Str 10.3 z 91 |
temat zamknięty | nowy temat | Regulamin |
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2008-06-14 22:00:25 (17 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Korba102 | Post #2 Ocena: 0 2008-06-15 08:04:15 (17 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 16-02-2008 Skąd: London |
Cytat: 2008-06-14 22:00:25, justynkaj23 napisał(a): Korba, wyluzuj troche, czlowiek chcial z toba pogadac, a ty go przetracasz... Mozemy sie nie odzywac ![]() Nie mam powodu do luzowania gdyż nie jestem spięty. Ja negatywnie podchodzę do cwaniaków, których niejednokrotnie tu w UK spotkałem ![]() ![]() Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz
|
Korba102 | Post #3 Ocena: 0 2008-06-15 08:09:03 (17 lat temu) |
Cytat: 2008-06-14 22:00:25, justynkaj23 napisał(a): Korba, wyluzuj troche, czlowiek chcial z toba pogadac, a ty go przetracasz... Mozemy sie nie odzywac ![]() Zresztą Pani też ma ciekawą Historię. Zauważyłem że ludzie o krótkim okresie zalogowania się na "MW" mają najwięcej do powiedzenia i negacji innych. Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz
|
Korba102 | Post #4 Ocena: 0 2008-06-15 08:32:15 (17 lat temu) |
Aspekty zgody lub nienawiści między Krajanami tu w UK. Dotyczy szczególnie pogardy między nami. Z obserwacji wynika że nie ma narodu na świecie gdzie większa część jest wscibska, zazdrosna oraz nienawidząca sukcesów osób bliskich czy też trzecich. Z mojego doświadczenia znam że nawet za to, że dostałem o pół Pounds więcej od pozostałych zostałem zwolniony za ich sprawą. Przykładów można mnożyć bez końca a i wszyscy płaczą nawet jak ma to że chciał by więcej. Pracują jeden z drugim w firmach Brytyjskich i obserwują kolegów który będzie szybszy lub lepszy. Angole się nabijają i kiwają głową, z niedowierzaniem” z jakiego świata takie nawyki „
Czy my musimy być aż tak zawistni i po trupach dążyć do celu? :-Y [ Ostatnio edytowany przez: Korba102 16-06-2008 15:48 ] Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz
|
Korba102 | Post #5 Ocena: 0 2008-06-15 09:09:09 (17 lat temu) |
Wina Wyspiarzy polega na tym że oni sami zapędzili się w kozi róg. Pobudka z ręką w nocniku gdzie już wcześniej Azjaci i Afrykanie nasikali nie dała efektu, teraz nas się czepiają by oczyścić się z winy gdyż tamtych już nie mogą, my to białasy a oni - Azjaci i Afro Angole we wszystkich odcieniach „manure” są nietykalni, statystyki na formach które my wypełniamy dotyczą szczegółowych informacji czy petenta należy odesłać z kwitkiem czy też nie
![]() ![]() Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz
|
|
|
Korba102 | Post #6 Ocena: 0 2008-06-16 08:04:09 (17 lat temu) |
Wybaczcie wydaje mi się że dalej co niektórzy czytają jak na lekcji religii bez zrozumienia. Domniemam że chcieliby zarabiać tyle co ja i mieć takiego pracodawcę, nie wszystkim jednak jest to dane. A jeżeli chodzi o benefity to niestety w moim pułapie one nie przysługują. A jakbym miał możliwość to na pewno wziąłbym gdyż to nie jest wstydem jak i przestępstwem, ponieważ płacę dość wysoki podatki a pracuję tylko 36 godz. Tygodniowo. A znam polaczków takich co żony przebywaja w POLSCE,a są zarejestrowane tu w Revenue jako coś, i bezprawnie pobierają BENEFITY które im nie przysługują jeżeli nie przebywasz na terenie UK a nie będę wspominał o OSOBACH które w Polsce są zarejestrowane jako bezrobotne i pobierają świadczenia socjalne pracując tu na czarno.
Uczciwość??? ja rozumiem Tubylczaków oni są wszak u siebie ale my??? Dziwicie się że znajdują się w śród Angoli tacy co kopią nas w tył i niestety mają rację gdyż fakt że POLAK POTRAFI to nie tylko tyczy się pracy lecz możliwości KOMBINATORSKICH!:-Y [ Ostatnio edytowany przez: Korba102 16-06-2008 08:41 ] Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz
|
Korba102 | Post #7 Ocena: 0 2008-06-16 09:14:07 (17 lat temu) |
Zastanawiam się co by to było, gdyby tak Revenue zaczęło weryfikację wszystkich z benefitów i jeżeli było by nielegalne pobieranie, obciążyło by tych co biorą do zwrotu i tych co załatwiają formalności do wyciągnięcia konsekwencji prawnych!!! do finansowych włącznie
![]() [ Ostatnio edytowany przez: Korba102 16-06-2008 21:33 ] Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz
|
Korba102 | Post #8 Ocena: 0 2008-06-19 20:16:21 (17 lat temu) |
Zastanawiające jest to, że na MW jest ostatnio duszno. Przytłaczające są co niektóre komentarze a jak pamiętam jest w złym guście używanie słów niecenzuralnych (brzydkich- przekleństwa itp.)
lecz co niektórzy mają przymknięte oko na takie zachowanie. Znam parę przykładów gdzie osoby zalogowane tu na MW zostały wyeliminowane z grona użytkowników, niedające nawet w minimalnym procencie upustu tego co robią inni nowo zalogowani użytkownicy. Jednak pozostawiam to samokrytyce, no chyba że ktoś powie mi że jak mi się nie podoba to wypad z WYSPY! :-Y Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz
|
Korba102 | Post #9 Ocena: 0 2008-06-19 21:43:40 (17 lat temu) |
Zastanawia mnie fakt ile osób jest inteligentnych, gdyż sam fakt czytania nie wystarczy, trzeba jeszcze troszeczkę rozumieć sens przesłania tekstu!
![]() Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz
|
butterfly42 | Post #10 Ocena: 0 2008-06-19 21:44:10 (17 lat temu) |
Z nami od: 27-02-2008 Skąd: 52°40′36″N 2°26′49″W TELFORD |
Cytat: 2008-06-03 19:18:19, Korba102 napisał(a): Zastanawiam się co Wy poczniecie jak ja zaprzestanę cokolwiek pisać. ![]() [ Ostatnio edytowany przez: <i>Korba102</i> 03-06-2008 19:18 ] Nie wiem jak inni ale ja bede bardzo usatysfakcjonowana. Masz o sobie za wysokie mniemanie,a w gruncie rzeczy jestes zakompleksiony i starasz sie odgrywac swoje niepowodzenia na innych! wydaje ci sie,że wiesz wszystko...masz racje tylko ci sie wydaje:-W:-W:-W |