2009-06-14 00:16:24, roza644 napisał(a):
2009-06-13 23:08:26, Korba102 napisał(a):
2009-06-14 00:03:12, roza644 napisał(a):
2009-06-13 09:04:17, Korba102 napisał(a):
(...) Istnieją na podwójnych Nickach perfidnie kłamią, kłamią i jeszcze raz kłamią. (...)
Mnie okłamałes kreując sie na inną osobę. Ja na czat MW wchodzę regularnie dlatego Twoje słowa mnie zabolały. Czy możesz mi wytłumaczyć na jakiej podstawie napisałeś te wszystkie obraźliwe uwagi?
Nie muszę walczyć o niczyje względy na czacie ani na forum. Nie wymagam też aby traktowano mnie jak pępek świata bo nim nie jestem. Często żartuję tak jak i inni użytkownicy jednak nikogo nie obrażam w przeciwieństwie do Ciebie, bo Ty obrażasz mnie oraz innych użytkowników wypisując takie rzeczy. Traktuję swoich rozmówców czy na to na czacie czy na forum z szacunkiem. Nigdy Cię nie obraziłam ani nie użyłam w stosunku do Ciebie inwektyw i kultura osobista, jeżeli takową posiadasz powinna nakazać Ci to samo.
Szczerze mówiąc nie mam pojęcia co w tej sytuacji powinnam napisać. Jesteś pierwszą osobą od lat, która tak powierzchownie mnie oceniła i nie świadczy to zbyt dobrze o Tobie moim zdaniem.
Słowa potrafią sprawiać przykrość i powinneś o tym wiedzieć. Ja głównie dlatego postanowiłam zareagować aby Ci to uświadomić.
Hmm dziwne ja pisałem ogólnie. Czyżby teoria stołu i nożyc miała tu miejsce?
Ja na czacie nie byłem już od trzech lat
Zapewne nie ma tu miejsca reguła stołu i nożyc Korba. W swoich postach zwracasz się personalnie do użytkowników MW a ja takowym użytkownikiem jestem. Nie dziw się, że jeżeli piszesz o osobach korzystających z określonego portalu to te osoby czują sie przez Ciebie atakowane. Taka jest kolej rzeczy i powinneś to przewidzieć.
Wyraźnie w swoim poście napisałam, że pod nickiem Korba 102 na czacie nie byłeś w tym samym czasie co ja. Jednak jeżeli zaczynasz oceniać zachowanie i mentalność osób korzystających z danego czatu to zapewne tam byłeś i widziałeś co się dzieje?
A jeżeli nie byłeś to na jakiej podstawie dane osoby oceniasz?
Z mojej strony temat uważam za zamknięty. Moja wcześniejsza wypowiedź miała jedynie na celu zwrócenie Twojej uwagi na pewne aspekty, których raczej nie dostrzegasz a powinieneś.

Szanowna Pani koleżanko jeszcze raz pozwolę sobie zwrócić uwagę, że obiekcja, co do mojej osoby jest nie słuszna, ponieważ pisałem o zachowaniach kobiet, lecz informowałem, że to dotyczy to Np. tego czata na MW i nie znam Pani zachowań na różnych tam czatach itp.
Nadmienię, że kiedyś obserwowałem ludzi oraz zachowanie ich
Proszę uwierzyć, że nie kierowałem tych słów w tekście do Pani
A fakt jest faktem większa część Pań tak się zachowuje to również dotyczy płci brzydkiej, czyli nas facetów.
I jeszcze raz informuje, że ja nie wchodzę na żaden portal pod innym NICKIEM uważam, że ja po prostu nie mam takiej potrzeby oraz powodu by się ukrywać.
Również dotyczy to MW
Czat jest czatem i ja na takowy nie zaglądam nawet z ciekawości od około trzech lat,
Podkreślam jeszcze raz, trzech lat
Jeżeli droga koleżanka wzięła moje słowa do siebie to proszę się nad tym zastanowić?!

![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
[ Ostatnio edytowany przez: Korba102 14-06-2009 10:41 ]