wszystkim ciezko pracujacym, albo nie daj Boze myslacym Polakom zycze zmienienia postawy dotyczacej pracy. bylam ostatnio zatrudniona do poprawienia standardow servisu , dobrze mi poszlo, i juz mnie nie potrzebuja
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
pierwszy raz w ciagu trzech lat widze porzadnie napisane wypowiedzenie, z 4 tygodniami odsiadowki i groszami na goood-bye. W tej mojej firmie ludzie konczyli prace nawet nie z dnia na dzien, z godziny na godzine... Moj eks-boss przyrzekl mi ponowne zatrudnienie (pracuje w innym depart. niz on),pod koniec stycznia, ale i tak poki nie zobacze kontraktu z niewazne jakiego miejsca pracy bede gryzla paznokcie. i bede moze pila? jak nie bede miala mojego ukochanego samochoduuuuu.no, szlag, czemu ja sie nie obijalam wiecej?? Wesolych Swiat, serio, w sumie jestem zadowolona z efektu, moj bezposredni przelozony mial i nadal ma problem z moim odejsciem, gosc ktory nie oddawal mi pieniedzy od czasow mamutow oddal od razu...Jestem pelna nadziei,ze mi sie nie skonczy kasa, zanim cos znajde. Koniec koncow moge sprzatac.Teraz to jestem pewna ze mam czas na spotkanie forumowiczow, potwierdze na poczatku stycznia.
Zycze wszystkim duzo prezentow pod choinka ( niewiem czemu u mnie sie daje tylko dzieciom, ja tez chce), spedzenia czasu z przyjaciolmi, czy rodzina, i naladowania baterii. Nawiasem mowiac, chce ktos za darmo albo doplace 10 letniego psa idiote?? Zakopuje sie pod kocem, wychodzi po 10 minutach, bo jest jej za goraco, zieje, i wraca pod koc z powrotem. Ruszcie do kupna, zasluguje na wesole swieta

ana