MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 2 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

krakn

Post #1 Ocena: 0

2016-08-23 21:53:42 (9 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

a kto kogo spina i gwałci jak zboczeniec??? :DDD
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer AIM

Wielim

Post #2 Ocena: 0

2016-08-23 21:54:24 (9 lat temu)

Wielim

Mężczyzna

Z nami od: 03-09-2013

Cris kolo oprócz pokojów pod wynajem zostawił jeden dla siebie . Na piątkowe chlanie z kolegami. Gdy wychodziłem w piątek na piwo pokazywał mi pewna kobietę , na osobnosci powiedział mi ze zapoznał ja w dyskotece i flirtuje z nią a kolo miał żonę i dziecko ale co mnie to obchodziło , powiedziałem fajna i udałem się na spotkanie z kolegami. Gdy wróciłem kobieta krzyczy i płacze u niego w pokoju. Wpadam tam a on z jakimś kolesiem próbuje ją zgwałcic. Wzielem ja do siebie do pokoju , powiedziała ze nie jest zadna dziewczyna z dyskoteki tylko tancerka za kasę ake tylko tancerka a nie prostytutką. Powiedziała tez ze ukradli jej kasę i telefon. Zabrałem ja w środku nocy na stratford na taksówki, chciała bym jechał z nią , zapłaci mi za pomoc ;) . Odmowilem. Wróciłem Na chatę. Nie było już landrorda ani jego kolesia. Przyszedł za parę dni jak spałem troszkę po imprezie i wyrzucal mi ciuchy przed dom. Pobilem się z nim. Przyjechała policja. Zawinela obydwoje. Kasy z depozytu nigdy nie odzyskalem. Noc w autobusie . Ale przynajmniej komuś pomogłem. Przez kilka dni czailem się na kolesia . Później dałem sobie spokój .

Do góry stronyOffline

kivix

Post #3 Ocena: 0

2016-08-23 22:30:05 (9 lat temu)

kivix

Z nami od: 10-04-2016

to widze ze tez miales ciekawie , ja sie z nimi nie zamierzam bic bo to nic nie da musi byc nauczka na cale zycie

Do góry stronyOffline

cris82

Post #4 Ocena: 0

2016-08-23 22:33:36 (9 lat temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

zabrzmialo to troche tak jakbys mial zamiar oblac ja kwasem ; o

Do góry stronyOffline

Wielim

Post #5 Ocena: 0

2016-08-23 22:36:49 (9 lat temu)

Wielim

Mężczyzna

Sprawa miała grubsze dno , nim wyrzucił moje rzeczy nagadal wspolokatorom ze ukradlem mu 14 to calowy TV hahahaha Może to smieszne ale dziewczyny mu uwierzyły albo chciały uwierzyć a wcześniej żadna nie zareagowała na płacz i krzyki w domu. .. spotkałem dziewczyny po kilku tygodniach na Stratford , i dwóch chłopaków wynajmujących wtedy u tego całego Alexa pokój tez. Wyrzucił ich ,nie oddał depozytu ... a mnie przepraszali... odwrocilem się na pięcie i poszedłem w swoją stronę , nie lubię fałszywych ludzi.

[ Ostatnio edytowany przez: Wielim 23-08-2016 22:49 ]

Do góry stronyOffline

kivix

Post #6 Ocena: 0

2016-08-23 22:49:13 (9 lat temu)

kivix

Z nami od: 10-04-2016

zadnej przemocy ,choc kwas dodal by jej urody ;)

Do góry stronyOffline

Wielim

Post #7 Ocena: 0

2016-08-23 22:51:28 (9 lat temu)

Wielim

Mężczyzna

Cytat:

2016-08-23 22:49:13, kivix napisał(a):
zadnej przemocy ,choc kwas dodal by jej urody ;)

Masz rację nie warto niszczyć sobie życia przez jakiś idiotów. Lepsze mniej inwazyjne metody. Pochowaj jajka w różnych miejscach pod podłogą. Zacznie śmierdziec po jakimś czasie ;)

Do góry stronyOffline

stanislawski

Post #8 Ocena: 0

2016-08-23 23:44:57 (9 lat temu)

stanislawski

Mężczyzna

Z nami od: 10-04-2008

Cytat:

2016-08-23 15:04:41, kivix napisał(a):
Witam mam do was pytanie jak moge porzadnie zalatwic czlowieka ktory wynajmowal mi pokoj pobierał kolosalne oplaty ekstra kasa za prad,internet,tv,licencje tv,sprzatania,srodki czystosci za 5 miesiecy wziol odemnie 500f extra kasy .Sprowadzil swoja zone (blondynke z jajami bo on ich nie mial) kobieta potrzebuje dobrego psychiatry wprowadzila rezim w domu niestety jej regulamin jest nie do przyjecia nikt sie z nim nie zgadzał wiec chciala mnie wyrzucic z domu w przeciagu 2 dni w weekend nie udalo mu sie to poniewaz skontaktowalem sie z landlordem i powiedzialem jak wyglada sytuacja ze oszukuja na kase ale ten niestety stwierdzil ze musimy sie wyniesc z domu za 3tyg ,a oszustów zostawil w domu dlatego ze pomogl landlordowi wymalowac dom i moze tu zostac. Teraz ludzie robia mi na zlosc i pod góre zeby za mnie nie placic poniewaz landlord stwierdzil ze 3tyg mieszkam za darmo w ramach tego ze wiecej placilem ale jak bedzie jakies spiecie musze sie natychmiast wyniesc bez zwrotu kasy i robia wszystko aby sie im to powiodlo wrzucaja rozne rzeczy pod prysznic mowiac ze nie sprzatam po sobie itp itd...pomozcie prosze.

Interesujące... a coś więcej o tym reżimie? Sprzatać trzeba było, myć po sobie, czy coś?
A umowy jakieś były, co do tej forsy?
I co to znaczy "nikt się z nim nie zgadzał"? To was tam więcej jest? To jakiś hotel OHP?

Do góry stronyOffline

Strona WWW

kasiachery

Post #9 Ocena: 0

2016-08-24 10:40:38 (9 lat temu)

kasiachery

Kobieta

Z nami od: 17-06-2013

Cytat:

2016-08-23 18:57:38, kivix napisał(a):
ze sie mam wyprowadzic to wiem ala ja bym chcial zeby mnie zapamietal za to co zrobili zeby nastepnego tez nie naciagli tak godzilem sie na oplaty ale popatrz 5 osob w domu kazdy po5f za prad razem 25f za tyle mial ladowac a menda ladowala za 10f tyg to jest fair chyba nie bardzo bo nawet landlord sie tego czepil

jak sie wyprowadzisz to daj ogloszenie na polskiej grupie u was w miescie, zeby uwazali na tego typka i napisz jakie rzeczy robil, dlugo nikogo nie znajdzie.

Do góry stronyOffline

LondonCalling

Post #10 Ocena: 0

2016-08-24 15:19:32 (9 lat temu)

LondonCalling

Kobieta

Z nami od: 27-10-2012

Cytat:

2016-08-23 20:37:46, kivix napisał(a):
popatrz teraz siedze w domu u tych ....... islysze jak ta blondi z falusem nagaduje na moja kobiete juz nie wytrzymuje tego to jest czysta prowokacja . pozatym wymysla ze jestem agresywny i chce na policje dzwonic kiedy ja jej nic nie zrobilem procz utarcia nosa slowami

Nie daj sie sprowokowac. Droga prawna nic im nie mozesz zrobic. Pozostaje posmarowanie olejem posadzki w kuchni lub lazince :-].
(oczywiscie zartuje)

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,