MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 16 z 17 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 15 | 16 | 17 ] - Skocz do strony

Str 16 z 17

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

EFKAKONEFKA33

Post #1 Ocena: 0

2010-06-11 22:40:33 (15 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Paczki wlasnie opuscily moj dom ,zabrala je przed sekunda Firma Lublin Transport:-D
Dziekujemy :-D
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2010-06-11 22:52:22 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #3 Ocena: 0

2010-06-12 09:22:48 (15 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Wlasnie kurier przyniosl bryczesy :-D:-? ciesze sie ale troche po czasie bo wczoraj byl odbior paczek ...no nic ,bede wysylac osobno ,niemniej ciesze sie ,ze doszly bo juz sie martwilam a tak kamien z serca

[ Ostatnio edytowany przez: EFKAKONEFKA33 12-06-2010 09:30 ]

Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #4 Ocena: 0

2010-06-12 10:30:48 (15 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Tu potwierdzenie zakupu spodni

Obrazek
A tu spodnie

Obrazek

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #5 Ocena: 0

2010-06-12 10:39:12 (15 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

W zwiazku z tym ,ze malutkie jest to zdjecie tego rachunku i prawde powiedziawszy ja malo co widze ,jak ktos ma zyczenie zapraszam do mojej galerii jak sie wejdzie na zdjecie jest wieksze i bardziej sa widoczne cyferki

Do góry stronyOffline

anielka

Post #6 Ocena: 0

2010-06-12 10:59:00 (15 lat temu)

anielka

Kobieta

Z nami od: 13-08-2007

Ewka no to super, ze paczki juz w drodze.
Ode mnie firma Lublin Transport odbiera pake jutro.

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

anielka

Post #7 Ocena: 0

2010-06-13 19:30:20 (15 lat temu)

anielka

Kobieta

Z nami od: 13-08-2007

Paczka juz odebrana.
Przyjechalo dwoch milych Panow i zabrali Szlachetna paczke.
Przy okazji wyslalam swoja i za prawie 20 kg. zaplacilam rownowartosc 100zl.
Zdjecia z odbioru tez zrobilam i juz sa u Efki na mailu:-]

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

EFKAKONEFKA33

Post #8 Ocena: 0

2010-06-15 14:58:21 (15 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Firma transportowa wlasnie mi przekazala ,ze jutro nasze paczki zostana przekazane rodzinie Pura.
Bryczesy dzisiaj wyslalam ,wiec mam nadzieje niedlugo powinny do nich dotrzec :-D

[ Ostatnio edytowany przez: EFKAKONEFKA33 15-06-2010 14:59 ]

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #9 Ocena: 0

2010-06-16 14:58:32 (15 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Wpierw wklejam zdjecie odbioru paczki od Anieliki przez firme Lublin-Transport ,ja niestety nie moglam zrobic zdjecia moich paczek bo mialam problemy z aparatem

Obrazek

Dostalam wiadomosc od wolontariuszki ,ze rzeczy dotarly do rodziny Pura :-D
Teraz przyjdzie nam czekac tylko na potwierdzenie od wolontariuszki jak rowniez na relacje z otrzymania paczek :-D
Dziekuje jeszcze raz wszystkim za tak piekna akcje -Wam ,forumowiczom MW ,ktorzy nie baliscie mi sie zaufac ,jak rowniez Firmie transportowej:-D

ps.mala uwaga odnosnie zdjecia( Anielka przeslala mi zdjecie na maila i dopiero wtedy zauwazylysmy ze miala zle ustawiona date w aparacie :-o)

[ Ostatnio edytowany przez: EFKAKONEFKA33 16-06-2010 15:00 ]

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #10 Ocena: 0

2010-06-20 15:16:02 (15 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2010-06-16 14:58:32, EFKAKONEFKA33 napisał(a):

Teraz przyjdzie nam czekac tylko na potwierdzenie od wolontariuszki jak rowniez na relacje z otrzymania paczek :-D

Moi Drodzy ,pisze tylko kilka slow zeby przypomniec ,ze nie zapomnialam o wklejeniu inf od wolontariuszki odnosnie ralacji ,napisala mi maila ,ze ma na chwile obecna urwanie glowy bo ma rade pedagogiczna ,postara sie jak najszybciej przeslac jakies inf jak rowniez list od rodziny z podziekowaniem ,musimy sie uzbroic w cierpliwosc

Na koncu emaila do mnie zdazyla zamiescic te kilka slow ktore Wam tu wklejam

ICH RADOŚĆ JEST NIE DO OPISANIA, A WASZE CZŁOWIECZEŃSTWO JEST BEZ MIARY!!!! SERDECZNE I WIEEEEELGACHNE DZIĘKI I BUZIAKI!!!

Jezeli bede miala wiecej informacji napewno sie odezwe

Do góry stronyOffline

Strona 16 z 17 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 15 | 16 | 17 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,