MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 12.9 z 91 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 11.9 | 12.9 | 13.9 ... 89 | 90 | 91 ] - Skocz do strony

Str 12.9 z 91

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

Korba102

Post #1 Ocena: 0

2008-06-25 22:46:21 (17 lat temu)

Korba102

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 16-02-2008

Cytat:

2008-06-25 16:40:46, yanovitz napisał(a):
:-]

Niestey ja nie należę do tych co chcą i muszą robić ponad godziny,
ja bynajmniej niechcę, mój pracodawca w gwoli przypomnienia dzwoni do mnie, bym zrobił sobie przerwę ba nawet dzwoni z informacją że już czas kończyć, gdyż jutro też jest dzień a pracy nie przerobisz,
za to zdążysz wykonać ją w całości w następnym dniu.:-]
Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer AIMNumer gadu-gadu

yanovitz

Post #2 Ocena: 0

2008-06-25 23:11:26 (17 lat temu)

yanovitz

Mężczyzna

Z nami od: 10-12-2007

tylko pamietaj ażebyś siódmego dnia odpoczął :-]
Jeśli pracujesz z oddaniem przez osiem godzin, możesz w końcu zostać szefem, by pracować przez dwanaście. Robert Frost

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

marcinb

Post #3 Ocena: 0

2008-06-25 23:49:59 (17 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

:-D:-D:-D
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer SkypeNumer gadu-gadu

Korba102

Post #4 Ocena: 0

2008-06-26 06:54:09 (17 lat temu)

Korba102

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2008-06-25 23:11:26, yanovitz napisał(a):
tylko pamietaj ażebyś siódmego dnia odpoczął :-]
Zazdrość czy co? ja odpoczywam w sobotę i niedzielę oraz dni przysługujące w wolne od pracy. W drodze przypomnienia ja nie będę się rozpisywał a i tłumaczył gdyż logika w waszym rozumowaniu
też ma dużo do życzenia, potraficie swoim postępowaniem w drodze logiki szydzić i w ten sposób nadrabiacie swoje niedociągnięcia intelektualne. To już wasz problem. :-]
Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer AIMNumer gadu-gadu

marcinb

Post #5 Ocena: 0

2008-06-26 14:54:09 (17 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

No coz,

nie oceniam za wyglad tylko za przekaz.

;-)
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Korba102

Post #6 Ocena: 0

2008-06-26 18:08:46 (17 lat temu)

Korba102

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2008-06-26 14:54:09, marcinb napisał(a):
No coz,

nie oceniam za wyglad tylko za przekaz.

;-)

Krajanie – POLSKA społeczność na wyspach ale jaka? Zrozpaczona i osamotniona z racji swojej? Czy też inni wpływają na układ w jakim się traktują na wzajem. Już kiedyś pisałem o tym że POLACY są najbardziej zawistnym narodem świata to jest w naszej naturze zapisane DNA przenoszone z pokolenia na pokolenie. No cóż można więcej ,statystyki są ważne gdyż chwalimy się jacy to my tolerancyjni że pierwsi daliśmy schronienie dla Tatarów i innych nacji ludzi o odmiennych poglądach i wyznaniach Pierwsi w KONSTYTUCJI najbardziej liberalna, a jest coś co daje nam ostatnie miejsce w rankingu i jest nim obojętność – nie będziemy nigdy przechodzić obojętni koło kogoś gdy ktoś w śród nas będzie miał lepiej i będziemy pierwsi w zawistnym podejściu do rodaka w złorzeczeniu i dla tego trzeba się separować od społeczeństwa polskiego.
To nie patriotyzm a samo życie! :-]

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer AIMNumer gadu-gadu

Korba102

Post #7 Ocena: 0

2008-06-28 08:27:56 (17 lat temu)

Korba102

Mężczyzna

Konto zablokowane

No tak .66 Pounds no cóż, Królowa Matka zapomniała, że w UK trzy razy więcej jest napływowej grupy niż rdzennej ludności a od tych napływowych nie można liczyć na płacenie podatków ponieważ, oni sami czerpią korzyść z benefitów. A my jak i Tubylczki nie jesteśmy w stanie więcej dać gdyż my również żerujemy tu na benefitach, przynajmniej tak nas widzą Brytyjskie media.
A tak na marginesie, może ktoś jaszcze z dworu przejdzie się do Mosq'u i poprosi Allacha o wsparcie. A premier wymyśli jeszcze raz z skąd wżąć fundusze na edukację krajów trzeciego świata
by ci później przybyli tu by pobierać zasiłki. Perpetuum Mobile czyli maszyna doskonała:-]

[ Ostatnio edytowany przez: Korba102 28-06-2008 09:44 ]

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer AIMNumer gadu-gadu

Korba102

Post #8 Ocena: 0

2008-07-03 19:48:44 (17 lat temu)

Korba102

Mężczyzna

Konto zablokowane

Jakoś tu za cicho, przestali pisać o związkach Polka +Pakistańczyk, Polka +Afgańczyk,Polka +Turek i tak można wyliczać bez końca wszystkie nacje w których jest rodowód Islamski no i ci z innej beczki pełnej smoły czyli Afrykańczyki. Zatem jak tu tykać a jest ukazało się wiele artykułów, między innymi w prasie oraz necie. Śmiać mi się chce jak to dużo plusów jest dedykowanych z tych związków, ale czy aby naprawdę? Nie chce znać prawdy pisanej dla tego że taka musi być.
Dowodów na to jest wiele, choćby jak pamiętam jednym z nich jest fakt że Immam w którymś wywiadzie podkreślił parękroć że pary są szczęśliwe w związkach między kobietami z Polski a Muzułmanami a szkoda że te kobiety nie mogą poświadczyć osobiście tego faktu a pozwolę sobie w drodze przypomnienia nakreślić parę szczegółów
ISLAMISCI maja zryte KORANEM UMYSLY nie wiem czy można się zachwycać facetem z Tunezji jak i innych krajów Afryki i Bliskiego Wschodu o Azjatyckich islamistach nie zapominając obywatele Ci nie maja prawa przebywać na terenie naszego Kontynentu i wymagana jest wiza pobytu, wiec moje panie, najprostszy sposób jest zabajerować młoda kobietę przeważnie POLKI są tymi co łykają jak Karpie bajery o wielkiej miłości ze strony GRYLOWANEGO lecz nie wiedza ze u wyznawców ISLAMU i nie ma takiego czegoś jak odejście od wiary dla miłóści a jeżeli jest to alternatywą odejścia od islamu jest śmierć, ba on musi również zmusić swoja brankę, a nie zonę, gdyż zona w prawie koranicznym dopiero jest w tedy gdy wybranka jest wierząca w ISLAMSKA religie a nie INNOWIERCÓW, by ta przeszła na ISLAM. Drogie panie poczytajcie z gwoli informacji dla samych siebie a później określajcie jaka to wielka miłość jest miedzy wami. Jesteście jak branki a nie jak żony Branka to nałożnica. :-Y

[ Ostatnio edytowany przez: Korba102 03-07-2008 19:49 ]

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer AIMNumer gadu-gadu

Korba102

Post #9 Ocena: 0

2008-07-04 22:48:57 (17 lat temu)

Korba102

Mężczyzna

Konto zablokowane

W tym współczesnym świecie ludziom już wali na dekiel. Ja fakt nie na widzę wiele nacji lecz to nie świadczy że nie dam im swojego cennego czasu i z dumą potrafię z gwoli nienawiści dać odrobinę tego swojego białego ciepła :-) poświęcając mój drogocenny cza osobie grylowanej , gdy ta osoba odmówiła mi pomocy wcześniej. Jak sięgam pamięcią pani M. Z MW zarzucała mi że ja bym był w stanie nalać do jedzenia innym ludziom o innej karnacji skóry, no cóż pani M ja nie będę oscylował i powielał tego lecz powiem krótko ludzie co zwracają uwagę innym że ich postępowanie jest niegodne sami niegodnie postępują. :-Y

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer AIMNumer gadu-gadu

marcinb

Post #10 Ocena: 0

2008-07-04 22:59:21 (17 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Miszczu,

napisz cos wesolego.
mozesz o grilowaniu.

poz,

:-D

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona 12.9 z 91 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 11.9 | 12.9 | 13.9 ... 89 | 90 | 91 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,