MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Co to znaczy być razem?

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 11 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2008-11-02 19:52:41 (17 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Richmond

Post #2 Ocena: 0

2008-11-02 19:58:28 (17 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Mysle, ze sama juz znasz odpowiedz.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2008-11-02 20:19:13 (17 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

julpitanek

Post #4 Ocena: 0

2008-11-02 20:53:15 (17 lat temu)

julpitanek

Kobieta

Z nami od: 31-07-2008

witaj kocurek!Mysle ze cie rozumiem bo czesto czuje to samo.Moj maz kiedys swiata po za mna nie widzial a po slubie....wszystko sie zmienilo!Nie wiem czemu ,ja mysle ze sie nie zmienilam ,nigdy nie przestalam dbac o siebie.Wydaje mi sie ze on jest pewien tego ze juz i tak bedziemy zawsze razem i dlatego nie odczuwa potrzeby zeby sie jakos postarac,sprawic mi przyjemnosc...Nie raz z nim rozmawialam i tak jak u Ciebie konczy sie na obietnicach ze sie zmieni ale widze ze on i tak sobie mysli ,,o co ci chodzi?przeciez zarabiam na dom, nigdzie nie chodze ,nie pije itd2ale to nie wszystko.Mysle ze wiekszosc dziewczyn czuje to samo.Ja kiedys powiedzialam do niego ze daje mu 4 miesiace na zmiane jezeli sie nie zmieni to wracam do polski i moze wtedy doceni co traci.Wiedzialam ze nie bedzie mi latwo bo mamy dwojke maluchow ale tak postanowilam.Mialam juz dosyc tej obojetnosci.Pomoglo!!!Zrobil sie czuly,zaczelismy chodzic na basen do kina bylo naprawde super;-)Ale coz w koncu mu sie znudzilo i znow jest to samo.Nie chce znowu straszyc go ze odejde bo to bez sensu.znowu przez jakis czas bedzie dobrze a potem...Z drugiej strony szkoda mi rozbijac naszej rodziny. Tlumacze sobie ze zawsze moglam trafic gorzej na meza pijaka czy takiego co by slinil sie na widok kazdej dziewczyny.Jestem dosc atrakcyjna dziewczyna a moj maz sprawia ze czuje sie jak zupelnie bezwartosciowa ,kura domowa;-(((Kocurek wiem ze Ci nie pomogam ale chce zebys wiedziala ze jest cala masa dziewczyn w takiej sytuacji jak my;-((((To niestety smutne bo albo bedziemy tak zyc czujac sie niekochane, niedocenione albo zdecydujemy sie zaryzykowac i odejsc ale czy warto....trzymaj sie kochana mam nadzieje ze narodziny malenstwa cos zmienia w Waszym zyciu;-)))

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #5 Ocena: 0

2008-11-02 20:57:22 (17 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

A czy ja pisalam, ze masz teraz, dzisiaj wyjsc z domu i nie wrocic? Ja tylko napisalam, ze sama juz chyba wiesz co chcesz zrobic, tylko szukasz poparcia na forum.

Masz dwie podstawowe mozliwosci: rozmawiac z partnerem, dojsc do jakiegos porozumienia i ustalic nowe zasady gry, albo wyjsc z gry.
Problem sam nie rozwiaze sie. Musisz sama przeanalizowac swoja sytuacje i podjac najlepsza decyzje.

Zajrzyj na to forum, pojawiaja sie tam podobne tematy.
http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=898
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

marcinb

Post #6 Ocena: 0

2008-11-02 21:02:16 (17 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

a propos zmiany mezczyzny:

zmienic mezczyzne

a moze trzeba sie zapytac jak on sie czuje w zwiazku, kiedys byl tym rycerzem w lsniacej zbroi na bialym koniu a teraz moze jest traktowany jakby byl zmeczonym facetem na powloczacej nogami chabecie.

moze juz go nie traktujesz tak jak traktowalas kiedys...
moze mu tego brakuje...
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

Post #7 Ocena: 0

2008-11-02 21:09:11 (17 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2008-11-02 21:12:42 (17 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

marcinb

Post #9 Ocena: 0

2008-11-02 21:19:04 (17 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

moze pozwol mu przedstawic jego opinie na ten temat na forum.
ty to zrobilas to rozumiem ze on tez moze, moze jego punkt widzenia uzupelni twoj i bedzie latwiej rozwiazac problem majac jego pelny obraz.
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

Post #10 Ocena: 0

2008-11-02 21:19:37 (17 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 11 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,