MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 17 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 15 | 16 | 17 ] - Skocz do strony

Str 2 z 17

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

EFKAKONEFKA33

Post #1 Ocena: 0

2010-05-14 23:06:53 (15 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Dziekuje wszystkim serdecznie za wyrazaona chec pomocy na priv oaz za mile slowa ,ktore bardzo motywuja

Mialabym serdeczna prosbe do wszyskich chetnych pomoc ,jezeli ktokolwiek zdecyduje sie wyslac rzeczy do Polski bezposrednio do rodziny prosiabym o kontakt ze mna na priv z informacja ,ze paczka bedzie wyslana i w miare mozliwosci co zostanie wyslane ,pozwoli nam to nie dublowac rzeczy jak np kilka suszarek do wlosow .
Nie ma to wiekszego znaczenia przy takich produkach jak zywnosc , zabawki czy ubranka lub srodki czystosci bo wiadomo ,ze w przypadku tej rodziny od przybytku glowa nie boli i wszystkie rzczy na pewno sprawia im radosc i sie bardzo przydadza.
W przypadku sprzetu fryzejrskiego czy tez ekwipunku do jazdy konnej jezeli ktos ma, lepiej by bylo wiedziec ,ze ktos zamierza to wyslac lub kupic dzieki temu bedzie mozna zamiast wysylac to samo skupic sie na innych potrzebach

Ja ze swej strony bede kazdorazowo jak otrzymam pzesylke bede informowac co otrzymalam ,zeby moc utrzrymac przjrzystosc tego co juz zostalo zebrane a co jeszcze ewentualnie sie przyda

Jeszcze raz dziekuje Wam wszystkim

[ Ostatnio edytowany przez: EFKAKONEFKA33 14-05-2010 23:55 ]

Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

EFKAKONEFKA33

Post #2 Ocena: 0

2010-05-14 23:09:10 (15 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2010-05-14 23:00:18, littleflower napisał(a):
super- ciesze ie ze nie zostajemy obojetni na niedole innym

mam tez taka sugestie by jesli ktos cos podrzuca Ewie Anielce lub bez[posrednio rodzinie z tych wymienionych rzeczy jak np fryzjerski zestaw , da;l znak by nie [powtarzaly sie te rzeczy, nie chodzi mi o ubrania czy zabawki czy zywnosc ale te wlasnie wyszczegolnione jak w/w zestaw

No tak ha ha czytamy sobie w myslach :-D
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #3 Ocena: 0

2010-05-14 23:11:08 (15 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2010-05-14 23:00:18, littleflower napisał(a):

Acha i moze jakies info o rodzicach, ja wiem ze prosza o pomoc dla dzieci ale ja mam np do oddania nowa puchowa kurtke i bezrekawnik( tutaj zimy niestety nie ma - wiec zakup byl nieudany ) dla dosyc "duzego" pana,

Nie wiem czy to dobry pomysl, tak mi przyszlo na mysl, kiedy ostatnio ukladalam i znow ta kurtka wpadla mi w oko.
Ale mysle ze niektore z nas tez maja troszke ubran po sobie, bo np zeszczuplaly , i komus by to sie moglo przydac.

Podpytam wolontariuszke o rozmary rodzicow i dam ci znac ;-)

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #4 Ocena: 0

2010-05-14 23:24:06 (15 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Ja sie zadeklarowalam kupic buty do jazdy konnej (albo wplacic rownowartosc ceny tutaj, a jak w Posce beda tansze, to jeszcze zostanie reszta dla dziecka).
Ada

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #5 Ocena: 0

2010-05-14 23:29:27 (15 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2010-05-14 23:24:06, Adacymru napisał(a):
Ja sie zadeklarowalam kupic buty do jazdy konnej (albo wplacic rownowartosc ceny tutaj, a jak w Posce beda tansze, to jeszcze zostanie reszta dla dziecka).

Dziekuje bardzo

Robimy postepy :-D

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #6 Ocena: 0

2010-05-14 23:45:55 (15 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

Ja obiecuje zabawke robot dla 7 latka- ale gdyby ktoras mama miala taka w domu niepotrzebna za te pieniazki kupie cos z odziezy chlopcu- moze dres lub buty

Juz z Ewa o tym rozmawialam- i postanowilam jej wyslac pieniazki na zabawke bo nie ma sensu bym kupowala ja tu i wysylala Ewie, jak Ewa u siebie ma te same sklepy a zaoszczedzone pieniazki na wysylce moze dokupic cos slodkiego,
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

EFKAKONEFKA33

Post #7 Ocena: 0

2010-05-15 06:38:22 (15 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Witam

Dostalam wlasnie wiadomosc od jednej z forumowiczek ,ktora zaoferowala zasponsorowac spodnie do jazdy do konnej
Ada wczoraj zaproponowala pomoc odnosnie butow do jazdy konnej ,tak wiec jak ktos bedzie mial zyczenie mozna sie skupic na innych rzeczach to z czystym sumieniem mozemy odchaczyc z listy
;-)
Anielka juz orientowala sie w cenach w/w rzeczy na ebayu
ja jak wroce z wyprawy rowerowej ;-)postaram sie jeszcze poszukac na jakis polskich stronach zeby moc porownac ceny

Podrawiam serdecznie

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #8 Ocena: 0

2010-05-15 09:00:20 (15 lat temu)

littleflower

Kobieta

up

milego dnia zycze wszystkim
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

anielka

Post #9 Ocena: 0

2010-05-15 09:26:54 (15 lat temu)

anielka

Kobieta

Z nami od: 13-08-2007

Widze, ze akcja "nabiera rumiencow".

Ja juz mam troche zabawek i ubran dla najstarszej dziewczynki.
Podpytaj Efka o ubrania dla doroslych to u mnie tez sie cos znajdzie.
Jesli ktos z Londynu ma jakies rzeczy do oddania mozemy sie umowic i albo podwiesc do mnie albo gdzies sie spotkamy.
W przyszlym tyg. w niedziele bede ok poludnia na Ealingu wiec tez moge spotkac sie z kims z tamtego rejonu.

Milego dnia wszystkim.

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

littleflower

Post #10 Ocena: 0

2010-05-15 11:26:18 (15 lat temu)

littleflower

Kobieta

up ;-)

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 17 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 15 | 16 | 17 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,