Cytat:
2017-07-24 09:02:54, kasiachery napisał(a):
2.Nienawidze wydawac pieniedzy, nie maluje paznokci, nie robie makijazu, nie lubie kupowac modnych ubran bo nie chce wygladac jak setka innych dziewczyn na ulicy z kolorowymi wlosami i tatuazami. Jestem jedna na milion, drugiej takiej jak ja nie spotkasz.
Nie kupuje modnych ciuchow tylko to co mi sie podoba. Czesto w charity shopach i tez ...
Nie jestem jak setka setka innych dziewczyn na ulicy z kolorowymi wlosami i tatuazami. Jestem jedna na milion, drugiej takiej jak ja nie spotkasz.
Cytat:
2017-07-24 10:17:07, matkapolka napisał(a):
Uwielbiam gadżety kuchenne tak jak kobiety buty
Witam w klubie
Cytat:
2017-07-24 11:06:35, gosian napisał(a):
1.Płaczę niemalże na wszystkim co leci w tv.wystarczy, że zobaczę że ktoś płacze. I tak. ..."porodówka","wybacz mi" itp...nie wspomnę o przeróżnych melodramatach czy dramatach.tona chusteczek idzie w ruch. A jak widzę, że dzieciom robi się krzywdę, to tkwi mi to w głowie długimi miesiącami i wciąż powraca w głowie.
2.lista zakupów. ...robię skrupulatnie przez kilka dni, dopisuje codziennie, żeby czegoś nie zapomnieć a jak jestem w markecie to się okazuje, że została w domu.
4. Burza. ...uwielbiam burzę. ..im więcej tym błyska im bardziej grzmi tym lepiej. Siedzę w oknie aż przestanie. ..strasznie mnie odpręża. .niestety zakazano mi w trakcie burzy wychodzić na zewnątrz
Ha ha z ta lista to jest jakas przypadlosc . Miewam podobnie
Rycze nawet na reklamach czasem
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
Burze ogladam jak film w kinie . Z wypiekami na twarzy i nosem przyzklejonym do szyby a jak zaspypiam to lubie zamiast muzyko sluchac kropel deszczu rozbijajacych sie o dach
I do kapania laze z taka kaczka dla towarzystwa
Cytat:
2017-07-24 07:28:11, ludzik50 napisał(a):
Tak czytam Waszą listę to moja będzie niestety bardzo nudna i bardzo ' chwalipięcka:
- brat nauczył mnie czytać jeszcze przed moimi 4-tymi urodzinami
- nie lubię liczb nieparzystych, np. temperatura w aucie to albo 20 albo 22 stopnie ( w nowszych autach jest lepiej bo temperatura jak jest co 0.2 stopnia to np nie mam nic przeciwko 21.6 stopnia)
- jakos w 8 klasie nauczyłem się ' dość dokładnie' liczby pi .... do ponad 200 miejsc po przecinku
- przeczytałem też w jakis miesiąc wszystkie książki od fizyki mojego brata z każdej klasy technikum
Samochwala w kazcie stala
A na powazniej ...to jak czytam twoje osiagniecia w tak mlodym wieku to przypomina mi sie ta bajka
A juz calkiem powaznie to ja jestem pod wrazeniem ludzi ze scislym umyslem i po cichu im zazdroszcze
Mnie podarowano artystyczna dusze i musze z nia zyc
Coz darmowanemu koniowi nie zaglada sie w zeby
Cytat:
2017-07-24 08:29:34, jolantina napisał(a):
2. uwielbiam pająki - jeśli już jest wielkie larum w domu z powodu obecności jakiegoś osobnika to grzecznie wypraszam na karteczce, gdyż nie wszyscy członkowie rodziny podzielają mój
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
gust
4. Nie lubię świąt bożego narodzenia, walentynek,
Czym pajak wiekszy tym lepszy
Walentynki to dla mnie sztuczny wymysl a Swieta Bozego Narodzenia to jedynie czas wolny od pracy . Nie cierpie tej komercyjne propagandy wokol Swiat
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.