|
|
---|---|
baska4321 | Post #1 Ocena: 0 2007-07-06 22:16 (18 lat temu) |
Z nami od: 30-05-2007 |
hej.moze opiszecie w tym poscie niesamowite historie z waszego zycia,zapraszam
|
ParaDox | Post #2 Ocena: 0 2007-07-06 22:32 (18 lat temu) |
Z nami od: 18-03-2004 Skąd: Londyn |
Takie jak ta ???
All truth passes through three stages: First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident
|
Pluszowa | Post #3 Ocena: 0 2007-07-06 23:40 (18 lat temu) |
Z nami od: 13-02-2007 |
Chyba nie o to w tym temacie chodziło.
Jeśli jesteś świadkiem tego co się stało, lub rodziną zmarłego to bardzo przepraszam że się wtrącam. No mercy for the weak _ No pity for the dying _ No tears for the slain
|
Sai-Gon | Post #4 Ocena: 0 2007-07-07 10:36 (18 lat temu) |
Z nami od: 09-06-2007 |
Tak więc droga Basiu, jako autorka tego tematu powinnaś zapodać jakąś niesamowitą historię jako pierwsza...
...jesli umiesz liczyc - licz na Siebie!!!
|
baska4321 | Post #5 Ocena: 0 2007-07-07 15:00 (18 lat temu) |
Z nami od: 30-05-2007 |
moze nie uwiezycie,ale dawno temu jak bylam jeszcze dzieckiem milam dzadka ,ktory bardzo mnie kochal.Mimo,ze mialam starsze rodzenstwo,to dziadek wlasnie mnie najbardziej rozpieszczal.Pozwalal mi na najglubsze wybryki.Moj dziadek podobno sie powiesil,nie ustalon nigdy czy ktos mu w tym nie pomogl,bo on sam nie mial zadnych klopotow i byl pozadnym czlowiekiem.Po smierci dziadka kiedy lerzal w trumnie wszyscy mnie szukali a ja siedzilam i czesalam dziadka.Po pogrzebie zaczelam chorowac ,a lekarze nie wiedzieli co mi jest.W nocy ciagle sie usmiechalam i rozmawialm zkims.Moja mam twierdzi ,ze z dziadkiem.Kiedy bylam juz taka slaba ,moja mam myslala,ze dziadek chce mnie do siebie zabrac.Ktos powiedzial jej ,ze jak przyjdzie do mnie w nocy dziadek to zeby przeklela i poprosila zeby dziadek mnie zostawi.Mialo to poskutkowac i poskutkowalo.Od tej pory zaczelam zdrowiec.Moj dziadek wiecej mi sie nigdy w zyciu nie snil,nigdy.Ale wiem ,ze na demna czowa,poniewaz moje sny czesto sa prorocze,czesto ktos mnie ostrzga przed niebezpieczenstwem i dziwnymi roznymi zdarzeniami ,ktore w moim zyciu sie wydarzaja.
ot taka jedna niesamowita historia.ale oprocz mrocznych zdarzen sa rowniez smieszne historie |
|