Cytat:
2009-06-16 03:10:04, anthrax napisał(a):
Cytat:
2009-06-15 23:34:22, Webmaster napisał(a):
Temat kontroli już się przewijał nie raz i pewnie będzie powracał, zupełnie jak benefity. Postaram sie oskryptować forum aby użytkownicy sami mogli zgłaszać obraźliwe lub niezgodne z regulaminem posty. Moderatorzy nie mogą brać na siebie pełnej odpowiedzialności za usuwanie postów lub tematów, a później odpowiadać na pytania dlaczego jeden post został usunięty a inny nie. Bardzo często granica jest płynna a naszym celem nie jest ani nigdy nie było usuwanie postów wyrażających opinię. Bo od tego właśnie to forum jest - od prowadzenia dyskusji.
ale gdzie tu jest dyskusja?
prawie caly topik to jest monolog i zeby bylo weselej w duzej mierze nie jego wlasnego autorstwa tylko courtesy of 'cut and paste'
przeprowadzam ciekawsze 'dyskusje' z moim kotem
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
Już wyjaśniałem nieco wyżej i nie będę się powtarzał,
Temat ten założyłem, ponieważ są newsy w sieci też ciekawe i godne dla ludzi inteligentnych i głównie tych, co nie rozważają problemów homofobicznych zawartych w w/w art.
Nie atakuje a tylko wyrażam opinię wszystkim udowadniam, że są sprawy niewyjaśnione i że jednak w sieci oraz w świecie jest w jakimś sensie cenzura.
A pro po skoro uważasz, że treść jest bezsensu to nie zaglądaj i proszę o powrót do dialogu ze zwierzakami.
ewentualnie zająć sie czymś
np

lub

[ Ostatnio edytowany przez: Korba102 16-06-2009 06:52 ]
Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz