Całkiem możliwe, że wybory zostały sfałszowane. Większość elektoratu irańskiego jest poniżej 30 roku życia, więc realny sukces Ahmadineżada (który faktycznie może mieć poparcie niewykształconej biedoty) wśród nich przypominałby głosowanie 20-latków na Kaczyńskiego w Polsce. Słowem: mało prawdopodobne. Tym bardziej, że 70% głosów oddano w miastach, a Ahmadineżada lubią po wioskach

Oczywiście młodzi się wk*rwili, Musawi domaga się anulowania wyników wyborów ale nie ma co się oszukiwać: ajatollahów musiałaby wybić jakaś zaraza (bo sami nie oddadzą władzy) a Ahmadineżad ma po swojej stronie resorty siłowe. Jego zapewnienia o "uczciwych" wyborach są tak samo wiarygodne jak jego bełkot o tym, że Holocaustu nie było. Znowu cytując Foxa: "No to mamy zamach stanu w Iranie. Telefonia komórkowa, Facebook i Youtube odcięte. Częśc "opozycjonistów" aresztowana. Demonstranci tłuką się na ulicach z miejscowym ZOMO. Nie spodziewajcie się jednak rewolucji - Ahmadineżad porównuje protesty do zamieszek po przegranym meczu. MSW kontroluje sytuację, wszak do tego zostało wprawione. Starszawy Chamenei znał wyniki wyborów od kilku dni, więc chyba już zaakceptował je".
Poza tym przy okazji wyborów w Iranie oczywiście obudzili się "wybitni" eksperci według których "Wyników wyborów przy tamtejszym systemie nie da się sfałszować. Mogły być jedynie jakieś pojedyncze próby fałszowania, niedoskonałości, pewne błędy, nic więcej - ocenił profesor". Uwielbiam takie teksty. Jakby w Polsce istniała katedra północnokoreanistyki stosowanej to zapewne w mediach wypowiadaliby się niezależni eksperci zachwycający się północnokoreańską wolnością i dobrobytem. W Iranie giną ludzie a ktoś bezczelnie pip-pip-pip o uczciwych wyborach...
Przywódca Libii Muammar Kadafi, składający wizytę w Rzymie, przyznał, że w świecie arabskim i muzułmańskim kobieta jest traktowana "jak część umeblowania".
2009-06-15 07:02:21, metodyka napisał(a):
witam
Korba czy ty sam nie potrafisz juz niczego od siebie napisac

wklejasz artykuly wybrane z netu
a my naprawde potrafimy czytac
nawet ze zrozumieniem.
zacznij pisac moze cos od siebie
bo czytanie tego co sie juz dawno przeczytalo
staje sie nudne,przynajmniej dla mnie
podziwiam wszystkich tu zagladajacych
i pozdrawiam
A jednak ciekawośc babska zwyciężyła?!!
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
Widzę blondi, że słabo u Ciebie z orientacją i czytasz od końca a nie od początku od deski do deski.
Na początku jest informacja o wszystkim po II nie będę extra Tobie tłumaczył oraz pozostałej reszczcie kobiet na MW, ponieważ u mnie Z ambony! Nie znajdziesz tematu pierwsza kupka u dziecka biegunka z zatwardzeniem i o upławach z pochwy. Tym bardziej, czym leczyć Syfilis itp. Jak zaraziłaś się podczas pierwszego kontaktu analnego z Azjatą czy Afrykańczykiem czy też z innymi osobnikami. Nie jestem znachorem a tym bardziej wróżka i mnie nie interesi czy Ty czaisz się na prymitywa w piżamie aż się Tobą zainteresuje i na pierwszej randce zabierze Ciebie do MC Donalda a później za bułkę z mielonym przeleci w parku na ławce. To środowisko mnie nie rajcuje i oczywiście takie niusy, tylko prymitywne kobiety z polski nie wszystkie może, lecz ta ogromna część tak potrafi się zachowywać,wlaśnie to udowodniłyście tu u mnie z ambony,jakie jesteście naprawdę.A dlaczego z polski?! Ponieważ statystycznie najwięcej Polek nastawia się z tyłkiem na facetów z innych kontynentów nie wliczam do tego Ameryki Północnej oraz Australii i przyległej parę rzutów beretem Nowej Zelandii.
Same swoim postępowaniem dajecie światło na waszą tępotę i głupotę No cóż gdyby głupota miała skrzydła to MW nazywano by GOŁĘBNIKIEM?!
Nabijajcie mi licznik rychło 50tyś

[ Ostatnio edytowany przez: Korba102 15-06-2009 20:53 ]