MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Ech... wspominki...

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

kksiezniczka

Post #1 Ocena: 0

2011-12-29 12:10:02 (13 lat temu)

kksiezniczka

Kobieta

Z nami od: 22-12-2006

"A nam się wydawało, że wszystkiego nam zabraniają!"...

Przypomniało mi się szkło w mojej stopie i wrzask: tato nie dzwoń na pogotowie,samo się zagoi!
Faktycznie się samo zagoiło,ale blizna jest do tej pory:-D
...Wehikuł czasu to byłby cud...

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Nie_z_tej_bajki

Post #2 Ocena: 0

2011-12-29 12:53:19 (13 lat temu)

Nie_z_tej_bajki

Kobieta

Z nami od: 23-08-2010

tacy bylismy

;-)

I jeszcze ze dwa takie tematy gdzies sa - co jakis czas sie komus widze, uaktywniaja "wspomnienia" :-).
Nie myśl o szczęściu. Nie przyj­dzie - nie zro­bi Ci za­wodu.... Przyj­dzie - zro­bi niespodziankę :D. W życiu niczego nie żałuj! Po prostu Carpe Diem!!! :-D

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

gosiaczek3006

Post #3 Ocena: 0

2011-12-29 12:55:56 (13 lat temu)

gosiaczek3006

Kobieta

Z nami od: 20-12-2010

...Urodzilismy sie w latach 80-tych, wychowywalismy sie w latach 90-tych, jestesmy ostatnim pokoleniem, ktore.... gralo na podworku w pilke, jako pierwsze w gry wideo i jako ostatnie, ktore nagrywalo piosenki z radia na kasete, jestesmy pionierami ery Walkman, nauczylismy sie jak obslugiwac magnetowid i grac z Atari,Super Nintendo oraz Game Boy, jestesmy generacja Koty Thunder, Power Rangers, Zolwie Ninja, Transformers, Super Mario, Looney Tunes. Zylismy bez telefonu komorkowego, jezdzilismy na rowerze, nie mielsismy swojego szofera, nie mielismy 99 stacji telewizyjnych, plaskich ekranow, dzwiekow przestrzennych, MP3, iPod, Facebook czy Twitter, ale za to ..... SWIETNIE SIE BAWILISMY!!!!!!!!:-]:-]:-]
...Jesli dozyjesz 100 lat,to ja chce zyc 100 lat minus jeden dzien,zebym nigdy nie musiala zyc bez Ciebie....

Do góry stronyOffline

MerryPoppins

Post #4 Ocena: 0

2011-12-29 16:11:58 (13 lat temu)

MerryPoppins

Kobieta

Z nami od: 15-02-2011

to były piekne czasy...z koleznka lepilyśmy z gliny za garażem talerzyki,potem malowałysmy na kolorowo ohudne byly ze szok,ale my obdarowałysmy nimicałe osiedle...:)80% wyladowała na smietniku ale bylo fajnie.Dzis gdyby ktos zobaczył moje dziecko siedzace w bajorze to by chyba po socjalki zadzwonił. Żal tamtych lat...
Boże uchroń mnie przed fałszywymi przyjaciółmi, bo z wrogami sam sobie poradze... [url=][img][/img][/url]

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,