Str 32 z 229 |
|
---|---|
galadriel | Post #1 Ocena: 0 2009-08-07 00:18:42 (16 lat temu) |
Z nami od: 29-01-2009 Skąd: Lothlorien |
W piwniczce to ja bez przerwy urzeduje-choc nie wiedzialam ze w tak "doborowym"
![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
|
Post #2 Ocena: 0 2009-08-07 20:20:04 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #3 Ocena: 0 2009-08-07 20:43:16 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #4 Ocena: 0 2009-08-07 20:54:07 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Post #5 Ocena: 0 2009-08-07 21:26:21 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
|
|
galadriel | Post #6 Ocena: 0 2009-08-07 21:53:22 (16 lat temu) |
Bezecenstwa?Totalna magia?Moze byc i marguerita polnocna pora!
Severance,Dead Can Dance,jakis prezencik dla Efki tez by sie przydal...Tymczasem jeszcze nie wiem jak utrafic w jej gusta. ![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|
Post #7 Ocena: 0 2009-08-07 22:08:13 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
galadriel | Post #8 Ocena: 0 2009-08-07 22:18:48 (16 lat temu) |
To ja tylko dodam:
Czlowiek jest nie tylko tym , kim wykazuje sie w swoich czynach i slowach , lecz rowniez tym,o czym marzy w swoich tesknotach" Zdrowie Efki! ![]() Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|
Post #9 Ocena: 0 2009-08-07 22:48:04 (16 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
galadriel | Post #10 Ocena: 0 2009-08-07 23:36:57 (16 lat temu) |
Cytat: dla wszystkich grzecznych (byliscie grzeczni?!)
Nigdy w zyciu i obiecujemy sie nie zmieniac! Cytat: teatrzyk..a pozniej kto chce niech pije, spiewa, tanczy lub sie kocha
![]() Dobranocka sie podoba Wielkie dzieki moja Droga Ci ,co tak sie tu kochaja Ma piwniczke omijaja Milo mi tu czas uplywa Nocna pora tak to bywa Spac mnie nie chce sie po zmroku Wiec bajki czytam o smoku Wnet znalazlam zakonczenie Podoba mi sie szalenie Wiec podziele sie tu z Wami z zamkowymi niecnotami: (wklejone z innego tematu) Rycerz i ksiezniczka Piekna ksiezniczka zostala uwieziona w zamku strzezonym przez smoka. A oto rózne wersje zakonczenia opowiesci w zaleznosci preferencji muzycznych rycerza-wybawcy. PUNK: bohater przybywa bez helmu, bo mu na irokeza nie wchodzi, patrzy zdegustowany na zamek, kontestuje smoka, olewa ksiezniczke, stwierdza, ze bajki sa no future, po czym oddala sie w sina dal i posuwa pierwsza napotkana zabe. AMBIENT: Rycerz przyjezdza, zsiada z konia i stoi bez ruchu, gapiac sie na smoka. Zaintrygowany smok tez stoi bez ruchu. Wkurzona brakiem rozwoju wydarzen ksiezniczka naparza ich po glowach walkiem do pieczenia ciasta, po czym oddala sie szukajac rycerza sluchajacego punka. ![]() Szukalam tez bajek dla Claudii i Wednesday, pouczajacych,z moralem... coby wyrosly na wzor i podobienstwo swoich tymczasowych opiekunek ![]() Wsrod ruin dawno zapomnianych cywilizacji,wsrod ksiag i pamiatek calunem zapomnienia okrytych odnalazlam takowe, i do lektury zachecam: www.mojawyspa.co.uk/forum/45/14198/Prawdziwy-sens-Czerwonego-Kapturka [ Ostatnio edytowany przez: galadriel 07-08-2009 23:41 ] Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
|