Str 6 z 91 |
temat zamknięty | nowy temat | Regulamin |
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2008-04-20 09:19:23 (17 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
krunschwitz | Post #2 Ocena: 0 2008-04-20 11:26:02 (17 lat temu) |
Z nami od: 21-05-2006 Skąd: trzeci kamień od Słońca |
No to do uslychu na nowym miejscu.
![]() Życie jest krótkie. Praca jest dla tych, którzy nigdy życia nie zrozumieją. Bezczynność nie poniża człowieka. Kto umie patrzeć dobrze, ten ją odróżnia od lenistwa.
|
Korba102 | Post #3 Ocena: 0 2008-04-20 13:29:02 (17 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 16-02-2008 Skąd: London |
Q PRZESTRODZE ten Landlord ma flat na 3a COLEGROVE ROAD London SE15 6NE
Wcześniej tu mieszkali też Polacy i może też postąpił z nimi tak samo jak w moim przypadku a jego przyjaciółką jet POLKA ona nas zapewniała że on dostarczy umowę najmu której do dnia dzisiejszego nie otrzymałem ba potrafił kłamać policji że nas widzi pierwszy raz na własne oczy więc ja też zrobię tak że pierwszy raz na własne oczy zobaczy takie efekty ![]() ![]() [ Ostatnio edytowany przez: Korba102 20-04-2008 13:57 ] Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz
|
Korba102 | Post #4 Ocena: 0 2008-04-29 18:40:46 (17 lat temu) |
Witam po krotkiej przerwie
![]() Jak narazie wszystko jest ok,mieszkanko calkiem niezle,nawet mamy wlasny ogrod ,umowa z agencja jest w nalezytym porzadeczku i mam nadzieje ze tym razem nie czekaja nas jakies nieprzewidziane niespodzianki,nawet na net czekalismy tylko dwa dni a na tel tylko tydzien ![]() Pozdrawiam wszystkich zyczliwych mi wyspiarzy ![]() ![]() Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz
|
Korba102 | Post #5 Ocena: 0 2008-04-29 20:05:12 (17 lat temu) |
Ciekawy jestem kto będzie następny? u tego grylowaca na flacie czy znów będzie tak samo jak ze mną że obiecać będzie gruszki na wierzbie i dla przypomnienia podam stary adres 3a Colegrove Rd
SE15 oczywiście dotyczy to Londynu ![]() ![]() [ Ostatnio edytowany przez: Korba102 29-04-2008 21:10 ] Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz
|
|
|
Korba102 | Post #6 Ocena: 0 2008-04-30 18:20:13 (17 lat temu) |
Zastanawiam się czy jest sens głosować na jakiegokolwiek kandydata, oni są śmieszni coś mi się wydaje że to nie jest czas na oddanie mojego głosu na jakiegokolwiek kandydata, ja wolę gruszki ze sklepu a nie z wierzby te pierwsze są pewniackie a te pozostałe sam nie wiem do czego je porównać :-Y
Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz
|
Korba102 | Post #7 Ocena: 0 2008-05-03 19:23:32 (17 lat temu) |
Broadband jaki? z jakiej sieci? Parę lat temu miałem Bulldog'a nie narzekałem na prędkość dobry serwis żadnych minusów, następny w kolejce Pipex już gorzej nie można trafić, dosłownie jak inwalida o kulach, później orange spoko do 8 gwarantowane ale nigdy nie miałem więcej jak 4,5 mega szkoda słów serwis pożal się B... nawet miałem coś w rodzaju szantażu że mam podpisać nowy kontrakt na 18 miesięcy za 12.50 to dostane update na telefon który i tak mi się należał właśnie dałem rezygnację ido tego poinformowałem że nie będę oscylował więcej kontraktu w tej sieci na telefon i do czerwca wytrzymam( ile można się denerwować). Od paru dni mam O2 16 Mega i co jak można sądzić robi wrażenie z pomiarów wynika że średnio jest 15,9 i co jeszcze? jest tani gdyż 15 Pounds to nie są wielkie pieniądze a za to wielka przyjemność
serfowania w necie ![]() Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz
|
Korba102 | Post #8 Ocena: 0 2008-05-04 10:04:28 (17 lat temu) |
UK to jest jedyny kraj gdzie nie trzeba przedstawić historii pracy by ubiegać się o emeryturę, dodać można jeszcze że większa rzesza ludzi pracuje nie legalnie i do tego pobiera świadczenia socjalne.
Brak kontroli rynku pracy łatwość sięgania po różnego rodzaju świadczenia daje zawsze jakiś deficyt w funduszach emerytalnych. Wystarczy rozejrzeć się dookoła by zauważyć ile młodych ludzi snuje się po ulicach dzierżąc puszkę piwa w ręku nie myśląc o zabezpieczeniu swojej przyszłości bo i po co gdy PAŃSTWO DA. A i tak później zgonią na AUTSAIDERÓW, że to przez nas gdyż to my wybraliśmy pieniądze ze skarbca przeznaczone dla ANGOLI. Zobaczymy co Borys pokaże i jego partia KLINERÓW rasy brytyjskiej kogo będą tykać nas białasów czy grylowców z niecierpliwością zacieram ręce, oni z łatwością zganiają na wszystko co nie brytyjskie Kij i Marchewka to zasada ANGLOSASKA nie jesteś anglikiem nie jesteś grylowcem więc można Ciebie kopnąć pozostali są nietykalni na Grylowców nabierają w usta wodę by następnie wypluć ją na nas ludzi z Europy Środkowowschodniej a nie jak to tłumaczą dziennikarze z ang. na polski - „centralnej wschodniej Europy” Koń by się uśmiał gdyż nie pamiętają że nazw geograficznych się nie zmienia " Central" w j. ang to również ŚRODKOWY nie zapominajmy o tym :-Y ![]() Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz
|
Korba102 | Post #9 Ocena: 0 2008-05-05 08:08:26 (17 lat temu) |
Nie wiem czy kto kol wiek ogląda Angielską telewizję, niedawno był reportaż o Angielce która od 3 lat pobiera na wszystko socjal a tylko dla tego że jest w głębokim stresie nie może żadnej pracy podjąć a więc jak to się ma do uczciwości??? ja w to nie wierzę że tak faktycznie jest. Dla mnie to po prostu lenistwo, ja dość dużą kwotę odprowadzam na podatek i nie korzystam z pomocy socjalnej państwa. Nie wciskajcie mi że Ona jest w swoim kraju i Jej się wszystko należy. Ja przebywam w tym kraju kilka lat i nie ubiegałem się o nic ale dlaczego mam tego nie zrobić gdy moja sytuacja materialna się pogorszy??? A jak to się ma również do GRYLOWCÓW i
TUBYLCZAKÓW którzy siedzą tylko w domku nie podejmują żadnej pracy i rodzą tylko dzieci by dostać jak największą pomoc socjalną. A później widzisz te damy jak przesiadują u fryzjera itp. a o podbojach sklepów nie wspomnę. Jak to się ma do tego wszystkiego??? A co do uczciwości to Anglicy zaufali nam ale my również im i co nam z tego przyszło? Wystarczy poczytać artykuły na ten temat, gdzie jest ta ich uczciwość. Wiele można by było polonizować o UCZCIWOŚCI ! I tak kiedyś jak sięgam pamięcią nie było tyle kontroli w metrze i autobusach a teraz niestety ale są i to jest wynikiem naszej uczciwości i głębokiej wiary w uczciwość ze strony Brytyjczyków nie trudno zauważyć że możliwości kombinatorskie są ze strony Tubylczaków jak i Grylowców więc jak mamy siedzieć z założonymi rękami Pamietam kiedyś zjawił się u mnie Angol z pytankiem czy nie potrzebuję dodatkowej ręki do pracy? Ja mu odpowiedziałem by dał mi swój nr NI i CIS on zagarną że nie może mi takowych podać gdyż on jest na beneficie z Jobcenter i tak zakończyła się praca Angielskiego robotnika ![]() ![]() Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz
|
Korba102 | Post #10 Ocena: 0 2008-05-07 19:25:57 (17 lat temu) |
![]() Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz
|