2021-06-05 18:44:34, sqlserver napisał(a):
Czyli nawiazując do wątku netflixa Efka lubi jak w niemieckich filmach z lat 90
Rozgryzłeś mnie Sherlocku. Analiza godna innego forumowego Freuda.
Str 26 z 28 |
|
---|---|
EFKAKONEFKA33 | Post #1 Ocena: 0 2021-06-05 19:18:16 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2021-06-05 18:44:34, sqlserver napisał(a): Czyli nawiazując do wątku netflixa Efka lubi jak w niemieckich filmach z lat 90 Rozgryzłeś mnie Sherlocku. Analiza godna innego forumowego Freuda. Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
sqlserver | Post #2 Ocena: 0 2021-06-05 19:21:08 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Na to się mówi obycie
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
andypolo | Post #3 Ocena: 0 2021-06-05 19:36:23 (4 lata temu) |
Z nami od: 27-03-2010 Skąd: C-L-S |
I dlatego dziewczyny boją się wypowiedzieć na ten temat, bo taki sqlver przyjdzie i przedstawi portret psychologiczny osoby na podstawie jednej wypowiedzi. Brawo Gal i Ewka za odwagę wypowiedzi.
|
sqlserver | Post #4 Ocena: 0 2021-06-05 19:43:07 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Ale wtedy w złotej zbroi na białym rumaku pojawi się rycerz nie zmąconego serca i ruszy wam z pomocą.
Wypowiedziało by się więcej ale niestety pogoda nie rozpieszcza i zajęte są nacinaniem kiełbasy na grila Sorry przyjrzałem się zbroi, jest srebrna moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|
PannaZMokraGlow | Post #5 Ocena: 0 2021-06-05 21:32:02 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Uprzednio przestalam czytac bodajze po slowach "zaprosilam go do siebie- nie wiem dlaczego". Trudno mi bylo zrozumiec podmiot liryczny. (Ja albo nie zapraszam do lozka albo nie zastanawiam sie dlaczego.)
Natomiast teraz widzac dyskusje przeczytalam calosc no i widze dobry erotyk. Opis sceny lozkowej wedlug mnie bardzo fajny. Tylko tej kobiety nie rozumiem tak poza doznaniami fizjologicznymi. |
|
|
AbacusII | Post #6 Ocena: 0 2021-06-05 21:40:54 (4 lata temu) |
Z nami od: 12-05-2021 Skąd: Londyn |
Cytat: 2021-06-05 00:13:51, autor65 napisał(a): Maat17 dziękuję za trafną uwagę, niestety nigdy nie czytałem żadnego Harlequina i nie potrafię się odnieść do tego wpisu ale jako znawczynię tematu zapytam po prostu jak moje mini opowiadanie wypada na tym dziewiczym dla mnie terenie: dobrze, średnio czy raczej blado? wdzięczny autor65 ![]() Ja napisałem krótko swoje zdanie na twoje pytanie i dlatego ośmielam sie w twoim temacie ![]() ![]() Oczywiście zamieściłem je w ,,Twórczość własna,, . Zapraszam. Moje mini opowiadania |
autor65 | Post #7 Ocena: 0 2021-06-07 09:58:08 (4 lata temu) |
Z nami od: 02-08-2010 Skąd: Portsmouth |
sq - wiem, wiem -tak powinienem poubierać ''bohaterów'' - oglądałem Greya i ...szkoda gadać, nie wiedziałem czy śmiać się czy płakać
ale jaki tam ze mnie krytyk? ciekawostką jest to, że 365 dni Blanki pobiło rekord wszechczasów z najgorsza krytyką jaka można sobie wyobrazić -więc pomyślałem, że wreszcie coś zarobię a tu dupa blada ![]() Gal - Twój wpis jest chyba dłuższy niż moje opowiadanko! Dziękuję ![]() Przywoływanie tutaj nazwiska pisarza ze światowej półki jest delikatnie mówiąc nie na miejscu, wierze, że nie dla porównania.(pisałem już dawno temu, że ''fantasy'' to nie moje klimaty) Jednak pochlebia mi to, że nie czuję jak kobieta i nie to było zamiarem narracji, co łatwo zauważyć w niby śmiesznych wstawkach, specyficznych dla mojego dość dziwnego poczucia humoru. Nie wpisuję się w współczesne trendy bycia queer-em, osoba niebinarną pozostanę jednak terf-em. Staromodny starszy pan wierzący w miłość, czułość, romantyzm - pozostaję wierny moim przekonaniom z moich młodych lat, credo: Pić Palić i Pier...lić potąd , aż się porz..gać! ............... kilka opowiadań już tutaj zamieściłem ale pod żadnym z nim nie było takiej dyskusji... Dziękuję i zastanawiam się dlaczego? Pewnie się nie dowiem!? ale fajnie...1000 przeczytań! ad vocem: dam Wam malutką, smutną anegdotę, może ona podpowie dlaczego napisałem ten niezbyt zgrabny tekst w stylu harlequin-a Miałem przyjemność ostatnio rozmawiać z bardzo interesująca panią z Polski (5 ![]() Zapytałem ją czy kiedykolwiek czuła się kochana? Odpowiedziała - NIE. Zapytałem natrętnie czy kiedykolwiek ktoś dla niej napisał wiersz? -NIE - odpowiedziała ponownie. Chyba nie muszę mówić co zrobiłem...? ''Od wieczora do rana…'' Dla A , a gdyby tak zakochać się na jedna noc od wieczora do rana... , gdyby tak Ona swoja głowę położyła na moich kolanach ten jeden raz poczuła jak bardzo jest kochana od wieczora do rana... i chociaż pewnie nigdy się nie spotkamy to oboje co noc tak mamy od wieczora do rana... [ Ostatnio edytowany przez: autor65 07-06-2021 10:27 ] człowiek się zmienia za ...granicą
|
galadriel | Post #8 Ocena: 0 2021-06-07 14:09:41 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
Dobre, tworco. Tylko sie upewnij, ze ona to przeczyta; )
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
PannaZMokraGlow | Post #9 Ocena: 0 2021-06-07 19:48:18 (4 lata temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2021-06-07 09:58:08, autor65 napisał(a): sq - wiem, wiem -tak powinienem poubierać ''bohaterów'' - oglądałem Greya i ...szkoda gadać, nie wiedziałem czy śmiać się czy płakać ale jaki tam ze mnie krytyk? ciekawostką jest to, że 365 dni Blanki pobiło rekord wszechczasów z najgorsza krytyką jaka można sobie wyobrazić -więc pomyślałem, że wreszcie coś zarobię a tu dupa blada ![]() Gal - Twój wpis jest chyba dłuższy niż moje opowiadanko! Dziękuję ![]() Przywoływanie tutaj nazwiska pisarza ze światowej półki jest delikatnie mówiąc nie na miejscu, wierze, że nie dla porównania.(pisałem już dawno temu, że ''fantasy'' to nie moje klimaty) Jednak pochlebia mi to, że nie czuję jak kobieta i nie to było zamiarem narracji, co łatwo zauważyć w niby śmiesznych wstawkach, specyficznych dla mojego dość dziwnego poczucia humoru. Nie wpisuję się w współczesne trendy bycia queer-em, osoba niebinarną pozostanę jednak terf-em. Staromodny starszy pan wierzący w miłość, czułość, romantyzm - pozostaję wierny moim przekonaniom z moich młodych lat, credo: Pić Palić i Pier...lić potąd , aż się porz..gać! ............... kilka opowiadań już tutaj zamieściłem ale pod żadnym z nim nie było takiej dyskusji... Dziękuję i zastanawiam się dlaczego? Pewnie się nie dowiem!? ale fajnie...1000 przeczytań! ad vocem: dam Wam malutką, smutną anegdotę, może ona podpowie dlaczego napisałem ten niezbyt zgrabny tekst w stylu harlequin-a Miałem przyjemność ostatnio rozmawiać z bardzo interesująca panią z Polski (5 ![]() Zapytałem ją czy kiedykolwiek czuła się kochana? Odpowiedziała - NIE. Zapytałem natrętnie czy kiedykolwiek ktoś dla niej napisał wiersz? -NIE - odpowiedziała ponownie. Chyba nie muszę mówić co zrobiłem...? ''Od wieczora do rana…'' Dla A , a gdyby tak zakochać się na jedna noc od wieczora do rana... , gdyby tak Ona swoja głowę położyła na moich kolanach ten jeden raz poczuła jak bardzo jest kochana od wieczora do rana... i chociaż pewnie nigdy się nie spotkamy to oboje co noc tak mamy od wieczora do rana... [ Ostatnio edytowany przez: <i>autor65</i> 07-06-2021 10:27 ] Ten wiersz jest bardzo wysokiej klasy wedlug mnie. Czytuje wiersze ze swiata ktore umieszcza sie tu na plakatach bo sa takie zwiezle i nabrzmiale trescia, wlasnie miedzynarodowej klasy, jak Twoj. Wiesz, te komiczne wstawki jak mowisz to wlasnie sprawiaja ze scena lozkowa jest bardziej realna. Ja tylko odnioslam sie do wstepu ze jest inny. To dobrze czy niedobrze ze byla dyskusja? Niektorzy nie lubia komentarzy, inni o nie prosza. |
galadriel | Post #10 Ocena: 0 2021-06-07 20:56:29 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
A mozna jakos zglosic wiersz znajomego poety na te plakaty w metrze w Londynie? To zglosimy @aurtora. Moze sie paru ludziom w trasie do pracy milo na sercu zrobi
![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|