MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Pytanie o dziecko-mleko-pediatrzy

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

patrykbart

Post #1 Ocena: 0

2008-02-05 10:48 (17 lat temu)

patrykbart

Mężczyzna

Z nami od: 05-02-2008

Witam
Mam pytanie moje dziecko ma dwa miesiace,w Polsce mialo problemy z wyproznieniem sie dlatego lekarz zalecil zmiane mleka z NAN1 na BEBILON HA (mleko hipoalergiczne),mam pytanie do osob ktore mialy ten sam problem i po przyjezdzie do Anglii zmienialy ponownie mleko na angielski wyrob po konsultacji z pediatra,jestem osoba ostroznie nastawiona do wszelkiego rodzaju i specjalizacji lekarzy tym bardziej ze chodzi o moje dziecko,chcial bym poznac zdanie i opinie innych osob!Dziekuje i pozdrawim
Raz pewna dziewczyna z Kossaka znalazla takiego ssak: wierzch bury,kudlaty, pod ktorym spod w laty, zas dupa okrutnie kosmata. ----Anna Wyklej.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

chmielunka

Post #2 Ocena: 0

2008-02-05 11:35:43 (17 lat temu)

chmielunka

Konto usunięte

tu tu tu wystrczylo poszukac:-]
pozdrawiam
ja osobiscie uzywam mleka cow&gate zielonego:-]i bardzo sobie chwale

[ Ostatnio edytowany przez: chmielunka 05-02-2008 11:36 ]

Do góry stronyOffline

nicola2006

Post #3 Ocena: 0

2008-02-05 12:44:01 (17 lat temu)

nicola2006

Z nami od: 05-02-2008

czesc moje dziecko mialo ten sam problem z wypruzrnieniem sie .polorzna polecila mi mleko COW & GATE COMFORT jest drogie ale pomoglo uzywalam go caly czas ma on gestawa konsystencje wiec dziecko nie jest glodne a kupki regularne polecam mozna go kupic w tesco boots sansbury innych supermarketach

Do góry stronyOffline

Nycza

Post #4 Ocena: 0

2008-02-11 21:09:35 (17 lat temu)

Nycza

Kobieta

Z nami od: 25-01-2007

hey
z tego co wiem bebilon ha to mleko dla alergikow tutaj zeby dostac takie mleko trzeba miec recepte od lekarza. Moja niunka miala problemy z brzyszkiem (kolki, rozwolnienia na zmiane z zatwardzeniami) na poczatku uzywalysmy cow&gate comfort i bylo spoko. to mleko ma mniejsza trzy razy zawartosc laktozy i dzieki temu jest latwiej trawione przez dziecko. niestety po przebytej grypie zoladkowej mala przestala calkiem tolerowac laktoze i po konsultacji lekarskiej obecnie dostajemy mleko bez laktozy, bialka krowiego i sojowego nazywa sie nutramigen. Jak pislam wyzej trzeba isc do lekarza, innym wyjsciem moze byc kupowanie mleka w polskich sklepach wiem ze maja tu nan ha.
pozdrowienia

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,