|
|
---|---|
piotrek82 | Post #1 Ocena: 0 2018-01-27 11:13:10 (7 lat temu) |
Z nami od: 27-01-2018 Skąd: manchester |
Witam, na wstepie prosze o nie zamieszzanie komentarzy w stylu , piles nie jedz , mogles kogos zabic itd .. sam doskonale o tym wiem . nie jestem dumny z tego co zrobilem ale uwierzcie kazdemu moze sie to przydazyc , pisze ten post dla tych co szukaja informacji , a zjebali tak jak ja ... wiec zostalem zatrzymany i aresztowany , mialem 92 mg w wydychanym , czyli 3 prog na 4 , nocke przesiedzialem na dolku , nie zycze nikomu , przeje... , na drugi dzien zrobiono mi zdjecia zdjeto odciski palcow i probka DNA , po ok 12 -14 godz od aresztowania , dmuchalem , i juz bylem czysty , wiec panowie policjanci oddali mi moje rzeczy , dali karteczke z adresem gdzie moj samochod stoi , czyli tam gdzie mnie zatrzymali tylko ze ladnie zaparkowany przy krawezniku , bo ja sam nic nie pamietam z tego zatrzymania
![]() ![]() |
Melanija | Post #2 Ocena: 0 2018-01-27 11:27:42 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Ostatnio słyszałam o przypadku, jak człowiek po pijaku rozwalił 3 samochody, zostawił swoje auto i uciekł, policja czekała na niego pod domem, ale on się gdzieś ukrył. Auto nie miało ubezpieczenia!
Pracuje, codziennie PRZYJEŻDŻA do pracy tym samochodem. Zgolił włosy i brodę i dalej się "ukrywa" Dostał list o wskazanie kierowcy auta ... ... Co jest z nimi nie tak? ... Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.
|
piotrek82 | Post #3 Ocena: 0 2018-01-27 12:45:23 (7 lat temu) |
dziwny ten Twoj post Melanija , chyba napisalas go po to, zeby poprostu cos napisac, ..
|
Melanija | Post #4 Ocena: 0 2018-01-27 15:03:54 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Piotrek, nie napisałam nic na twój temat, tylko opisałam sytuację, która się niedawno wydarzyła.
Nie wiem co w tym dziwnego, pijacy, narkomani są wszędzie na drogach stanowiąc wielkie zagrożenie. Ten akurat usiłuje uciec od kary, dlatego się pytam, co jest nie tak z tutejszą policją? Mają dane kontaktowe i osobowe. Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.
|
keramczak | Post #5 Ocena: 0 2018-01-27 15:29:54 (7 lat temu) |
Z nami od: 09-02-2010 Skąd: U.K |
Nie wiem ile to jest promili ale w Polsce ,powyżej 2% ,pewne wiezienie...
Ciesz się tylko ze obyło się bez wypadku bo ubezpieczenie wtedy nie działa. #MajsterNaStulecie
|
|
|
Melanija | Post #6 Ocena: 0 2018-01-27 15:42:01 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2018-01-27 15:29:54, keramczak napisał(a): Nie wiem ile to jest promili ale w Polsce ,powyżej 2% ,pewne wiezienie... Ciesz się tylko ze obyło się bez wypadku bo ubezpieczenie wtedy nie działa. No widzisz, a ten przypadek który opisałam jeździł bez żadnego ubezpieczenia. Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.
|
piotrek82 | Post #7 Ocena: 0 2018-01-28 19:02:59 (7 lat temu) |
a to przepraszam , a co do goscia to tchorz zwykly, zabraklo mu jaj zeby wziac odpowiedzialnosc za swoje bledy, ale zlapia go wczesniej czy pozniej , a wtedy z miejsca idzie siedziec , wiec sam sobie grabi , ...
|
|