KadyD 2
Hants 1
Ludzik50 1
Cyp3k 1
Kanonier30 1
Gal zamowilam dzis voucher. Wyslalam ci potwierdzenie zakupu emailem. Jak dojdzie prosze daj znac zebym sie nie martwila czy szczesliwie dotarl

Zachecam do dalszego glosowania

Str 7 z 58 |
temat zamknięty | nowy temat | Regulamin |
---|---|
EFKAKONEFKA33 | Post #1 Ocena: 0 2017-08-30 20:27:26 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
Troche uporzadkuje glosy
KadyD 2 Hants 1 Ludzik50 1 Cyp3k 1 Kanonier30 1 Gal zamowilam dzis voucher. Wyslalam ci potwierdzenie zakupu emailem. Jak dojdzie prosze daj znac zebym sie nie martwila czy szczesliwie dotarl ![]() Zachecam do dalszego glosowania ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
WybitnieWrednyW | Post #2 Ocena: 0 2017-08-30 21:48:39 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
|
Adacymru | Post #3 Ocena: 0 2017-08-30 22:46:08 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2017-08-20 15:01:03, EFKAKONEFKA33 napisał(a): Mozesz glosowac na kazda osobe , ktora w przeciagu 2 tygodni ... Cie czyms zainspirowala czy ujela jakims zachowaniem . Jedyny warunek to wkleic uzasadnienie tego wyroznienia Teraz wyrozniamy uzytkownikow ktorzy czyms was zainspirowali pomiedzy 27/08 do 10/09
Ada
|
EFKAKONEFKA33 | Post #4 Ocena: 0 2017-08-30 23:04:07 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
Dobra
![]() To moj glos dzisiaj idzie do Radzik77 za wpis( bardziej zdjecie ) z 27.08 w temacie Sniadanie za tak podane weganskie sniadanie, ze zaczynam sie powaznie zastanawiac nad porzuceniem jedzenia miesa ![]() I dla Zosiasamosia za ten sam temat, wypowiedz z dnia 30.08 Sniadanie i nieziemskie powidla sliwkowe, ktore beda mi sie snily teraz po nocach. Zosia zainspirowalas mnie do tego zeby w najblizszym czasie poswiecic troche czasu na zrobienie domowych powidel Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
andyopole | Post #5 Ocena: 0 2017-08-31 03:39:49 (8 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2008 Skąd: Oregon |
Jeśli mogę i ja zaglosowac to proszę o wyniesienie na piedestal #Richmond za ten watek
Proszę przyjąć ze ten post jest jednym z niezliczonych, bardzo pożytecznych postow zamieszczonych przez nasza kolezanke. Mnie akurat mało one pomagają bo już nie mieszkam w UK ale nikt nie zaprzeczy ze zawsze rzeczowo i cierpliwie tłumaczy, nieraz wielokrotnie to samo, każdemu kto zapyta. Jeśli @Richmond wygra to osobiście ufunduje nagrodę w postaci tygodniowego pobytu u mnie w domu. W pakiecie zapewniam: transfer z oraz na lotnisko, tygodniowy kwaterunek, wikt i opierunek oraz wycieczkowy weekend po okolicy Portland. Dojazd we własnym zakresie. ![]() Opinia moderatora: Andy- zamiesc odpowiedni link jesli chcesz zeby nominacja sie liczyla. |
|
|
andyopole | Post #6 Ocena: 0 2017-08-31 06:49:11 (8 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2008 Skąd: Oregon |
Uuu, ja, panie, dwa lata temu to ho hooo....
Co było a nie jest nie pisze się w rejestr... ![]() |
WybitnieWrednyW | Post #7 Ocena: 0 2017-08-31 07:09:21 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
Głosuję na mmeyen za wpis w tym temacie.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #8 Ocena: +1 2017-08-31 20:58:15 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2017-08-14 20:23:10, WybitnieWrednyWerdew napisał(a): A tak poza tym, cały tem regulamin to o kant .. kuli potłuc. Nie mogę głosować na konkretną osobę ![]() Linki do wypowiedzi? Sorki Efka, ale to bzdurne takie. Jak regulamin na koloniach za czasów PRL Cytat: 2017-08-31 13:37:31, WybitnieWrednyWerdew napisał(a): Ależ drogi kolego, ja żart złapałem w lot. Chciałem tylko wykazać absurd regulaminu. ![]() Jak do tej pory poza zarzuceniem mi, ze regulamin jest o kant .. kuli potłuc, ze jest absurdalny, bzdurny czy z czasow PRL z Twojej strony nie padly zadne merytoryczne uwagi jak ten bzdurny regulamin ulepszyc czy poprawic. Byc moze i taki jest, bo nie zajmuje sie na codzien tworzeniem regulaminow. Moglo sie wiec zdarzyc tak, ze w swoim niedoswiadczeniu czy braku wiedzy jak powinno to wygladac, cos mi umknelo czy zdarzylo mi sie cos przeoczyc. Byc moze ten regulamin potrzebuje poprawek i szlifow by byl bardziej czytelny i zrozumialy dla forumowiczow. Jesli tak rzeczywiscie jest to prosze abys poza wytykaniem mi jego absurdalnosci i zasmiecaniem watku przy kazdym poscie, podzielil sie konstruktywnymi uwagami jak Twoim zdaniem mozna go ulepszyc. Nalepiej jesli zrobisz to na privie . Mozesz tez swoje uwagi skierowac do redakcji z propozycja zmiany regulaminu jesli w takiej formie ci nie odpowiada Ten watek ma sluzyc innym celom niz zarzucanie ze cos jest bzdura bez poparcia tego konstruktywnym przykladem co jest zle i jak to rozwiazac. Wszystkie kolejne posty, ktore beda proba zasmiecania tematu beda sukcesywanie kasowane. Moze regulamin nie kojarzyl by co sie z koloniami gdybys sam nie zachowywal sie w niektorych wypowiedziach jak nastoletni kolonista Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
galadriel | Post #9 Ocena: 0 2017-09-01 11:08:27 (8 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Karta doszla. Dzieki: )
![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
EFKAKONEFKA33 | Post #10 Ocena: 0 2017-09-01 11:42:14 (8 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2017-09-01 11:08:27, galadriel napisał(a): Karta doszla. Dzieki: ) ![]() Bardzo mnie to cieszy ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|