MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona

Strona 17 z 17 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 15 | 16 | 17 ] - Skocz do strony

Str 17 z 17

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

EFKAKONEFKA33

Post #1 Ocena: 0

2010-06-20 19:32:59 (15 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Otrzymalam droga emailowa zdjecia z otrzymania paczek przez rodzine Pura ktorej zechcieliscie pomoc.
Prosili o nie umieszczanie ich twarzy na zdjeciach ,co musimy uszanowac ,wklejam te zdjecia ktore otrzymalam ,wolontariuszka -Kasia obiecala jeszcze na dniach zeskanowac rysunek i list od p.Pura ,ktory jak tylko otrzymam wkleje ,ufam rowniez ze nielugo otrzymaja spodnie jakie im osobno wyslalam

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

[ Ostatnio edytowany przez: EFKAKONEFKA33 20-06-2010 19:33 ]

Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

anielka

Post #2 Ocena: 0

2010-06-20 20:08:08 (15 lat temu)

anielka

Kobieta

Z nami od: 13-08-2007

No i super.

Mam nadzieje, ze dalismy Im troche szczescia.

A Ty Efka moze pomysl o nastepnej akcji.
Ja oczywiscie sluze pomoca i jestem jak najbardziej za:-]:-]

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Post #3 Ocena: 0

2010-06-20 21:11:26 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #4 Ocena: 0

2010-07-09 20:20:15 (15 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

To jeszcze raz ja :-D
W pierwszej kolejnosci chciala przeprosic w swoim imienu ,ze tyle to trwalo ale wolontariuszka miala pewne problemy i dopiero dzis otrzymalam droga emailowa obiecany rysunek od rodziny Pura jak i list od nich

Tu je wklejam z podziekowania za Wasza cierpliwosc jak rowniez za cale okazane serce tej rodzinie

Obrazek

Podpis z tylu rysunku brzmi:

Ten rysunek, przedstawiający naszą rodzinę narysowały młodsze dzieci wspólnymi siłami.:-D

Obrazek

Obrazek

A tu jest moje osobiste podziekowanie dla Was wszystich zaangazowanych w ta akcje

Obrazek

[ Ostatnio edytowany przez: EFKAKONEFKA33 09-07-2010 20:35 ]

Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #5 Ocena: 0

2010-07-09 20:21:48 (15 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

W zwiazku z tym ,ze jest slabo widoczna tresc listu ( bynajmniej jak dla mnie a nie wiem jak moge to powiekszyc )przepisze wam to i wkleje sama tresc

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #6 Ocena: 0

2010-07-09 20:30:57 (15 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Tu wklejam tresc listu :-D

Cytat:
Szanowni Panstwo
Pragniemy poinformowac ,ze wszystkie wymienione na liscie rzeczy w 10 paczkach dotarly do nas w nienaruszonym skladzie .
Jestesmy bardzo ,bardzo wdzieczni.Agnieszka jest bardzo zadowolona ze sprzetu fryzjerskiego a Monika z butow do konnej jazdy.Wlasnie takich potrzebowala.Ela jest szczesliwa ,ze ma wymarzone organy i z zapalem uczy sie grac nowe melodie .Chlopcy calymi dniami bawia sie nowymi zabawkami.Wszyscy cieszymy sie tez z ubran ,ktore sa ladne i dobrym stanie .Kazdy znalazl cos dla siebie .Takze zywnosc i pozostale rzeczy bardzo nam sie przydaja .Jestesmy bardzo wdzieczni i cieszymy sie ,ze sa jeszcze osoby,ktore mysla nie tylko o sobie .Naszawdziecznosc takze nie ma granic

Z wyrazami szacunku
Rodzina Pura

Romek
Ula
Aga
Ela
Monika
Justyna
Rafal
Szymon

[ Ostatnio edytowany przez: EFKAKONEFKA33 09-07-2010 20:31 ]

Do góry stronyOffline

anielka

Post #7 Ocena: 0

2010-07-09 20:49:51 (15 lat temu)

anielka

Kobieta

Z nami od: 13-08-2007

No i super Efka:-]

Temat troche juz zapomniany i moze czas na jakas nastepna akcje.
Wiem, ze jak nie pomagasz bliznim "to Cie nosi" wiec czas zadbac o Twoje dobre samopoczucie:-];-)

Tak wiec mysl Kobieto.

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Post #8 Ocena: 0

2010-07-09 20:58:26 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 17 z 17 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 15 | 16 | 17 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,