MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 40.7 z 91 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 39.7 | 40.7 | 41.7 ... 89 | 90 | 91 ] - Skocz do strony

Str 40.7 z 91

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

marcinb

Post #1 Ocena: 0

2008-12-26 12:43:57 (17 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

Korba,

nie myslalem o zalozeniu wlasnego bloga?
przynudzasz i marudzisz na tym forum do tego stopnia, ze nawet wlasnej inwecji juz ci zabraklo na dalsze kreowanie teorii spiskowych itp i przepisujesz bez umiaru cale atykuly z innych portali.

w sumie to nawet nie wiem czemu ciagle jestes na tym portalu skoro nic ci sie tutaj nie podoba - moze Korba zaloz tego bloga, wyprowadz sie z forum i wszyscy bedziemy zadowoleni.

obiecuje, ze bedziemy cie odwiedzac i pisac pozytywne komentarze zebys mial jak najwiecej czytelnikow, nawet bedziemy cie popierac w twoje walce ze spiskujacymi moderatorami i wyzyskiwujacymi adminstratorami.

:-D:-D:-D
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer SkypeNumer gadu-gadu

Korba102

Post #2 Ocena: 0

2008-12-26 15:04:23 (17 lat temu)

Korba102

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 16-02-2008

Cytat:

2008-12-26 12:43:57, marcinb napisał(a):
Korba,

nie myslalem o zalozeniu wlasnego bloga?
przynudzasz i marudzisz na tym forum do tego stopnia, ze nawet wlasnej inwecji juz ci zabraklo na dalsze kreowanie teorii spiskowych itp i przepisujesz bez umiaru cale atykuly z innych portali.

w sumie to nawet nie wiem czemu ciagle jestes na tym portalu skoro nic ci sie tutaj nie podoba - moze Korba zaloz tego bloga, wyprowadz sie z forum i wszyscy bedziemy zadowoleni.

obiecuje, ze bedziemy cie odwiedzac i pisac pozytywne komentarze zebys mial jak najwiecej czytelnikow, nawet bedziemy cie popierac w twoje walce ze spiskujacymi moderatorami i wyzyskiwujacymi adminstratorami.

Nie jestem zwolennikiem blogów i nie prowadzę ani jednego tematu w tej formie. Skoro uważasz i uważacie! gdyż występujesz jako przedstawiciel w imię Webmastera i Redakcji MW a tym bardziej Orkiestry Moderatorów, to dlaczego mnie nie usuniecie, skoro WAM przeszkadza moja obecność na MW a tym bardziej na FORUM. Zwłaszcza Tobie przeszkadzam wydaje mi się? Odnośnie tego co jest zawarte u mnie, nie podpisuję się pod tym a tylko informuję że to jest materiał zawarty z sieci. Jeżeli nie potrafisz odróżnić i wiążesz te formy razem to znaczy, że masz coś ze swoją świadomością. Ja potrafię odróżnić jeszcze chamstwo od kultury i nie będę Ciebie dopisywał do tych z drugiej kolejki, RAZ osądziliście mnie, że ja jadę na dwóch nickach i podszywam się pod innym i osunęliście mnie oraz moje szczęście z waszego grona „ trolle” to odpowiednik do jakiego mnie i moją Panią porównaliście. Po wymianie korespondencji mojej PANI z redakcją i pomimo propozycji powrotu na MW moja Pani niestety odmówiła i nie będę tu przytaczał przyczyn.
Nie będę się poniżał i klaskał w ten sam rytm, jestem osobą niezależną więc możecie mnie Panie marcinb usunąć jak każdego niewygodnego, według waszego zdania.
Forma jaką zastosujecie to będzie wyłącznie wszą decyzją i na pewno ją uszanuję. Więcej nie będę się rozpisywał a zwłaszcza nie będę polemizował z Tobą!
:-]
Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer AIMNumer gadu-gadu

Adacymru

Post #3 Ocena: 0

2008-12-26 15:13:56 (17 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

"dlaczego mnie nie usuniecie, skoro WAM przeszkadza moja obecność na MW a tym bardziej na FORUM."

Bo pewnie wg zasady, ze czas, jaki spedzasz na wertowaniu innych portali i kopiowaniu do swojego dzialu na forum, ogranicza czas jaki spedzilbys na innych watkach/komentarzach itd....:-)
Ada

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Korba102

Post #4 Ocena: 0

2008-12-26 15:23:00 (17 lat temu)

Korba102

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2008-12-26 15:13:56, Adacymru napisał(a):
"dlaczego mnie nie usuniecie, skoro WAM przeszkadza moja obecność na MW a tym bardziej na FORUM."

Bo pewnie wg zasady, ze czas, jaki spedzasz na wertowaniu innych portali i kopiowaniu do swojego dzialu na forum, ogranicza czas jaki spedzilbys na innych watkach/komentarzach itd....:-)

A Ty kobieto zamiast spędzać czas z rodziną siedzisz w necie i ja Ciebie z tego nie rozliczam.
A forma ta odpowiedzi którą ja umieściłem nie dotyczyła Ciebie chyba że zaliczasz się do MODERATORÓW i jesteś marcinb!

Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer AIMNumer gadu-gadu

Adacymru

Post #5 Ocena: 0

2008-12-26 16:25:06 (17 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

"A Ty kobieto zamiast spędzać czas z rodziną siedzisz w necie i ja Ciebie z tego nie rozliczam.
A forma ta odpowiedzi którą ja umieściłem nie dotyczyła Ciebie chyba że zaliczasz się do MODERATORÓW i jesteś marcinb!"

Oprzec sie nie moglam, dlatego napisalam...
A jak zagladam do netu jak obiad gotuje to jak myslisz, czy odpokutowalam, za swoje czyny. Zaznaczam, ze obiad dla calej rodziny gotuje:-]
I dzieki za przypomnienie mi o mojej rodzinie:-]

[ Ostatnio edytowany przez: Adacymru 26-12-2008 16:25 ]

Ada

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

vitek

Post #6 Ocena: 0

2008-12-26 16:45:39 (17 lat temu)

vitek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-06-2007

Nie przypala ci się?
(zwłaszcza podczas czytania postów w tym wątku bo wyjątkowo długachne są) ;-)
The Mythbuster

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona WWW

Korba102

Post #7 Ocena: 0

2008-12-26 16:53:24 (17 lat temu)

Korba102

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2008-12-26 16:25:06, Adacymru napisał(a):
"A Ty kobieto zamiast spędzać czas z rodziną siedzisz w necie i ja Ciebie z tego nie rozliczam.
A forma ta odpowiedzi którą ja umieściłem nie dotyczyła Ciebie chyba że zaliczasz się do MODERATORÓW i jesteś marcinb!"

Oprzec sie nie moglam, dlatego napisalam...
A jak zagladam do netu jak obiad gotuje to jak myslisz, czy odpokutowalam, za swoje czyny. Zaznaczam, ze obiad dla calej rodziny gotuje:-]
I dzieki za przypomnienie mi o mojej rodzinie:-]

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Adacymru</i> 26-12-2008 16:25 ]

Jeszcze raz powtórzę...to co robisz i kiedy,nie interesuje mnie,nikogo z tego nie rozliczam i nie życzę sobie by ktokolwek to robił wobec mnie:-Y Skoro odpowiedziałaś to może oznaczać tylko jedno,ze poczułaś iż musisz sie wytłumaczyć z czasu który poświęcasz na aktywny swój udział w MW,mimo iż nikt tego od Ciebie nie wymagał,dalszą polemikę w tym temacie uważam za zbyteczną :-]

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer AIMNumer gadu-gadu

marcinb

Post #8 Ocena: 0

2008-12-26 22:44:08 (17 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

Korba,

Nie wyrzucamy Cie z Forum bo jestes jak stara szafa w rodzinie - zawalidroga, od pokolen, i stoi z przyzwyczajenia.

Nie to ze Cie nie lubie, raczej po prostu nie traktuje Cie do konca tak powaznie jak bys zapewne sobie zyczyl. A poniewaz jednoczesnie szalenie mi imponuja twoje niezwykle i rzadko spotykane umiejetnosci w kwestii pisania epistol, tworzenia teori spiskowych i odkrywania tajnych ukladow - dlatego tez sugeruje zalozenie wlasnego portalu/bloga/strony internetowej, ktora obiecuje, ze bede czesto odwiedzal i wspieral dobrym komentarzem.

Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer SkypeNumer gadu-gadu

Korba102

Post #9 Ocena: 0

2008-12-27 09:27:46 (17 lat temu)

Korba102

Mężczyzna

Konto zablokowane

Męska płeć zagrożona

Męska płeć jest zagrożona - alarmuje raport organizacji ekologicznej CHEM Trust, o którym na swoich stronach internetowych pisze tygodnik "Wprost". Wszystkiemu są winne chemiczne substancje zakłócające działanie hormonów płciowych. Samce ryb, płazów, gadów, ptaków, a także ssaków i ludzi tracą męskość.

Naukowcy donoszą o deformacjach i niedorozwoju męskich narządów płciowych niemal na całym świecie. Niektóre niedźwiedzie polarne rodzą się jako obojnaki - mają penisy i pochwy, a te, które pozostają stuprocentowymi samcami, mają mniejsze penisy i produkują mniej nasienia niż zwykle - pisze "Wprost". Deformację jąder zaobserwowano u antylop eland w Afryce i większości jeleni wirginijskich w Ameryce Północnej. Dwie trzecie samców mulaka, krewnego jelenia z Alaski, ma nietypowe rogi i wnętrostwo, czyli jądra umieszczone poza moszną.

Ciężarne kobiety, w których organizmach stwierdzono wysoki poziom zanieczyszczeń, częściej rodzą córki niż synów - wynika z badań Arctic Monitoring and Assessment Programme, na które powołuje się tygodnik. Zwykle na 100 dziewczynek rodzi się 106 chłopców. W niektórych rejonach Rosji, Kanady i Grenlandii rodzi się dziś jednak dwukrotnie więcej dziewczynek niż chłopców. W jednej z grenlandzkich wiosek od pewnego czasu dzieci płci męskiej w ogóle nie przychodzą na świat.

Szybko wzrasta liczba bezpłodnych mężczyzn. Zawartość plemników w męskim nasieniu zmniejszyła się prawie dwukrotnie w ciągu ostatnich 50 lat (ze 150 mln/ml do 60 mln/ml). Nadal brakuje badań, które jednoznacznie wskazałyby przyczynę tego zjawiska

News z sieci
Cała nadzieja w związkach gayowskich może tylko one przetrwają?
Cienko widzę przyszłość planety lecz do tego czasu może coś wymyślą

[ Ostatnio edytowany przez: Korba102 27-12-2008 09:28 ]

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer AIMNumer gadu-gadu

Korba102

Post #10 Ocena: 0

2008-12-27 10:04:00 (17 lat temu)

Korba102

Mężczyzna

Konto zablokowane

Majątek w obozowisku Romów
Majątek wartości jednego miliona euro skonfiskowali karabinierzy w największym obozowisku Romów w Rzymie i jednocześnie w całych Włoszech - poinformowała Ansa.

Mieszkający tam Romowie, pochodzący z byłej Jugosławii, nie potrafili wskazać źródła pochodzenia znalezionych dóbr.

W akcji przeszukania obozowiska w dzielnicy Casilino uczestniczyło 150 karabinierów. W jej trakcie okazało się, że grupa Romów - mimo że mieszka w barakach i nie ma żadnego stałego zatrudnienia oraz legalnych dochodów - posiada apartamenty, drogie samochody i 26 kont bankowych. Wszystko to zostało skonfiskowane.

Przeszukania na olbrzymim terenie dokonano na polecenie rzymskiej prokuratury do walki z mafią.
News z sieci
Tu oni otrzymują pełna pomoc socjalną do kieszonkowego włącznie a oni i tak będą kraść i kombinować by wyłudzić jeszcze więcej od wszystkich dookoła.
Prawo na świecie określa dokładnie miano dyskryminacji w jedną stronę lecz nie ma w nim mowy, że może być wykorzystywane by wyłudzać wszystko co możliwe od tych co to prawo stworzyli.
Wspominałem o tym niejednokrotnie. By zmienić prawo nie wystarczy o nim myśleć trzeba jeszcze mówić i pisać może ten fakt otwartości pomoże zmienić w jakimś minimalnym stopniu gdyż ktoś, kto odpowiada z definicje, przeczyta właśnie Twój głos sprzeciwu?

8-)

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer AIMNumer gadu-gadu

Strona 40.7 z 91 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 39.7 | 40.7 | 41.7 ... 89 | 90 | 91 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,