2008-09-21 16:29:19, vitek napisał(a):
Korba dzięki za przypomnienie wierszyka frelci sprzed roku, bo wtedy na niego nie trafiłem, a fajny jest

Ja nie zmuszam nikogo do czytania tego co jest zawarte na AMBONIE i nie ukrywam że to są NEWS'y z innego to znaczy że z innego a nie z MW a nie mogę pisać skąd gdyż przyczynił bym się do reklamowania innych portali, może lepszych, a może gorszych? To pozostawię w ocenie tych co bywają tam, gdzie uważają za stosowne. To są te artykuły, które naprawdę moim zdaniem są bardzo ważnym tematem i które nas dotyczą między innymi. Myślę nawet że to tykanie mnie, że robię to co robię a robię na szkodę kogo? Twoją??? jak zauważyłeś, też komentuje dużo i wszystko bez różnicy, jaki temat jest w danym artykule. „Prawdziwa cnota krytyk się nie boi „ to było motto na pierwszej stronie czasopisma „ SZPILKI „ gdzie zawartość tego czasopisma tykała wszystkiego co było ble a o humorze nie wspomnę gdyż takie były przesłanki tegoż czasopisma. Ja natomiast bacznie obserwuję i widzę jak „moderatorzy” używają sobie nadużywają swoich czynności służbowych karcąc innych sami są bezkarni Na temat odmian nie będę polenizował gdyż jak domniemam zaglądasz na inne portale i tak określa młodzież Na forze a nie forum, to tak w gwoli przypomnienia. To jak ten chory PONGLISH chory jak dla mnie i idiotyczny a jednak używany przez naszą społeczność lecz nie prze zemnie , a że co drugie słowo jest Ku... itp. to już indywidualna sprawa używających tej gwary.
Odnośnie wierszyka Pani „moderator” dla mnie to jest przykład prymitywnego podejścia do zagadnienia- życzeń, ja już wyraziłem się jasno i fakt podobania się treści i formy, pozostawię bez komentarza. Jak uważasz, że to co jest u mnie zawarte, za nieinteresujące proponuję omijać „Z AMBONY!” z daleka
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
[ Ostatnio edytowany przez: Korba102 21-09-2008 17:15 ]