MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Prostytucja czy niewinna zabawa, cd

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

draggs

Post #1 Ocena: 0

2010-06-16 13:28:50 (15 lat temu)

draggs

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 29-04-2010

cd mojej wypowiedzi do tego artykułu.

To dziewczynki, daleko im do dorosłości w myśleniu. Jak się chce tyle kasy i wybiera ten zawód, to nie stawia się jednocześnie wymagań typu, żeby był miły, ładny, przystojny, młody, to trochę niepoważne i dlatego są rozczarowane, bo mają złe podejście, wręcz dziecinne.
Chcąc być na górze muszą się liczyć z klientem w każdym wieku. Tym bardziej, że pretendują do luksusowych dziewczyn do towarzystwa, jak zwał, tak zwał.
Poza tym chłopak nie płaci za seks.
Za seks płacą zwykle faceci, w wieku średnim lub starsi, bo muszą, gdy chcą mieć młodą dziewczynę.
Drogie dziewczyny, życzę sukcesów, ale przemyślcie to sobie pod kątem tego, co napisałem. Możecie być luksusowymi call girls albo zwykłymi prostytutkami, przepaść pomiędzy jednymi, a drugimi jest olbrzymia i bardzo widoczna w zachowaniu, wyglądzie, wykształceniu, inteligencji. Samo ciało to trochę za mało, żeby żądać tyle za seks, nawet dla desperata. To życzliwa uwaga i tak ją przyjmijcie, o ile to czytacie.
Szanuję każdego, prostytutki tym bardziej, ale Wy też szanujcie siebie dziewczyny.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

Post #2 Ocena: 0

2010-06-16 14:13:44 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

czarnulka33

Post #3 Ocena: 0

2010-06-16 14:22:33 (15 lat temu)

czarnulka33

Kobieta

Z nami od: 11-09-2007

a dla mnie to niech dorosna gowniary i wezma sie do normalnej pracy a nie o takoch rzeczach myslec,odrazu chca byc gwiazdami i palcami nawet nie ruszac tylko na kasie spac,gdybym moja corke na czyms takim przylapala to niewiem co bym zrobila (o ile bym cos zrobila ),za duzo w internecie siedza zamiast w szkole,i czytaja pierdolety,a wiadomo z kim ona pisze te maile ,mysli ze jak pogada pare razy z facetem to bedzie cacy a jak sie cos stanie,pomyslala co zrobia rodzice w takiej sytuacji ,z kad ,kasa najwazniejsza,do nauki sie wescie lepiej, naogladaly sie GALERIANEK filmu i palma im do glowy udezyla

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2010-06-16 14:24:51 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #5 Ocena: 0

2010-06-16 15:29:55 (15 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Cytat:
A szacunek jak piszesz przede wszystkim dla prostytutek to już nie wiem skąd się u Ciebie bierze.I nie mówię ze od razu trzeba te panie mieszać z błotem ale na mój szacunek przynajmniej sobie nie zasłużyły.

Tradycyjnie jako obronca kobiet albo moze dla zachowania rownowagi nie moge sie opanowac i musze dodac cos od siebie:)

W kwestii szacunku:
jakos szacunkiem darzyc nie potrafie glownie klienteli burdeli
oczywiscie nie zebym usprawiedliwiala prostytutki, jakas staroswiecka jestem i sprzedawanie sie za siano postrzegam jako totalny dyshonor, natomiast sens slow:"kto z was jest bez winy" mozna interpretowac na rozne sposoby;)
taka sama szmata/smieciem jest w moich oczach facet ktory za sex placi bo wlasnie on kreuje sytuacje, w ktorej taki biznes jest potrzebny i oplacalny
to tyle o moim osobistym podejsciu do zagadnienia he he

co do wystawiania na sprzedarz swojego "pierwszego razu" :
oczywiscie ze jest to prostytucja !
z tym, ze w dzisiejszym swiecie (przynajmniej ja odnosze takie wrazenie) przestaje ona byc postrzegana jako zjawisko negatywne
seks jest usluga niczym wiecej i wszyscy sa zadowoleni:
malolaty bo maja z tego siano
faceci bo maja przyjemnosc bez zobowiazan
kobiety (mezatki) bo nikt im nie marudzi ...

chore;)

ciekawe czy Ci wszyscy ludzie w ogole jeszcze sa zdolni do odlotow typu zakochanie, do romantycznych uniesien, szalu, intensywnych, glebokich uczuc i namietnosci...
;)

[ Ostatnio edytowany przez: galadriel 16-06-2010 15:32 ]

Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2010-06-16 15:47:23 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

galadriel

Post #7 Ocena: 0

2010-06-16 16:01:23 (15 lat temu)

galadriel

Kobieta

Z nami od: 29-01-2009

Cytat:

2010-06-16 15:47:23, Phoney napisał(a):
ja wolałem się nie wypowiadać co myślę o klientach takich pan bo bym zbanowany....
ale właściwie to powiem pomijając brzydkie słowa:klienci burdeli to............... ,............ i ........... (małe), ............ tak to powinno wystarczyć.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Phoney</i> 16-06-2010 15:55 ]

he he a tak poza tym

KKS Mistrzem jest
Lech Lech Kolejorz!!!

:-D;-)
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy. Ostatni Kontynent, Terry Pratchett

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2010-06-16 19:26:50 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

justin1976

Post #9 Ocena: 0

2010-06-16 21:41:15 (15 lat temu)

justin1976

Kobieta

Z nami od: 05-06-2007

A ja trochę inaczej widzę ten artykuł. Wszyscy piszecie o prostutucji. Owszem jest to pewnego rodzaju prostytucja, ale one chcą sprzedać swoje dziewictwo... Pozbyć się czegoś, co wg nich, w dzisiejszych czasach przeszkadza. Potem pewnie większość z nich będzie żyła normalnie. Ja osobiście znałam kilka dziewczyn, które zrobiły TO po raz pierwszy, też dlatego żeby mieć "problem" z głowy. Tyle, że one nie brały za to kasy. Mnie tych dziewczyn jest żal, bo ten pierwszy raz powinien być wyjątkowy. A one jedyne co będą wspominać, to kasa jaką dosstały...

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

Post #10 Ocena: 0

2010-06-16 22:18:19 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe