Cytat:
2009-04-29 13:38:05, krissotrent napisał(a):
Cytat:
2009-04-29 11:16:05, Darioushz napisał(a):
Zreszta co sie bede rozpisywal. Nawet nie zdajecie sobie sprawy
jak jestescie smieszni ze swoimi sztucznymi dozeniami do poprawnosci politycznej i jak marginalne poglady reprezentujecie.
Wyluzujcie troche , nie jestescie na posiedzeniu angielskiego parlamentu.
Pozdr.
Nawet nie zdajesz sobie sprawy, jak jesteś śmieszny ciesząc się z tego zdjęcia. I kiedy imigranci nabijaja się z imigrantów. Nie o ,,poprawność polityczną'' chodzi ale tłumaczyć mi się tobie zwyczajnie nie chce. Bo po co - skoro bawią cię te same fotki, które bawią Korbę? Marginalne poglądy - ale chyba nie w tym kraju. Zresztą - opiniami frustratów specjalnie się nie przejmuję, zwłaszcza będących na łasce wielokulturowego państwa. A jak się owa ,,poprawność'' nie podoba - jak już ktoś wspomniał - miejcie swój honor i pokażcie im d*py z odpływających promów i odlatujących samolotów. W Polsce budujcie sobie ,,niepoprawne politycznie'' społeczeństwo i gospodarzcie sobie do woli.
Cytat:
- za obrone swoich pogladow do ktorych ma prawo i ktore to poglady
sa naprawde zblizone do pogladow wiekszej czesci spoleczenstwa.
Takie wnioski wysuwasz na podstawie oficjalnych badan czy opinii angielskich kolegów z warehouse'u? Uważaj, jeszcze trochę kryzysu i nienawiść przeniosą na ciebie i poczujesz się jak ten czarny ze zdjecia... Bywaj zdrów...
Chlopaczku.!!
Jak ja bylem juz w Anglii, to ty (celowo z malej litery) nie potrafiles jej jeszcze odnalesc na mapie.
Frustrat ??? to tez chyba o sobie piszesz , ja podchodze na wesolo i nawet proponowalem troche luzu , ale to nie dotrze do polactwa z przekrwawionymi oczami i zacieta do krwi wara.
Warehouse ?? Tak , tez takich Anglikow pewnie znam , bo nie pytam gdzie pracuja.
Rodzina od strony zony to jest raczej srodowisko biznesowe.
Zona jest Angielka.
Anglikow znam bardzo dobrze ! Moje dzieci nawet po Polsku nie mowia.
Pokazalem obrazek zonie to sie niezle posmiala i tylko spytala skad to mam bo chetnie by pokazala mamie.
Wez sie troche opanuj i nie bierz wszystkiego tak smiertelnie na serio.
Poprawnosc polityczna jest zgodnie z zasada: "Foris ut mos est, intus ut libet" a i to przychodzi im nie latwo.
Dopiero w zaciszu domowym slychac co mysla o poprawnosci politycznej.
Tesciowa mi kiedys powiedziala ze zaden muslim nie mial nigdy najmniejszych szans zblizyc sie do zadnej z jej corek (trzy) a co do mnie , to nikt w rodzinie od poczatku nie mial najmniejszych watpliwosci.
Niedawno rozmawialem z anglikiem na rybach i powiedzial to co i na tym forum juz gdzies widzialem , ze latwo sie nas czepic i obwiniac , ale tepi idioci tak robia podsycani przez szmatlawe brukowce.
Powiedzial tez ze woli 10 tys. ciezko pracujacych Polakow jak 100 pakistancow lub somalijczykow.
Wiadomo ze niezrecznie jest glosic podobne poglady w obecnosci Anglikow , ale chyba nikt myslacy tego nie robi.
Wyrazilem tylko swoja aprobate dla tego co robi "Korba" nie precyzujac swoich pogladow , posmialem sie z obrazka a tu atak dwoch wiejskich filozofow ktorzy juz chca widziec moja d***e odplywajaca na promie!!
Jestem przekonany ze to ja jakbym patrzyl we wlasciwym kierunku , to pewnie zobaczylbym niedlugo wasze pryszczate zady odplywajace promem.
Jednak ze wzgledu na moja wrazliwosc estetyczna , nawet nie popatrze w tamta strone.
Zdrav.
[ Ostatnio edytowany przez: Darioushz 29-04-2009 17:38 ]