne- mają się oni całkiem nieźle.
Od czasu do czasu ktoś im zwróci uwagę, zablokuje konto na parę dni i wsio.

Niezaglaszanie tresci rasistowskich, homofobicznych i szowinistycznych jest przyzwoleniem a jednoczesnie propagowaniem takich postaw. Kazdego dnia jest tu mnostwo obrazania innych ras oraz i w szczegolnosci homoseksualistow. A szowinistyczne ,,Polska dla Polakow" oraz ,,Anglia dla Polakow" przewija sie w co 2 watku.

Nawet w tym. Ugotowane bialko jest biale, co moze byc rasistowskie (jakies feministki uznaly mleko za najbardziej rasistowski i seksistowski drink bo krowom maca sie cycki zeby sie go napic) ale na szczescie jest jeszcze zoltko jako wyraz miedzyrasowej tolerancji. A gdy do wszystkiego dorzucimy skorupki ugotowane w lupinkach cebuli (,,polaki-cebulaki";) to ottzymamy jajko multi-kulti, ktore na poczatku wydawalo sie megarasistowskie i superhomofobiczne a na pewno gigaszowinistyczne.

Lubie wrzucanie takich wyswoechtanych haselek, najlepiej w jak najwiekszej ilosci. Po rasizmie zawsze stoi homofobia - przeciez na temat nawolywania do dyskryminacji lesbijek i 1245 pozostalycg genderow powstaje tu codziennie 5 nowych watkow i popelniane jest 150 nowych wpisow. No i szowinizm jako uzupelnienie - ,, Wszechswiat dla Polakow" czytac mozna tu kazdego dnia.

Ta sekwencja poslugiwal sie chetnie niejaki Gawel ze smieszna twarza, tworca osrodka zachowan rasistowskich, ktory strzygl na tych haslach innych wrazliwych, az trafil do prokuratury za wyludzenia. I wiadomo, te prokurature tez oskarzyl o wszystko, z homofobia wlacznie.

Keszcze z 10 lat tresury i beda zamykac za odmowe zjedzenia kebaba - w koncu mozna w tym sie dopatrzec rasizmu, szowinizmu a kto wie - moze i homofobii?
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

vlade

Post #10 Ocena: 0

2017-09-02 12:16:41 (8 lat temu)

vlade

Mężczyzna

Z nami od: 01-04-2006

Ja chcialem tylko przypomniec ze nie pisze sie posta pod postem. Chyba ze moderatorzy maja immunitet.

A odnoszac cie do wypowiedzi Efki to akurat jako ze jestes moderatorem i piszesz pismo, maila, wiadomisc do uzytkownika to ono nie jest prywatne bo reprezentujesz MW. Tak to dziala czy chcesz czy nie. A chamstwem juz jest kasowanie wypowiedzi, naduzywajac swojej pozycji moderatora. Jesli twoje dobra osobiste zostaly naruszone zgos sie z tym do sadu. Dlatego ze cos mozesz to nie znaczy masz prawo to zrobic.

Do góry stronyOffline

Strona 7 z 9 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 | 9 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,