Przypomniało mi się szkło w mojej stopie i wrzask: tato nie dzwoń na pogotowie,samo się zagoi!
Faktycznie się samo zagoiło,ale blizna jest do tej pory

...Wehikuł czasu to byłby cud...
Str 2 z 2 |
|
---|---|
kksiezniczka | Post #1 Ocena: 0 2011-12-29 12:10:02 (13 lat temu) |
Z nami od: 22-12-2006 Skąd: Już nie Essex |
"A nam się wydawało, że wszystkiego nam zabraniają!"...
Przypomniało mi się szkło w mojej stopie i wrzask: tato nie dzwoń na pogotowie,samo się zagoi! Faktycznie się samo zagoiło,ale blizna jest do tej pory ![]() ...Wehikuł czasu to byłby cud...
|
Nie_z_tej_bajki | Post #2 Ocena: 0 2011-12-29 12:53:19 (13 lat temu) |
Z nami od: 23-08-2010 Skąd: Tam, gdzie pachnie kawą ;-) |
tacy bylismy
![]() I jeszcze ze dwa takie tematy gdzies sa - co jakis czas sie komus widze, uaktywniaja "wspomnienia" ![]() Nie myśl o szczęściu. Nie przyjdzie - nie zrobi Ci zawodu.... Przyjdzie - zrobi niespodziankę :D.
W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!!
![]() |
gosiaczek3006 | Post #3 Ocena: 0 2011-12-29 12:55:56 (13 lat temu) |
Z nami od: 20-12-2010 Skąd: Crewe |
...Urodzilismy sie w latach 80-tych, wychowywalismy sie w latach 90-tych, jestesmy ostatnim pokoleniem, ktore.... gralo na podworku w pilke, jako pierwsze w gry wideo i jako ostatnie, ktore nagrywalo piosenki z radia na kasete, jestesmy pionierami ery Walkman, nauczylismy sie jak obslugiwac magnetowid i grac z Atari,Super Nintendo oraz Game Boy, jestesmy generacja Koty Thunder, Power Rangers, Zolwie Ninja, Transformers, Super Mario, Looney Tunes. Zylismy bez telefonu komorkowego, jezdzilismy na rowerze, nie mielsismy swojego szofera, nie mielismy 99 stacji telewizyjnych, plaskich ekranow, dzwiekow przestrzennych, MP3, iPod, Facebook czy Twitter, ale za to ..... SWIETNIE SIE BAWILISMY!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ...Jesli dozyjesz 100 lat,to ja chce zyc 100 lat minus jeden dzien,zebym nigdy nie musiala zyc bez Ciebie....
|
MerryPoppins | Post #4 Ocena: 0 2011-12-29 16:11:58 (13 lat temu) |
Z nami od: 15-02-2011 Skąd: Doncaster |
to były piekne czasy...z koleznka lepilyśmy z gliny za garażem talerzyki,potem malowałysmy na kolorowo ohudne byly ze szok,ale my obdarowałysmy nimicałe osiedle...
![]() Boże uchroń mnie przed fałszywymi przyjaciółmi, bo z wrogami sam sobie poradze...
[url=][img][/img][/url]
|