zaczynam się zastanawiać nad Tym Portalem ponieważ niestety moderatorzy usuwają posty.
Posty które mogą być niewygodne według ich punktu widzenia. Nie spotkałem się z tym na żadnym portalu, a nikt nie pisze przecież OBELG dając upust niechlujstwa. Nie wiem jak może zarządca portalu obracać się w takim środowisku no może też jest lustrzanym odbiciem jak to mówią stare przysłowia Jaki Pan taki KRAM!
Moderator jak sama nazwa wskazuje ma być cenzorem i usuwać KOMENTARZE oraz POSTY których treść daje upust zniewagi i używanie wulgarnych słów a tu niestety post w którym nie obrażając a tylko zwracając uwagę że wystawianie złego świadectwa na towary firm będące w
Polsce jak to cytuję określił FRED wszystko jest do niczego nawet CUKIER jest mniej słodszy od zagranicznego a o Elektronice nie będę wspominał. JA pomimo że nie jestem za POLSKĄ ponieważ jest wiele aspektów które przemawiają by patriotyzm schować do szuflady, nigdy nie wystawiam złego świadectwa POLSCE u innych osób nawet polecam wręcz do odwiedzin co czynię za każdą możliwą nadarzającą się okazją. Wiele Anglików pyta mnie o możliwości wypoczynku a zaznaczam że nie są to Tubylczki z GMINU
A co może Pan FRED przedstawić Jego próby odpowiedzi i porady są nieudolną żenadą gdzie wiele postów ktoś wkleja z odległych miesięcy! A o latach nie wspomnę.
Nie będę tego do niczego porównywał, ponieważ tego nie można do czegokolwiek porównać.
:-Y