MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 16.9 z 91 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 15.9 | 16.9 | 17.9 ... 89 | 90 | 91 ] - Skocz do strony

Str 16.9 z 91

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

Korba102

Post #1 Ocena: 0

2008-08-21 19:16:39 (17 lat temu)

Korba102

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 16-02-2008

Brytyjskie służby specjalne szukają gejów
Brytyjska Służba Bezpieczeństwa MI5 chce mieć w swoich szeregach więcej gejów i lesbijek. Nowa kampania rekrutacyjna przekonuje potencjalnych funkcjonariuszy- homoseksualistów, że czas wyjść z zamknięcia.
Po dekadach odrzucania gejów i lesbijek jako kandydatów do służby w kontrwywiadzie z obawy przed szantażem, MI5 teraz ich zachęca. Agencja nęci wysokimi zarobkami i możliwością przysłużenia się swojemu krajowi np. w walce z terroryzmem.
Szef grupy obrońców praw gejów "Stonewall" Ben Summerskill ocenia, że brytyjski kontrwywiad zmienia swój wizerunek z zamkniętego klubu na bardziej reprezentatywny dla społeczności, której służy. "Stonewall" opublikowała podręcznik dla gejów szukających pracy, w którym ocenia pracę w Służbie Bezpieczeństwa jako bardzo perspektywiczną.
MI5 kierowało już swoje kampanie rekrutacyjne do kobiet i mniejszości etnicznych. Obecnie brytyjski kontrwywiad zatrudnia około 3,5 tys. ludzi, dwa razy więcej niż w 2001 roku.
' to z innego portalu '
Już widzę nową wersję Bonda otoczonego nie jak zwykle pięknymi kobietami a Ciotami no i oczywiście w szpilkach z różowa torebką będzie biegał za terrorystami w parku ;-) koń by się ośmiał. To my już heteroseksualni niedługo nie będziemy mieli co szukać na tym świecie?

:-]:-]:-]
Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer AIMNumer gadu-gadu

Korba102

Post #2 Ocena: 0

2008-08-21 23:43:16 (17 lat temu)

Korba102

Mężczyzna

Konto zablokowane

Fajnie jest czasem poplotkować, kiedyś przeczytałem propozycje wprowadzenia czatu na MW dziwne zastanawiam się po co??? z doświadczenia wiem że czat na danym serwerze czy portalu to znamię złego, nie boję się tak tego określić, gdyż w tych właśnie czatach, dają sobie upust osoby prymitywne. Dlaczego tak to osadzam - siedziałem kilka lat na takim czacie i wiem że nawet moderatorzy będą nadużywać swoich kompetencji i bez zdania racji korzystając z możliwości moderatora będą blokować dostęp do wyrażania swoich zdań może obiektywnych lub tez nie opinii nie ważne jak zwał tak zwał. Pozwolę sobie na małe spostrzeżenie ponieważ FORUM to jest rozmowa na zasadzie opinii anie prowadzenia dialogu postaci imprezy. Gdyż niestety do tego służą czaty lub KOMUNIKATORY lecz nie które osoby może nie wiedzą co to jest komunikator i wykorzystują forum do nawijki w postaci serwowania wirtualnej imprezy.
A najlepsze w tym to ze właśnie osoby które powinni dawać przykład łamią tym samym zasady dobrego gustu i smaku FORUM gdyż swoim postępowaniem udowadniają że inni są mniej liczącym się kworum od MODRATORÓW w samej rzeczy!
:-Y
Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer AIMNumer gadu-gadu

Korba102

Post #3 Ocena: 0

2008-08-22 09:55:52 (17 lat temu)

Korba102

Mężczyzna

Konto zablokowane

Manicure dla trzylatki
Powinny bawić się lalkami albo szaleć na rowerze z kolegami. Zamiast tego stroją się i upiększają w salonach kosmetycznych. Oto małe dziewczynki, które desperacko pragną być już dorosłe – a ich mamy na to pozwalają.
Podobnie jak wiele dziewczyn Caitlin Depmster chce wyglądać jak najładniej. Zawsze wygląda nieskazitelnie: na paznokciach ma idealnie zrobiony francuski manicure, jej ubrania pochodzą z najnowszych designerskich kolekcji. W zasadzie to nic nadzwyczajnego. Ale dodajmy, że Caitlin ma 10 lat... I należy do powiększającego się grona dzieci, które jeszcze nie osiągnęły wieku dojrzewania, ale już za zupełnie naturalne uważają spędzanie całych godzin w salonach piękności.

W odpowiedzi na rosnący popyt coraz więcej salonów fryzjerskich rozszerza swoją ofertę o usługi kosmetyczne i upiększające dla małych dziewczynek. W Wielkiej Brytanii i Irlandii jak grzyby po deszczu powstają zakłady specjalizujące się w kilkuletniej klienteli. Niedawno przeprowadzone badanie wykazało, że obecnie sześć na dziesięć dziewczynek w wieku od 7 do 10 lat używa szminki, a ponad dwie na pięć – cieni do powiek i konturówki. Co czwarta stosuje mascarę, a trzy na pięć perfumują się.Za jeszcze bardziej niepokojące można uznać wyniki badań opublikowane w "British Journal Of Developmental Psychology" (Brytyjski przegląd psychologii rozwoju człowieka). Czasopismo podaje, że prawie 50 procent dziewczynek w wieku od pięciu do ośmiu lat chciałoby mieć szczuplejszą sylwetkę.

Mama Caitlin, 33-latnia Lisa, ma jeszcze dwie córeczki – 5-letnią Rachel i zaledwie 9-miesięczną Emmalouise. Kobieta twierdzi, że Caitlin zaczęła interesować się makijażem, kiedy miała zaledwie trzy lata. – Zafascynowana przyglądała mi się, kiedy przygotowywałam się do wieczornych wyjść – wspomina. – Mnie nie wolno było malować się do 16. roku życia, pewnie dlatego do córki staram się podchodzić łagodniej. Dziewczynki lubią takie rzeczy i będą je wypróbowywać. Nie uważam, żeby było w tym coś złego.

Caitlin co dwa tygodnie idzie do salonu, gdzie robią jej francuski manicure – co kosztuje każdorazowo 7,5 funta. Swoje kieszonkowe – 10 funtów na tydzień – wydaje na kosmetyki. Lisa, pracownik biura podróży, przyznaje, że comiesięcznie wydaje od 200 do 250 funtów na fryzjera małej, jej makijaż i markowe ubrania takich firm jak Ted Baker, Diesel i Miss Sixty. Niedawno pozwoliła córce na pierwsze nałożenie sztucznej opalenizny w sprayu – koszt zabiegu: 50 funtów.  Nie sprzeciwia się, gdy Caitlin idzie do szkoły z błyszczykiem na ustach, pachnąc perfumami.

– Jeśli wybiera się na zabawę, używa cieni do powiek, mascary, szminki, perfum, a także lakieru do paznokci – opowiada mama. – Jej tata powiedział jej ostatnio, żeby się nie malowała, ponieważ to niedobre dla cery, a ona mu na to: "Nie martw się, stosuję krem nawilżający". I faktycznie to robi – codziennie!

– Chciałam mieć sztuczną opaleniznę, bo jestem blondynką i nie opalam się łatwo, a od czasu do czasu dobrze jest być opalonym – tłumaczy sama Caitlin. – Od lat lubię kosmetyki. Kiedy ich używam, czuję się ładniejsza. Nie uważam, żebym była na to za mała. Wszystkie moje koleżanki tak robią. Chcemy być już starsze.

Tymczasem psycholodzy dziecięcy z coraz większym krytycyzmem wypowiadają się o zjawisku, które określają mianem seksualizacji dzieci. Doktor Pat Spungin, założycielka organizacji Raisingkids.co.uk mówi, że niepokoi się o maluchy, w których matki zaszczepiają przekonanie, że piękno jest jedyną i nadrzędną wartością.
– Kto może w ogóle sądzić, że takie postępowanie jest dobre dla dziecka? – pyta pani doktor. – Stąd już tylko krok do godnych pożałowania i potępienia praktyk, jakimi są dziecięce konkursy piękności, gdzie małe dziewczynki traktowane są jak obiekty seksualne. Zupełnie jakby były lalkami – czymś, co podziwia się za urodę, a nie za charakter czy osobowość.

– Nie zgadzam się – opowiada na to Lisa. – Nie robimy z Caitlin obiektu seksualnego. Dziewczynki nie malują się dla chłopców, tylko dlatego, że lubią się stroić. Przecież nie chodzi sama po ulicach, zawsze wiemy, gdzie jest – najczęściej z koleżankami u nas domu albo u którejś z przyjaciółek. Bardzo podobają jej się moje czarne szpilki i chce takie dla siebie, ale nie pozwoliłabym jej ich założyć, chyba żeby szła na przyjęcie. Dla matki to trudna sytuacja, gdy córka podziwia jej ubrania i chce mieć takie same. Być może daję jej zbyt wiele, ale nie chcę, by czuła się czegoś pozbawiona.

Trzyletnia Erin Renshaw "robi" włosy i paznokcie w salonie Little BigHeads w Wilmslow w Cheshire. Jej matka, Andrea (lat 34), manager sprzedaży, nie widzi w tym nic niestosownego. – Nie sądzę, by dopieszczanie i strojenie małych dziewczynek, takich jak Erin, było dla niech szkodliwe. To tylko niewinna zabawa – mówi. – Niektórzy sądzą zapewne, że na to za wcześnie, ale ja nie widzę nic złego w tym, że pozwalam mojej małej stać się na jeden dzień księżniczką. Ona uwielbia czuć się ładna.

– Myślę, że dzisiejsze czasy nie są łaskawe dla dzieci nieatrakcyjnych fizycznie – dodaje Andrea. – Bywają prześladowane przez kolegów i wyrzucane poza nawias towarzyski. (…;)

Często nakładam Erin róż na policzki – bez niego wygląda tak blado. Bardzo to lubi i mówi, że dzięki temu ma "szczęśliwą buzię". Prostuję jej też włosy, bo sama nie przepadam za tym, jak wygląda z loczkami. Uwielbia chodzić do salonu piękności. Zachowuje się tam bardzo grzecznie i zafascynowana przygląda się pracy kosmetyczek.

– Nie przeszkadza mi, że córeczka ma pomalowane paznokcie – zapewnia mama Erin. – Sama mogę malować je w domu, więc dlaczego nie u manicurzystki? Ona zrobi to lepiej, a za 6,95 funta nakłada rozmaite kryształki i inne błyskotki. Erin bardzo podoba się błyszczący makijaż. Zamęcza mnie, żebym kupiła jej buty Lelli Kelly, ponieważ dodawany jest do nich darmowy kosmetyk. Czasami pozwalam jej nałożyć nieco błyszczyka na usta.

– W dzisiejszych czasach trudno jest wyznaczyć jasną granicę. Dziewczęta znacznie wcześniej niż kiedyś stają się świadome kwestii urody i "bycia ładną". Nie przeszkadza mi, że Erin się tym interesuje – mnie też sprawia przyjemność obserwowanie, jak dobrze się bawi. Ale to wszystko jest przecież na niby. Nie pozwolę jej, przykładowo, przekłuć uszu, ani nosić ubrań, które uznam za zbyt wyzywające. Myślę, że 20 lat temu dziewczynki też chciałyby robić to wszystko, tylko że nasze mamy nie miały wówczas na to pieniędzy
TAk to juz jest w tym naszym KRÓLESTWIE
oczywiście temat z innego portalu

:-]

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer AIMNumer gadu-gadu

Korba102

Post #4 Ocena: 0

2008-08-22 10:21:33 (17 lat temu)

Korba102

Mężczyzna

Konto zablokowane

Dzisiaj wpisałem mój post do PORADNIKA FREDA o treści że to ŻENADA ponieważ ów FRED to jest osobą nie kompetentną usuwa niewygodne opinie POZWOLĘ na sugestię że osoby odpowiedzialne za FORUM a szczególnie ten śmieszny PORADNIK FREDA usuwają wszystko co
krytykuje ten dział. I to jest już nie pierwszy przypadek ba nie tylko mój PRZYPADEK. W rzeczywistości samej śmiem podejrzewać że niektórzy MODERATORZY są zbyt pobudliwi. Prawda forumowiczów, innych uderza w słabe punkty, podejrzewam tak naprawdę że niedokształconych , samolubnych ludzi. Nie są nawet w małym procencie obiektywni i kierują się EMOCJAMI przykładem może być zamykanie POSTÓW! Czytam te posty i wydaje się że tu FAKTYCZNIE jest kółko wzajemnej adoracji i na palcach jednej reki może! Można by było wyliczyć normalnych MODERATORÓW którzy spełniają swój obowiązek poprawnie bez zarzutów
ŻENADA wiem powtarzam słowo ŻENADA więc również mnie możecie usunąć lub zamknąć temat wszak to nie jest CHÓR a powinni wszyscy śpiewać w jednym głosie A CO ZROBIĆ Z TYMI CO NIE mają SŁUCHU? Usunąć!
Człowiek wykształcony nie reaguje emocjami a stara się zrozumieć i zmienić coś a nie iść po bandzie i USUWAĆ niewygodne POSTY

[ Ostatnio edytowany przez: Korba102 22-08-2008 10:24 ]

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer AIMNumer gadu-gadu

yanovitz

Post #5 Ocena: 0

2008-08-22 10:25:01 (17 lat temu)

yanovitz

Mężczyzna

Z nami od: 10-12-2007

Glupie ambicje rodzicow, i tyle...

Czesto leca progr. dokumentalne w telewizji m.in. o konkursach pieknosci dla dzieci, albo o 6-cio letnim kulturyscie, czy tez zawodach w tajskim boksie dla 5-cio latkow.

Na pewno kazdy rodzic chce dla dziecka jak najlepiej ale kiedy konczy sie zdrowy rozsadek a zaczyna spelnianie chorych ambicji rodzicow?
Jeśli pracujesz z oddaniem przez osiem godzin, możesz w końcu zostać szefem, by pracować przez dwanaście. Robert Frost

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Webmaster

Post #6 Ocena: 0

2008-08-22 11:10:52 (17 lat temu)

Webmaster

Mężczyzna

Z nami od: 18-04-2003

Cytat:

2008-08-22 10:21:33, Korba102 napisał(a):
Dzisiaj wpisałem mój post do PORADNIKA FREDA o treści że to ŻENADA ponieważ ów FRED to jest osobą nie kompetentną usuwa niewygodne opinie POZWOLĘ na sugestię że osoby odpowiedzialne za FORUM a szczególnie ten śmieszny PORADNIK FREDA usuwają wszystko co
krytykuje ten dział. I to jest już nie pierwszy przypadek ba nie tylko mój PRZYPADEK. W rzeczywistości samej śmiem podejrzewać że niektórzy MODERATORZY są zbyt pobudliwi. Prawda forumowiczów, innych uderza w słabe punkty, podejrzewam tak naprawdę że niedokształconych , samolubnych ludzi. Nie są nawet w małym procencie obiektywni i kierują się EMOCJAMI przykładem może być zamykanie POSTÓW! Czytam te posty i wydaje się że tu FAKTYCZNIE jest kółko wzajemnej adoracji i na palcach jednej reki może! Można by było wyliczyć normalnych MODERATORÓW którzy spełniają swój obowiązek poprawnie bez zarzutów
ŻENADA wiem powtarzam słowo ŻENADA więc również mnie możecie usunąć lub zamknąć temat wszak to nie jest CHÓR a powinni wszyscy śpiewać w jednym głosie A CO ZROBIĆ Z TYMI CO NIE mają SŁUCHU? Usunąć!
Człowiek wykształcony nie reaguje emocjami a stara się zrozumieć i zmienić coś a nie iść po bandzie i USUWAĆ niewygodne POSTY

Ja usunąłem ten post. Temat FREDDa powstał na długo przed tym, jak ja zająłem się administracją MW, a to, że autor wątku nie ma teraz czasu by go prowadzić wcale nie oznacza, że inni użytkownicy nie mogą się tam dopisywać ani sobie pomagać. Twój post niczego do tematu nie wnosił, nie stanowił pomocy ani odpowiedzi na żadne z pytań postawionych wcześniej, więc - idąc tokiem Twojego rozumowania - zaśmiecał forum i nadawał się tylko do usunięcia. W swoim temacie możesz pisać co uważasz za słuszne, ale dopisując się pod wypowiedziami innych użytkowników dobrze by było, gdybyś pisał sensownie i na temat.
Na koniec dodam, że rozumiem krytykę, ale nie rozumiem personalnego obrażania moderatorów, którzy są takimi samymi użytkownikami tego forum jak każdy inny. Jeżeli to forum to taka żenada, kółko wzajemnej adoracji plus inne rzeczy, to naprawdę nikogo komu się tu nie podoba nie zamierzam na siłę trzymać, czy przekonywać, że jest tak a nie inaczej.
Nie odpowiedziano na Twój post? Zrób literówkę, zobaczysz ile osób się odezwie ;)

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

Korba102

Post #7 Ocena: 0

2008-08-22 11:24:52 (17 lat temu)

Korba102

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2008-08-22 11:10:52, Webmaster napisał(a):
Cytat:

2008-08-22 10:21:33, Korba102 napisał(a):

Ja usunąłem ten post. Temat FREDDa powstał na długo przed tym, jak ja zająłem się administracją MW, a to, że autor wątku nie ma teraz czasu by go prowadzić wcale nie oznacza, że inni użytkownicy nie mogą się tam dopisywać ani sobie pomagać. Twój post niczego do tematu nie wnosił, nie stanowił pomocy ani odpowiedzi na żadne z pytań postawionych wcześniej, więc - idąc tokiem Twojego rozumowania - zaśmiecał forum i nadawał się tylko do usunięcia. W swoim temacie możesz pisać co uważasz za słuszne, ale dopisując się pod wypowiedziami innych użytkowników dobrze by było, gdybyś pisał sensownie i na temat.
Na koniec dodam, że rozumiem krytykę, ale nie rozumiem personalnego obrażania moderatorów, którzy są takimi samymi użytkownikami tego forum jak każdy inny. Jeżeli to forum to taka żenada, kółko wzajemnej adoracji plus inne rzeczy, to naprawdę nikogo komu się tu nie podoba nie zamierzam na siłę trzymać, czy przekonywać, że jest tak a nie inaczej.

Witam i czy możesz mi dać odpowiedź co wnosi „Fred”? Tytuł jest PORADY FREDA lecz w momencie gdy ktoś poprosi o jakaś poradę nie otrzymuje jej od niego a od innych i nie jest to odosobniony przypadek. Czyżby miało tu zastosowanie przysłowia: Prawda w oczy kole?
Tylko o tym napisałem ponieważ zaciekawiło mnie to że moderator o imieniu Fred wchodzi tylko po to po swojej dłuższej nieobecności,by zapytać- „co słychać?” reaguje odpowiedzią że u niego jest „OK” i ponownie milknie nie odpowiadając już na pytania o porady. Zatem uważasz że ja nic nie wnoszę pisząc o tym, a on wnośi? tylko dlatego że jest Moderatorem?
Pozdrawiam

[ Ostatnio edytowany przez: Korba102 22-08-2008 11:30 ]

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer AIMNumer gadu-gadu

Webmaster

Post #8 Ocena: 0

2008-08-22 12:06:03 (17 lat temu)

Webmaster

Mężczyzna

Z nami od: 18-04-2003

Cytat:

2008-08-22 11:24:52, Korba102 napisał(a):
Witam i czy możesz mi dać odpowiedź co wnosi „Fred”? Tytuł jest PORADY FREDA lecz w momencie gdy ktoś poprosi o jakaś poradę nie otrzymuje jej od niego a od innych i nie jest to odosobniony przypadek. Czyżby miało tu zastosowanie przysłowia: Prawda w oczy kole?
Tylko o tym napisałem ponieważ zaciekawiło mnie to że moderator o imieniu Fred wchodzi tylko po to po swojej dłuższej nieobecności,by zapytać- „co słychać?” reaguje odpowiedzią że u niego jest „OK” i ponownie milknie nie odpowiadając już na pytania o porady. Zatem uważasz że ja nic nie wnoszę pisząc o tym, a on wnośi? tylko dlatego że jest Moderatorem?
Pozdrawiam

Tu masz rację, ale jego wypowiedzi nie kasowałem nie dlatego, że jest moderatorem, ale dlatego, że to on założył temat. Może po prostu nie zna odpowiedzi i chciał odświeżyć temat, żeby inny użytkownik mógł w tym przypadku pomóc?
Nie odpowiedziano na Twój post? Zrób literówkę, zobaczysz ile osób się odezwie ;)

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

yanovitz

Post #9 Ocena: 0

2008-08-22 15:44:03 (17 lat temu)

yanovitz

Mężczyzna

Z nami od: 10-12-2007

Korba latwo Ci przychodzi krytyka a co tak naprawde wnosza twoje posty konkretnego poza narzekaniem i psioczeniem. Nie wspomne juz o ogolnym tonie Twoich wypocin, kto je czytal na pewno wie o co mi chodzi. Moze komus sie to podoba, w koncu ktos to czyta ale ponownie zapytam co konkretnego one wnosza???

Krytykujesz czlowieka ktory przynajmniej stara komus cos doradzic a nie rzuca miechem na prawo i lewo.

Po za tym czesto dziwie sie ze moderatorzy MW w ogole toleruja niektore z Twoich wypowiedzi.

[ Ostatnio edytowany przez: yanovitz 22-08-2008 15:45 ]

Jeśli pracujesz z oddaniem przez osiem godzin, możesz w końcu zostać szefem, by pracować przez dwanaście. Robert Frost

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Korba102

Post #10 Ocena: 0

2008-08-22 16:33:47 (17 lat temu)

Korba102

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2008-08-22 15:44:03, yanovitz napisał(a):
Korba latwo Ci przychodzi krytyka a co tak naprawde wnosza twoje posty konkretnego poza narzekaniem i psioczeniem. Nie wspomne juz o ogolnym tonie Twoich wypocin, kto je czytal na pewno wie o co mi chodzi. Moze komus sie to podoba, w koncu ktos to czyta ale ponownie zapytam co konkretnego one wnosza???

Krytykujesz czlowieka ktory przynajmniej stara komus cos doradzic a nie rzuca miechem na prawo i lewo.

Po za tym czesto dziwie sie ze moderatorzy MW w ogole toleruja niektore z Twoich wypowiedzi.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>yanovitz</i> 22-08-2008 15:45 ]

Moje wypociny to krytyka mechanizmu będącego tu w UK i mam prawo do tego gdyż ja jestem trybem w tej wielkiej jego części zarówno jak i być może Ty gdyż niektórzy zabierają głos w sprawach nie mając zielonego pojęcia o problemie jaki jest poruszany. Obserwacje i odpowiedzi na zagadnienia nie szuka się poprzez odpychanie i kierowanie zainteresowanych stron do linków. Takie traktowanie jest równomierne z podaniem jeszcze jednego kamienia od już podtopionej łodzi.
Ja tu w UK jestem prawie dekadę i różne rzeczy widziałem lecz takiego podchodzenia do spraw? – nie.
Czasy się zmieniają rozumiem. Życie jest teraz właśnie tu w UK łatwiejsze nie w okresie przed milenijnym.
Jedni piszą o nas źle inni lepiej nie jest to istotne lecz należy dużo mówić o tym co jest złe.
Kto milczy ten się zgadza, więc nagłaśniam i zaznaczałem niejednokrotnie że Prawdziwa cnota krytyk się nie boi a tu co mamy to się dokładnie do tego powiedzenia odnosi.
Dla mnie zawsze białe będzie białym a czarne czarnym nie ma w tym układzie miejsca na stwierdzenia że troszeczkę białe lub czarne.
Jakoś to wypociłem!
P.S nie musisz w końcu moich wypocin:-]:-Y

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer AIMNumer gadu-gadu

Strona 16.9 z 91 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 15.9 | 16.9 | 17.9 ... 89 | 90 | 91 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,