nie oceniam za wyglad tylko za przekaz.

Str 13.3 z 91 |
temat zamknięty | nowy temat | Regulamin |
---|---|
marcinb | Post #1 Ocena: 0 2008-06-26 14:54:09 (17 lat temu) |
Z nami od: 20-05-2006 Skąd: Newark on Trent |
No coz,
nie oceniam za wyglad tylko za przekaz. ![]() Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein
|
Korba102 | Post #2 Ocena: 0 2008-06-26 18:08:46 (17 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 16-02-2008 Skąd: London |
Cytat: 2008-06-26 14:54:09, marcinb napisał(a): No coz, nie oceniam za wyglad tylko za przekaz. ![]() Krajanie – POLSKA społeczność na wyspach ale jaka? Zrozpaczona i osamotniona z racji swojej? Czy też inni wpływają na układ w jakim się traktują na wzajem. Już kiedyś pisałem o tym że POLACY są najbardziej zawistnym narodem świata to jest w naszej naturze zapisane DNA przenoszone z pokolenia na pokolenie. No cóż można więcej ,statystyki są ważne gdyż chwalimy się jacy to my tolerancyjni że pierwsi daliśmy schronienie dla Tatarów i innych nacji ludzi o odmiennych poglądach i wyznaniach Pierwsi w KONSTYTUCJI najbardziej liberalna, a jest coś co daje nam ostatnie miejsce w rankingu i jest nim obojętność – nie będziemy nigdy przechodzić obojętni koło kogoś gdy ktoś w śród nas będzie miał lepiej i będziemy pierwsi w zawistnym podejściu do rodaka w złorzeczeniu i dla tego trzeba się separować od społeczeństwa polskiego. To nie patriotyzm a samo życie! ![]() Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz
|
Korba102 | Post #3 Ocena: 0 2008-06-28 08:27:56 (17 lat temu) |
No tak .66 Pounds no cóż, Królowa Matka zapomniała, że w UK trzy razy więcej jest napływowej grupy niż rdzennej ludności a od tych napływowych nie można liczyć na płacenie podatków ponieważ, oni sami czerpią korzyść z benefitów. A my jak i Tubylczki nie jesteśmy w stanie więcej dać gdyż my również żerujemy tu na benefitach, przynajmniej tak nas widzą Brytyjskie media.
A tak na marginesie, może ktoś jaszcze z dworu przejdzie się do Mosq'u i poprosi Allacha o wsparcie. A premier wymyśli jeszcze raz z skąd wżąć fundusze na edukację krajów trzeciego świata by ci później przybyli tu by pobierać zasiłki. Perpetuum Mobile czyli maszyna doskonała ![]() [ Ostatnio edytowany przez: Korba102 28-06-2008 09:44 ] Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz
|
Korba102 | Post #4 Ocena: 0 2008-07-03 19:48:44 (17 lat temu) |
Jakoś tu za cicho, przestali pisać o związkach Polka
![]() Dowodów na to jest wiele, choćby jak pamiętam jednym z nich jest fakt że Immam w którymś wywiadzie podkreślił parękroć że pary są szczęśliwe w związkach między kobietami z Polski a Muzułmanami a szkoda że te kobiety nie mogą poświadczyć osobiście tego faktu a pozwolę sobie w drodze przypomnienia nakreślić parę szczegółów ISLAMISCI maja zryte KORANEM UMYSLY nie wiem czy można się zachwycać facetem z Tunezji jak i innych krajów Afryki i Bliskiego Wschodu o Azjatyckich islamistach nie zapominając obywatele Ci nie maja prawa przebywać na terenie naszego Kontynentu i wymagana jest wiza pobytu, wiec moje panie, najprostszy sposób jest zabajerować młoda kobietę przeważnie POLKI są tymi co łykają jak Karpie bajery o wielkiej miłości ze strony GRYLOWANEGO lecz nie wiedza ze u wyznawców ISLAMU i nie ma takiego czegoś jak odejście od wiary dla miłóści a jeżeli jest to alternatywą odejścia od islamu jest śmierć, ba on musi również zmusić swoja brankę, a nie zonę, gdyż zona w prawie koranicznym dopiero jest w tedy gdy wybranka jest wierząca w ISLAMSKA religie a nie INNOWIERCÓW, by ta przeszła na ISLAM. Drogie panie poczytajcie z gwoli informacji dla samych siebie a później określajcie jaka to wielka miłość jest miedzy wami. Jesteście jak branki a nie jak żony Branka to nałożnica. :-Y [ Ostatnio edytowany przez: Korba102 03-07-2008 19:49 ] Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz
|
Korba102 | Post #5 Ocena: 0 2008-07-04 22:48:57 (17 lat temu) |
W tym współczesnym świecie ludziom już wali na dekiel. Ja fakt nie na widzę wiele nacji lecz to nie świadczy że nie dam im swojego cennego czasu i z dumą potrafię z gwoli nienawiści dać odrobinę tego swojego białego ciepła
![]() Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz
|
|
|
marcinb | Post #6 Ocena: 0 2008-07-04 22:59:21 (17 lat temu) |
Miszczu,
napisz cos wesolego. mozesz o grilowaniu. poz, ![]() Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein
|
Korba102 | Post #7 Ocena: 0 2008-07-05 08:08:33 (17 lat temu) |
marcinb zauwazylem ze jako osoba prywatna nie masz nic ciekawego do powiedzenia...jako Moderatora -Twoje szydzace zachowanie jest niegodne zajmowanej funkcji:-Y
[ Ostatnio edytowany przez: Korba102 05-07-2008 08:09 ] Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz
|
marcinb | Post #8 Ocena: 0 2008-07-05 16:50:53 (17 lat temu) |
jako osoba prywatna masz prawo mowic co ci sie zywnie podoba w granicach zdrowego rozsadku.
niektore z twoich postow ocieraja sie o rasizm a z wiekszosci z nich bije frustracja. niestety jako moderator musze akceptowac odmiennosci pogladow nawet jesli sie nimi nie zgadzam - tak samo jak ty musisz akceptowac szydzace komentarze, ktore sa reakcja na twoje podejscie do zycia i mieszkania w obcym kraju. to jest forum publiczne ergo publiczne wypowiedzi podlegaja publicznej ocenie, a moja ocena twoich postow jest taka jaka jest - uwazam ze jestes sfrustrowanym facetem, ktory nie potrafi sie odnalezc w wielokulturowym spoleczenstwie. tak to przynajmniej wyglada po lekturze twoich wypowiedzi. ujme to inaczej - jakie posty takie komentarze. nie musisz ich lubic ale musisz je zaakceptowac. poz, Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein
|
Korba102 | Post #9 Ocena: 0 2008-07-05 17:03:45 (17 lat temu) |
Nie jestem z sfrustrowanym człowiekiem, to co piszę możesz przeczytać na innych portalach ja tylko nagłaśniam. A czytać nie musisz gdyż to jest wolny kraj i mogę wyrazić opinie opartą na swoich własnych przeżyciach, ja nic nie muszę ja mogę chcieć. Zapominają co nie którzy że to jest Hyde Park A jeżeli przeszkadza Ci moje pisanie to nie czytaj i nie podejmuj żadnej dyskusji
Temat uważam za zamknięty ![]() Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz
|
Korba102 | Post #10 Ocena: 0 2008-07-05 18:54:57 (17 lat temu) |
Dlaczego mam się podporządkować kulturom wschodu czy też afrykańskim? Jak mam się podporządkować skoro mnie nauczono że przed jedzeniem należy umyć ręce i do tego jeszcze trzeba używać mydła lub odpowiednika tego lecz niestety większa część tych kultur nie wie co to jest higiena
![]() na żywca gdzie one konają w męczarniach. Czy my tylko jesteśmy tacy dziwni że nas tak właśnie widzą INNOWIERCY zawsze są niemile widzianymi gośćmi ich kręgu. Czy ktoś odpowie mi na pytanie, dla czego my biali zawsze jesteśmy rozważani prawnie w pierwszym etapie jako akt rasistowski a później jako prawny. Dla czego my musimy się podporządkowywać im -Tym dzikim z AZJI czy też AFRYKI to oni przybyli do naszych kultur, może nie przybyli a wtargnęli i napływają nieustannie. Więc ja się z tym nie zgadzam i będę pisał o tym czy też innych sprawach a nie omieszkam nie tykać nas jak i Polaków tak i Anglików oraz pozostałych nacji. Niektórzy właśnie nie widzą tego że ja nie głaszcze jednych by drugim pokazać język, bez różnicy kto. Jeżeli zasługuje na pochlebstwo będzie je miał. ![]() Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz
|