Str 10 z 91 |
temat zamknięty | nowy temat | Regulamin |
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2008-06-14 11:05:51 (17 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Korba102 | Post #2 Ocena: 0 2008-06-14 19:26:38 (17 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 16-02-2008 Skąd: London |
Cytat: 2008-06-14 11:05:51, edosungaros napisał(a): o czym ty korbna piszesz trocha pisactwo ci doskwiera? jeżeli nieodpowiada Tobie moje PISACTWO to proponuję Ci przestać CZYTACTWA ![]() Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz
|
Korba102 | Post #3 Ocena: 0 2008-06-14 19:44:19 (17 lat temu) |
edosungaros Pozwoliłem sobie na podgląd Twojego Profilu i jak ja to widzę- jak na bardzo krótki okres rejestracji na MW domniemam po liście Przyjaciół że waść tu robi za Konia Trojańskiego sądząc po komentarzach i docinakach do osób które mają podobny tryb myślenia do mojego stara się waść ogarniać nas czarną płachtą. Nie przeszkadza mi to by dalej kontynuować moje PISACTWO gdyż jak już wcześniej nadmieniłem ja nie prowadzę BLOGU a po prostu taki ot kącik informacyjny bez rozwijania się nad danym tematem jak wąż strażacki. Polemika mnie tu naprawdę nie interesuje, gdyż nie jestem filozofem a normalnym człowiekiem po zaliczonej szkole podstawowej. I cieszę się z faktu że niektórzy czytelnicy mający wyższe wykształcenie jednak czytają moje uwagi i spostrzeżenia.
![]() [ Ostatnio edytowany przez: Korba102 14-06-2008 20:09 ] Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz
|
Post #4 Ocena: 0 2008-06-14 22:00:25 (17 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Korba102 | Post #5 Ocena: 0 2008-06-15 08:04:15 (17 lat temu) |
Cytat: 2008-06-14 22:00:25, justynkaj23 napisał(a): Korba, wyluzuj troche, czlowiek chcial z toba pogadac, a ty go przetracasz... Mozemy sie nie odzywac ![]() Nie mam powodu do luzowania gdyż nie jestem spięty. Ja negatywnie podchodzę do cwaniaków, których niejednokrotnie tu w UK spotkałem ![]() ![]() Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz
|
|
|
Korba102 | Post #6 Ocena: 0 2008-06-15 08:09:03 (17 lat temu) |
Cytat: 2008-06-14 22:00:25, justynkaj23 napisał(a): Korba, wyluzuj troche, czlowiek chcial z toba pogadac, a ty go przetracasz... Mozemy sie nie odzywac ![]() Zresztą Pani też ma ciekawą Historię. Zauważyłem że ludzie o krótkim okresie zalogowania się na "MW" mają najwięcej do powiedzenia i negacji innych. Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz
|
Korba102 | Post #7 Ocena: 0 2008-06-15 08:32:15 (17 lat temu) |
Aspekty zgody lub nienawiści między Krajanami tu w UK. Dotyczy szczególnie pogardy między nami. Z obserwacji wynika że nie ma narodu na świecie gdzie większa część jest wscibska, zazdrosna oraz nienawidząca sukcesów osób bliskich czy też trzecich. Z mojego doświadczenia znam że nawet za to, że dostałem o pół Pounds więcej od pozostałych zostałem zwolniony za ich sprawą. Przykładów można mnożyć bez końca a i wszyscy płaczą nawet jak ma to że chciał by więcej. Pracują jeden z drugim w firmach Brytyjskich i obserwują kolegów który będzie szybszy lub lepszy. Angole się nabijają i kiwają głową, z niedowierzaniem” z jakiego świata takie nawyki „
Czy my musimy być aż tak zawistni i po trupach dążyć do celu? :-Y [ Ostatnio edytowany przez: Korba102 16-06-2008 15:48 ] Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz
|
Korba102 | Post #8 Ocena: 0 2008-06-15 09:09:09 (17 lat temu) |
Wina Wyspiarzy polega na tym że oni sami zapędzili się w kozi róg. Pobudka z ręką w nocniku gdzie już wcześniej Azjaci i Afrykanie nasikali nie dała efektu, teraz nas się czepiają by oczyścić się z winy gdyż tamtych już nie mogą, my to białasy a oni - Azjaci i Afro Angole we wszystkich odcieniach „manure” są nietykalni, statystyki na formach które my wypełniamy dotyczą szczegółowych informacji czy petenta należy odesłać z kwitkiem czy też nie
![]() ![]() Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz
|
Korba102 | Post #9 Ocena: 0 2008-06-16 08:04:09 (17 lat temu) |
Wybaczcie wydaje mi się że dalej co niektórzy czytają jak na lekcji religii bez zrozumienia. Domniemam że chcieliby zarabiać tyle co ja i mieć takiego pracodawcę, nie wszystkim jednak jest to dane. A jeżeli chodzi o benefity to niestety w moim pułapie one nie przysługują. A jakbym miał możliwość to na pewno wziąłbym gdyż to nie jest wstydem jak i przestępstwem, ponieważ płacę dość wysoki podatki a pracuję tylko 36 godz. Tygodniowo. A znam polaczków takich co żony przebywaja w POLSCE,a są zarejestrowane tu w Revenue jako coś, i bezprawnie pobierają BENEFITY które im nie przysługują jeżeli nie przebywasz na terenie UK a nie będę wspominał o OSOBACH które w Polsce są zarejestrowane jako bezrobotne i pobierają świadczenia socjalne pracując tu na czarno.
Uczciwość??? ja rozumiem Tubylczaków oni są wszak u siebie ale my??? Dziwicie się że znajdują się w śród Angoli tacy co kopią nas w tył i niestety mają rację gdyż fakt że POLAK POTRAFI to nie tylko tyczy się pracy lecz możliwości KOMBINATORSKICH!:-Y [ Ostatnio edytowany przez: Korba102 16-06-2008 08:41 ] Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz
|
Korba102 | Post #10 Ocena: 0 2008-06-16 09:14:07 (17 lat temu) |
Zastanawiam się co by to było, gdyby tak Revenue zaczęło weryfikację wszystkich z benefitów i jeżeli było by nielegalne pobieranie, obciążyło by tych co biorą do zwrotu i tych co załatwiają formalności do wyciągnięcia konsekwencji prawnych!!! do finansowych włącznie
![]() [ Ostatnio edytowany przez: Korba102 16-06-2008 21:33 ] Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz
|