2009-06-15 22:02:39, roza644 napisał(a):
Przepraszam ale dlaczego zostały wycięte teksty moje i Ironiqusa o samolotach?
Ja podałam mu tylko link na coroczny Air Day

Widzę blondi, że słabo u Ciebie z orientacją i czytasz od końca a nie od początku od deski do deski.
Na początku jest informacja o wszystkim po II nie będę extra Tobie tłumaczył oraz pozostałej reszczcie kobiet na MW, ponieważ u mnie Z ambony! Nie znajdziesz tematu pierwsza kupka u dziecka biegunka z zatwardzeniem i o upławach z pochwy. Tym bardziej, czym leczyć Syfilis itp. Jak zaraziłaś się podczas pierwszego kontaktu analnego z Azjatą czy Afrykańczykiem czy też z innymi osobnikami. Nie jestem znachorem a tym bardziej wróżka i mnie nie interesi czy Ty czaisz się na prymitywa w piżamie aż się Tobą zainteresuje i na pierwszej randce zabierze Ciebie do MC Donalda a później za bułkę z mielonym przeleci w parku na ławce. To środowisko mnie nie rajcuje i oczywiście takie niusy, tylko prymitywne kobiety z polski nie wszystkie może, lecz ta ogromna część tak potrafi się zachowywać,wlaśnie to udowodniłyście tu u mnie z ambony,jakie jesteście naprawdę.A dlaczego z polski?! Ponieważ statystycznie najwięcej Polek nastawia się z tyłkiem na facetów z innych kontynentów nie wliczam do tego Ameryki Północnej oraz Australii i przyległej parę rzutów beretem Nowej Zelandii.
Same swoim postępowaniem dajecie światło na waszą tępotę i głupotę No cóż gdyby głupota miała skrzydła to MW nazywano by GOŁĘBNIKIEM?!