-A gdzie on jest teraz?
-Ja: u siebie w domu, chyba spi
-Kolega: TY, a on ci czasem plecaczka nie szykuje?
Moze ktos chcialby sie podzielic wlasnymi doswiadczenia?
Przeglądaj forum |
Działem "On i Ona" opiekują się: frelcia, marcheweczka |
|
Strona główna » On i Ona » Zwiazek z obcokrajowcem |
| Autor | (Odpowiedzi: 112) |
|---|---|
| domina86 | Post #1 2006-10-20 00:13 (2 lata temu) |
Z nami od: 19-10-2006 Skąd: Londyn-Stratford |
Jestem w b.b.b.b.b.b. szcesliwym zwiazku z Pakistanczykiem i kiedy poinformowlam moich przyjaciol o tym to dopiero zauwazylam,ze ludzie sa raczej nie za mile nastwieni do tego typu sytuacji. Znaczy wiekszosc z moich znajomych stala sie b. religijna-' O Bo,ze O Jezus, O Matko Swieta !' itp. ogolnie rzecz biorac to chyba usluszalam cala litanie
-A gdzie on jest teraz? -Ja: u siebie w domu, chyba spi -Kolega: TY, a on ci czasem plecaczka nie szykuje? Moze ktos chcialby sie podzielic wlasnymi doswiadczenia? |
|
|
| DUKE1 | Post #2 2006-10-20 04:35 (2 lata temu) |
Z nami od: 17-10-2006 |
przykro mi ...ale mam jedno pytanie...dlaczego on ..Pakistanczyk ( powszechnie uzywa sie innego okreslenia )
a nie Polak albo nawet Anglik..ktokolwiek inny ale bialy... |
|
|
| Mikiii | Post #3 2006-10-20 10:22 (2 lata temu) |
Z nami od: 15-10-2006 |
Co cóż wszyscy twoi znajomi mają racje. Każdy wie jak wyglądają związki z "ciapatymi". Mój facet ma w pracy chyba z 9 ciapatych. Ty nawet nie wiesz ile się nasłuchał o polskich q...ach. Każdy z tych ciapatych ma po pare kochanek, w 90% to same polki. Nagrywają sobie na telefony różne "ciekawe" sytuacje z naszymi rodaczkami w roli głównej..... I czym się tutaj szczycić??? Chodząc z brudasem.... Fuj :(
Tylko na chorubska uważaj :))) |
|
|
| marcinb | Post #4 2006-10-20 19:18 (2 lata temu) |
Z nami od: 20-05-2006 Skąd: Newark |
jak cic z nim dobrze i on cie nie zdradza to wszystko ok.
bylem z atrakcyjna chinka przez 9 mies i jedyne komentarze jakie slyszalem to: slaw imie polski chlopaku niestety opinia o polkach jest ze sa latwowierne i koniecznie chca sie wyrwac z ''polskiego getta'' inna sprawa to bariera kulturowa, tutaj trzeba naprawde wielkej inteligencji i wyczucia zeby sie w tym odnalezc i zrozumiec nawzajem. jezeli jestes tego swiadoma a on jest juz bardziej zeuropeizowany to pewnie sie wam uda. gorzej jakby ktores z was zaczelo przekonywac drugie ze jego sposob na zycie jet tym wlasciwym. tak czy siak POWODZENIA. 3maj sie cieplo i poreczy Grant me serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom to know the difference.
|
|
|
| AngelsKiss | Post #5 2006-10-20 19:25 (2 lata temu) |
Z nami od: 05-10-2006 |
hej,
ja jestem ze Szkotem i tez nikt nie jest zachwycony...wiec sie nie przejmuj...choc zgadam sie z moim poprzednikiem...jezeli jest zeuropeiczony to macie szanse.... |
|
|
| domina86 | Post #6 2006-10-20 22:40 (2 lata temu) |
Z nami od: 19-10-2006 Skąd: Londyn-Stratford |
DUKE1 a co to za roznica czy bialy czy czarny. Nie oceniam ludzi po kolorze skory tylko po charakterze. Gdybym miala generalizowac ludzi to sama siebie musialabym uwazac za q.rwe a ciebie za alkoholika,bo niestety wiekszosc Polakow tak sie zachowuje. Bynajmniej fajni jaki i jak to sie mowi 'zjebani' ludzie sa w kazdym kraju. nie wazne jest skad pochodzisz...
|
|
|
| DUKE1 | Post #7 2006-10-22 23:49 (2 lata temu) |
Z nami od: 17-10-2006 |
generalizuj ....powodzenia,...
|
|
|
| anika84 | Post #8 2006-10-23 08:05 (2 lata temu) |
Z nami od: 14-03-2006 Skąd: manchester |
no na poczatku z tego co zauwazylam to wszystkie polki sa szczesliwe z pakiszczami. on nie bedzie jadl zeby miec samochod i abys ty miala wszystko...zaczyna sie po jakims czasie...bedzie zaborczy, bedzie cie sledzil...nawet bil jak go nie bedziesz sluchac...wiem to doskonale moja kumpela byla z pakiszczem i uciekala z wlasnego domu bo sie go bala...minely juz 2 lata a ona nadal w strachu....
Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie.
|
|
|
| pepsi | Post #9 2006-12-02 02:22 (2 lata temu) |
Z nami od: 10-07-2006 |
nie rozumiem jak mozna byc z "ciapatym",
ale Powodzenia |
|
|
| Dora231 | Post #10 2006-12-09 20:25 (2 lata temu) |
Z nami od: 01-12-2006 |
Hej, ja też mam chłopaka Pakistańczyka i chociaż jestem szczęśliwa to mam pewne obawy. Głównie przez to co mówią inni. Nie mieszkamy jeszcze razem i widujemy się raz w miesiącu, naprawdę nie mogę narzekać-jest opiekuńczy, miły, nie jest uparty. Jest tylko jedno "ale"-jest zazdrosny i boi się że ja go zostawię. Nie wiem skąd wzięło się to określenie "ciapaty", może ktoś mi to wytłumaczy. Mój chłopak nie jest brudasem, nie większym niż inni mężczyźni. Nie jest też fanatycznie religijny, powiedziałabym że jest mało religijny i chce zamieszkać ze mną w Polsce. Co Ty na to, jak to jest z Wami?Pozdrawiam
|
|
|