Uwielbiam go słuchać. Dziennikarz,który jeździł na wojny,jest korespondentem zagranicznym,wie najlepiej jak jest.
I dobrze mówi twierdząc,że obraza uczuć religijnych,to zwykły pic .
Obudźcie się w końcu
Cytat:
Powracajac do tematu Londonistanu, czy chocby zahaczajac o temat, muzulmanie w takim np. pakistanie swietnie rozwiazuja problem niechcianej ciazy powstalej z gwaltu. Czesto dokonuja ich zdaniem honorowego zabojstwa zgwalconej, w ten sposob pozbywaja sie zarowno kobiety jak i przyszlego ewentualnego dziecka.
Mysle ze dobrym przykladam i pomyslem dla gleboko wierzacych katoliczek byloby tez obrzezanie kobiet.
W ten spodob pozbeda sie pokusy odbywania stosunku, bo nie przyniesie on satysfakcji seksualnej i w koncu bedzie sluzyl do tego co potrzeba czyli rozplodu, a nie grzesznych zabaw..
Taka katoliczka nie mialaby problemu z niechciana ciaza, pokusy nie ma, stosunku wiec takze, a wiec i nie chcianego dziecka. No wyjatki to gwalt ewentualnie.. Nie mowie o mezu bo przeciez w wierze katolickiej cos takiego jak gwalt meza na zonie nie istnieje. To jej obowiazek przeciez, zawsze kiedy pan sobie rzyczy. "
Wielu męzczyzn byłoby zawiedzonych. Tylko wtedy czuja się w pełni usatysfakcjonowanych,gdy moga dac przyjemnośc kobiecie.
Nie ironizuj odnosnie głęboko wierzących katoliczek. MOzna byc wierzacym i lubić sex. Zresztą nasz Papież napisał ksiązkę o spełnieniu w sexie i roli kobiety.
A jesli chodzi o temat,to jakoś nie widze,żeby Muzułmanin sr..ł w swoje gniazo. Jesli nie chce być muslimem,to nim nie jest ale nie gada.
O tak,Islamiści bardzo szanują ateistów i ludzi obojetnych na wiarę....zabija ich na końcu-słowa znajomego,który był na misji w Afganistanie.
Tak czy siak,jesli będziemy obojetni na Islam,to za kilkanascie lat nas to zaleje. Tu juz powoli dochodzi do władzy. Myślę,że za jakieś 20-lat w UK nie bedzie można swobodnie chodzic ubranym.
Większośc będzie musiałą załozyc burkę,byc może bęziemy słyszec z megafonu nawoływania do modlitwy w meczecie.W szkole tez wprowadza obowiązkowa nauke o Islamie.
Już teraz widzimy policjantów w turbanie,juz jeden stoi pod Bukingham. Idziemy z duchem czasu.
Myslę,że za 10lat do Polski zaczna najeżdżac Muslimy.
Unia bedzie kazać nam ich tolerować, tzw.poprawnośc polityczna i kulturowa.
Oni mogą łazić w szmatach,w turbanach ale my nie możemy mieć krzyżyka na szyi.
Pamiętam jak w szkole jezykowej jedna Somalijka pociągnęła mnie za krzyzyk i kazała zdjąc,bo bluźnie i ja obrażam.
Natomiast druga kilka dni później rozłozyła w klasie kawałek szmaty i zaczeła bic pokłony. Myślę,że zrobiła to na złość.
Kazałam jej wyjść,bo ta było miejsce do modlitw.
Powiedziała,że jestem rasistką. Cóż za piekne słowo-RASISTA.
Cokolwiek powie się naprzeciw,to uzywaja tego magicznego słowa.
Od kiedy większośc na się dostosowac do mniejszości?
[ Ostatnio edytowany przez: ewamik 03-04-2013 14:26 ]