MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Polska aktorka obraża Polaków w UK !!!

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 13 z 14 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 12 | 13 | 14 ] - Skocz do strony

Str 13 z 14

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

asicza

Post #1 Ocena: 0

2010-01-29 18:55:17 (15 lat temu)

asicza

Kobieta

Z nami od: 18-01-2010

sniper..dobry jestes:D
♥ludzi z sercem mało,ale bez serca jest ich jeszcze więcej ..

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

spineczka

Post #2 Ocena: 0

2010-01-29 18:55:42 (15 lat temu)

spineczka

Kobieta

Z nami od: 15-01-2010

Cytat:

2010-01-29 18:43:56, sniper00 napisał(a):
a co potrzebujesz suflera co ci podpowie? ja napisałem i wysłałem, dałem też pozwoleństwo na skopiowanie, więc jak chcesz to kopiuj, wklej, dopisz swoje nazwisko i ślij... polskie prawo znam i nie jedną mente do paki posłałem, to i jeden kwit więcej mi różnicy nie zrobi...

Ja również wysłałam to co napisałeś, inni się zastanawiali co i kto ma napisać, więc skoro Twoje zapytanie było zgrabnie sformułowane pomyślałam, że podrzucę innym z pytaniem jak im się podoba? O to się suflerów nie pyta.

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2010-01-29 19:58:52 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Kasia_red

Post #4 Ocena: 0

2010-01-31 13:28:09 (15 lat temu)

Kasia_red

Kobieta

Z nami od: 10-07-2009

Kanska przyslala wyjasnienie - pisze, że jej słowa zostały wyrwane z kontekstu i błędnie zinterpretowane.

Biorąc pod uwagę The Sun, jestem w stanie się przychylić takim wyjaśnieniom. A Wy?
Nie wchodź w dyskusję z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Post #5 Ocena: 0

2010-01-31 13:50:20 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

xxxpatusxxx

Post #6 Ocena: 0

2010-02-01 07:15:42 (15 lat temu)

xxxpatusxxx

Kobieta

Z nami od: 06-12-2009

co za baba niech zobaczy jak angole chowaja swoje dzieci przeciez to jest jedno wielkie bandyctwo jeszcze niedouczone mam corke w wieku 16 lat i jak poszla tu do szkoly to bylam przerażona oni w wieku 15 lat ucza sie tabliczki mnozenia do 10 i to jeszcze z kalkulatorem sa niewychowani policja nie moze sobie z nimi poradzic to nie imigranci tylko angole doprowadzili do tego co maja nieroby a ta baba to jak jej sie cos niepodoba to moze do domku do polski tam jej bedzie lepiej

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2010-02-01 08:40:08 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Jess31

Post #8 Ocena: 0

2010-02-01 09:56:56 (15 lat temu)

Jess31

Kobieta

Z nami od: 17-06-2008

Cytat:

2010-01-28 22:52:12, Vivienne napisał(a):
Przeczytalam, ze ta Pani dzilala (scena poetycka)w POSK, wiec moze zamiast wylewac tutaj wiadra pomyj, kazdy zainteresowany wysle imienny list potepiajacy na Hammersmith i Zjednoczenia Polskiego w Wielkiej Brytanii.
http://www.posk.org/index.php/pl/organizacje/scena-poetycka-posk-u

list w drodze a swoja droga odpowiedz na jej brednie rowniez (ponizej) a poza tym list do BBC, mysle ze juz nadszedl czas aby zrobic film o Polakach ktorzy osiagneli bardzo wiele tutaj w UK ... zapraszam do "poglebiania listy" nazwisk i imion

- Zbigniew Preisner
- Jan Masny
- Ewa Strusinska

Shame on you Ms. Kanska, we aren’t very patriotic, are we?!

You are talking about general numbers of immigrants in the UK, yet you have the nerve to bring them all under “Eastern European” Community!
Ladies and Gentleman, UK needs immigrants, to take certain low paid jobs which the existing population decline to take, more importantly, to overcome skill shortages in the country. THIS IS THE FACT many immigrants have gone into low paid jobs in the construction industries, catering and domestic services. At the same time, skill shortages are being met by immigrants. So in the health sector, about 30 per cent of doctors and well over ten percent of nurses are non-UK born. And while the general level of resourcefulness etc. of migrants may be high, overall, migrants are less likely to be employed than natives.
New immigrants have a rather higher requirement for industrial capital than the natives, rather lower social demands (housing, services), but on balance the total requirements of immigrants and natives is not much different. In fact, the contribution of the immigrants to the economy did much to allow aspirations of the natives for a higher standard of living to be realized. There has been much discussion in the popular media on the idea that immigrants may have a depressing effect on the wages and or employment prospects of native workers. Majority of studies agree that there is essentially no statistically significant effect of immigration on labor market outcomes'. In catering and domestic services, unskilled natives are simply unwilling or unable, through lack of the most basic work-related skills (or a lack of mobility), to take the large number of available jobs'.
HOWEVER
Many British people are concerned that continued immigration is destroying legitimate respect for and love of, the history and traditions of their country, and through ethnic replacement, may be leading to native British peoples losing control over their own country. Drug trafficking by “certain” immigrants and visitors to immigrant communities, a serious matter. Ms. Kanska, it is not the Eastern European people that are responsible. The immigration that helped to FUEL Britain’s early 21st century boom is already back at home but …
Don’t we all know that … bad advertisement Ms. Kanska is also an advertisement.

Do góry stronyOffline

Jess31

Post #9 Ocena: 0

2010-02-01 10:06:14 (15 lat temu)

Jess31

Kobieta

Z nami od: 17-06-2008

Cytat:

2010-01-31 13:28:09, Kasia_red napisał(a):
Kanska przyslala wyjasnienie - pisze, że jej słowa zostały wyrwane z kontekstu i błędnie zinterpretowane.

Biorąc pod uwagę The Sun, jestem w stanie się przychylić takim wyjaśnieniom. A Wy?

Kasia, to milo za ta Pani wyslala wyjasnienie i pomijajac juz fakt ze to brukowiec, niewierze ze caly artykul jest zbudowany ze zdan "wyrwanych z kontekstu", tymardziej ze o samej karierze i planach tej kobiety jest malo ... moje zdanie, babka wykopala pod soba dolek, nie zdajac sobie sprawy z tego jakie moga byc konsekwencje ... jezeli ukaze sie dodatkowy artykul z wyjasnieniami w powazniejszej gazecie zastanowie sie ...

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2010-02-01 10:43:59 (15 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 13 z 14 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 12 | 13 | 14 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,