Cytat:
2017-09-02 09:36:21, lulilu1 napisał(a):
szczerze mówiąc nie bardzo rozumiem- Wredny na forum pełni funkcję zaczepną- ale według moich obserwacji nie szkodliwą.
No I tu sie zgadzamy
Cytat:
Jest na forum przynajmniej trzech użytkowników, którzy w sposób jawny obrażają innych i rozsiewają treści rasistowskie, homofobiczne, szowinistyczne- mają się oni całkiem nieźle.
Od czasu do czasu ktoś im zwróci uwagę, zablokuje konto na parę dni i wsio.
Naprawdę nie można swojego zdania przedstawić i powiedzieć, że coś się nie podoba a można głosić treści za które w większości krajów - można by było ponosić odpowiedzialność przed sądem?
Nie wiem o kim piszesz wiec ciezko mi sie odniesc. Za kazdym razem jesli widzisz takie zachowanie warto uzyc zgloszenia do moderacji zeby powiadomic o naruszeniu regulaminu. I czesto tez te zachowania o tresciach rasistowskich, homofobicznych czy szowinistycznych okazuja sie kwestia dyskusyjna czego przykladem byla niedawna sprawa Tomalskiego. Niemniej jesli uwazasz, ze ktos przekracza granice dobrego zachowania poinformuj moderatorow. Kazde z nas ma prace zawodowa i inne obowiazki wiec ciezko bez waszej pomocy wszystko wylapac. Nie da rady wszystkiego czytac i na wszystko zwrocic uwage
Cytat:
Naprawdę nie można swojego zdania przedstawić i powiedzieć, że coś się nie podoba a można głosić treści za które w większości krajów - można by było ponosić odpowiedzialność przed sądem?
Gość założył temat, o czymś i w jakimś celu - wyraził swoje niezadowolenie ,krytykę, wskazał na konretne- jego zdaniem niestosowne zachowanie - trzy razy go kasowali- widziałam pierwszy temat - i naprawdę nie wiem za co został usunięty??? czytałam regulamin i nie dopatrzyłam się w pierwszej wersji treści niedozwolonych?
Zdanie mozna przedstawic ,dlatego ten watek nie wylatuje w kosmos.W takiej formie jakiej jest nic mu nie dolega . Pierwszy zostal usuniety, bo zawieral prywatne wiadomosci. Na forum publicznym nie wklejamy prywatnych wiadomosci innych uzytkownikow. Temat w takiej formie jak ta gdzie sie wyraza niezadowolenie nie jest niczym zlym.
Cytat:
Nałogowo czyszcony wątek- wyróżniony forumowicz ( choć tam pytania i dociekania a także uwagi Wrednego były na temat)- tu natomiast pełna samowolka i ...nic.
Na to pytanie czemu watek wyrozniony forumowicz jest czyszczony znajdziesz w samym watku
Wyrozniony
Jak napisalam w tamtym watku jesli regulamin jest zly a moglo sie tak zdarzyc czekam na propozycje jak go ulepszyc . Nie tylko WWW ale wszystkich forumowiczow
Cytat:
P.S. Co do prostego życia i rozrywek- trzy razy tak !!!
Tez jestem za
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.